364

Анонимен

преди 2 години

Бой по руските канчета до посиняване. Всякакви преговори с Путин е губене на време.

363

Анонимен

преди 2 години

До Ardr Унищожена е военната структура на Украйна ама другия път. Унищожена е твоята Русия ето това е унищожено. Тия дето вие русофилите им се кланяхте като на богове, бягат като овци от Украйна.

362

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 466 Дипломация с Путин е равносилно да правиш дипломация с обитателите на Карлуковската лудница. Бой тряб бой по простите руски картуни.

361

Ardr

преди 2 години

Къде ще кацнат,на Шереметево ли?Военната инфраструктура на Украйна е унищожена.

360

Сашо

преди 2 години

Резултатите от ваксинацията се виждат - изведнъж всички забравиха за престъпленията на украинската хунта и се втурнаха да й помагат. Черното изведнъж стана бяло, а бялото черно.

359

Анонимен

преди 2 години

Ше си идат мърцина пилотите на нато, що ги жертват хората. Цялото нато да се изсипе там, няма никакъв шанс.

358

Анонимен

преди 2 години

Ето това искаха западните стратези - директна конфронтация с Русия. Постигнаха го. НАТО И ЕС ще предизвикат нова световна война, ако продължават в този дух. Видно е че Путин няма да отстъпи под никакъв натиск. Дипломация трябва да внасяте, а не оръжия.

357

Анонимен

преди 2 години

Проблема е че украинците могат да оперират само с руски куpници и ЕС може да им изпрати само Су и Миг които все още има в някои източноевропейски страни останали от времето на Брежнев. Ако украинците умееха да оперират с по-модерните натовски самолети от руските военно космически сили щяха да останат само купчини скрап.

356

Анонимен

преди 2 години

До До 454 Циркона е по смешен и от Русия защото е детска анимация а вие русофилите вярвате в цирконите како 3 годишни руски деца в дядо мраз. Той ако имаше циркони нямаше да ни плаши с ръждивите си ядрени ракети щеше най-напред да ни покаже цирконите и едва след това като види че и с тях не става нищо щеше пак да ни плаши с ядреното си оръжие. И какво направиха твоите руснаци като изстреляха 350 ракети срещу Украйна? Едно голямо нищо.

355

Путлер капут

преди 2 години

Скоро 18 самолетоносача със групите си от по 40 кораба и атомни подводници като заемат позиция ще ги видим непобедимите *** какво ще вадят от силозите си и какво въобще ще излети ,да не излети обаче Кремъл със върховния джуджак .

354

Коментари

преди 2 години

Колко струват , кой ще ги плаща ? А може по примера на САЩ първо им вземете парите на украинците , а после се оказало , че самолетчетата били на хартийка.

353

Анонимен

преди 2 години

ТЕЗ ХЪРЧИЛА БАБА ЛИ ША ГИ КАРА, щото хохлите само на картинка са ги виждали

352

Путлер капут

преди 2 години

Няма армия във света която така да се е предавала като руската !За да се бият зад тях са стояли НКВД със картечници ,истината е че Щатите са ги изкарали от батака....ама тука си четем преправена история . Така че не са непобедими само си чакат майстора !

351

Анонимен

преди 2 години

До Излъган ! Излъгания си ти че си станал русофил.

350

До 454

преди 2 години

КАТО ти изпратят един ЦИРКОН , ще се хилиш дълго време .....ама отгоре !

349

Комент

преди 2 години

95 процента от коментарите са на демократичнозомбирани или демократичноваксани.

348

Излъган !

преди 2 години

Запада и НАТО , ИЗЛЪГАХА няколко пъти Путин ! Искаха така да направят и сега , ама ето резултата !

347

Анонимен

преди 2 години

До Има голяма цензура ! Е отчаян русофилино кои новини са за Русия? То такива няма, или ако има те са пълен фейк. Ти не осъзнаваш ли че със своята Русия си като неандерталец в космически кораб, няма какво положително да се каже за Русия. Ти като знаеш нещо положително кажи го до ти се посмеем.

346

Анонимен

преди 2 години

Путин се опитва да запали 3та световна

345

Путлер капут

преди 2 години

Байдън пак ще извади някой коз от ръкава откога чака Путин да посегне към атома и ще го опържи в Кремъл с някой лазер в близката орбита ,щатите се готвят за тази воина със 700--800 милиарда годишно ама това е официалното ....оня се перчи със хиперзвукови ,ама щатите не са много уплашени, те знаят много добре как да защитят западната цивилизация от един мужик !