35

обективен

преди 2 години

Войната може да свърши много бързо.Русия иска - да не правят военни бази(никой не иска постоянно насочено оръжие срещу него) - Украйна може да се съгласи. Иска да признаят Крим-ми то така или иначе ще се признае. И последното - иска 85 украинци да ги съди-(направо щи ги ликвидира) това са точно онези хора които заповядаха да се стреля срещу мирното население.Всъщност увеличи искането - иска пълно унищожение на батальона Азов.

34

Анонимен

преди 2 години

Сащ нали почнаха воината в ирак заради осама бил ладензащото се вряза в кулите близнаци със самолет.

33

Анонимен

преди 2 години

Доста лицемерно от лъжливата пропаганда да брои труповете от 23.02. само.Ами тези 10 000 умрели от украинските фашисти от 2014 не се смятат нали така Вчера Китай излезе със списък че САЩ са започнали 81%от войните от 1945 до сега и те са най големия агресор на земята който още може да мисли да се замисли

32

до 20

преди 2 години

Не съм привърженик на войната.Но Украйна е особена страна-от 2014 година тя има сериозни проблеми-майдана населението се бунтува.От 8 години тя стреля срещу и то с артилерия срещу собственото си население.Част от управлението на Киев са така наречените "бандеровци" - това са буквално фашисти.На тази страна не трябва да се дава оръжие бази и прочие-защото тя е непредвидима.Все едно да въоръжиш ромите от гетото.Между другото - Украйна изгори живи българи - и няма нито разследване нито нищо.

31

Анонимен

преди 2 години

Защо путин не изтегли руснаците от украина и тя да взеле в европа,нали живеят там уж 5 милиона путин ще ги приюти,нали вия казватече са един народ или не са съвсем се оплетох и обърках.

30

Никита

преди 2 години

Като спре газа ще вдигнат и санкциите. Ние с 90% зависими трябва да сме по-ниски от тревата

29

Анонимен

преди 2 години

Убивал жени и деца Путин?! Ако американците трябваше да се разправят с Украйна, щяха да засипят в бомбен килим цяялата територия още от първия ден, няма жени, няма деца, няма хуманитерни коридори. Виетнам, Ирак, Сирия, Либия... Много е милостив даже Путин!

28

Ром"с

преди 2 години

...венно медецинският център разрушен...а защо е разрушен???защото там бандеровци с Азов се барикадирали и зползавал медецинския център за прикрити ..след това световните медии и българските медии като папагали повтарящи след тях..виждате ли какви ги върши Путин и Русия..ето това пропагандистка война.

27

Анонимен

преди 2 години

Крайната до преврата през 2014 беше в ОНД с Русия Беларус и Казахстан

26

Анонимен

преди 2 години

Руските фашисти са в пъти по страшни от немските.херАдолф Путин е пример за това.

25

До 20

преди 2 години

Путин иска Украйна да е като Беларус и Казахстан , авторитарна държава с проруско настроение. Русия и някой от бившите съветски републики си имат нещо като техен ЕС и тяхно НАТО - евразийското икономическо пространство и договора за колективна сигурност! А в най-лошият случай иска Украйна да е неутрална тоест ако не е с Русия то да не е и с запада. Освен това иска признаване на Крим а в последствие най-вероятно ще иска и на Луганск и Донбас също!

24

Анонимен

преди 2 години

Само за протокола - сутринта гледам новина в 24 часа, че Пакистан подписал сделки за внос от Русия на газ и пшеница. И то след началото на инвазията! На обвиненията, че така Пакистан налива милиарди в икономиката на Путин, премиерът Хан казал, че икономическите интереси на Пакистан го изискват.

23

Анонимен

преди 2 години

18 на атомно ниво няма пепел. Но сащ ще бъдат тряснати накрая, ако продължават. Тука въпросът е принципен, не кой какво искал. Сащ знаят че не могат да отвърнат. За това им трябваше крайна.

22

Анонимен

преди 2 години

Аз само за пари мисля аз съм обсебен и болен,значи 700 милиона повече излишък в бюджета,и 4 милиарда нап е събрала просрочени задължения,и ще подпомагаме на бизнеса.

21

Анонимен

преди 2 години

25 тоя съд не се признава нито от сащ нито от русия нито от китай, кво се контиш като за гейпарад?

20

Анонимен

преди 2 години

на 7 март в Хага Трибуналът за военни престъпления ще даде прес конференция в която ще споменат Путин и ортака му Лукавия

19

До 22

преди 2 години

"Троянският кон" не е пример а художествена измишльотина!

18

Анонимен

преди 2 години

Когато една война не се печели със сила се печели с хитрост. Троянския кон е пример за това. За Русия разрешаването на случая с театъра в Дубровка, завзет от чеченците и химическият газ пуснат през шахтите е класика.

17

Анонимен

преди 2 години

Целият свят стои и гледа как Украйна се бори сама с ДНР, ЛНР, Крим ,Беларус и Русия, да напомня само ,че в Русия има 22 републики. На практика Украйна е заобиколена от вражески сили!

16

Анонимен

преди 2 години

Добре де, Путин не иска Украйна да влиза в нато, а като я превземе нали тогава ще има допирни точки с членки на нато. Нещо не разбирам какво му е в главата.