67

Анонимен

преди 2 години

Некадърното правителство НАПРАВИ БЪЛГАРИЯ ВРАГ НА РУСИЯ! БРАВО ! МАКАРОНА ДА НИ Е ПОМОЩ,ДЕТО ЛАЕ ОТ ФРАНЦИЯ! РАЗЧИТАЙТЕ НА НЕГО ТОЙ ЩЕ ПРАТИ 500 ЧОВЕКА ДА ВИ СПАСЯТ ИЛИ НАТО ЩЕ ПРЕХВЪРЧИ И ЩЕ СРУТИ ЦЯЛА СОФИЯ БРАВО НА УПРАВНИЦИТЕ ТАЯ ДЪРЖАВА Е ПЪЛЕН ***

66

Анонимен

преди 2 години

Русия на Путин е враг номер едно на цивилизацията

65

Анонимен

преди 2 години

Не на съвеЦка Русия. Вън диктаторите Путин и Медведев от Европа.

64

Анонимен

преди 2 години

*** ,колкото и да са окривали ,все пак това е работна ръка,едни хора се издържат с това и едни пари влизат в хазната.***.Руснаците така ще ни зашлевят,че абсолютно очаквам прекрояване на България.Като нищо да спретнат номера на китайката и ще се чудите после защо ви трябва виза до Видин.Управляващите са позор за България.

63

Анонимен

преди 2 години

Хотелите по Черноморието отварят врати за украинци и то безплатно. Тия от Банско не се наядоха .

62

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ НЕ Е ВРАГ! ОТВАРЯЙТЕ НЕБЕТО!

61

Анонимен

преди 2 години

Я стига глупости ,тома неверни,не всички хора лъжат,тива не значи ,че РУСИЯ МИ Е ВРАГ!

60

Бебе

преди 2 години

Когато укривахте обороти и данъци бяхте по-ниски от тревата. Кой Ви е карал да строите толкова много хотеле?Ако управляващите имат малко акъл в главите, трябва да спрат всички помощи на ресторантьори и хотелиери. Да не правят като Борисов, да слагат на първо място кръчмите, а хората работещи в истинската индустрия да бъдат забравени.

59

Анонимен

преди 2 години

Над 32 години стоим наведени със свалени гa..ши пред САЩ и сега пак ще си патим. Само Виденов се опита да ни направи по-независими и резултата беше, че САЩ яко ни треснаха тогава.

58

Анонимен

преди 2 години

Защо пишете глупости бе,има малки хотелчета за които хората са теглили заеми ,както и апартаменти и трябва да ги изплащат,бе не ви ли е срам да пишете такива глупости.Русия ли ни вкара тея *** ,ненормални,изкулуригали,те ли ни обясняват ,че да си патриот било грешно и ненужно,не уважаеми -тези които целят обезличаване на населението ,погазване на всяка вяра,не са руснаците.Русия не е врага!Срам за правителството! Това безпрецедентно !

57

Анонимен

преди 2 години

Сегашната война е за да няма следваща много по-голяма световна война.

56

Прав е 62

преди 2 години

Стига сме гледали другите какво говорят и правят. Да помислим за нашия си двор и да не се заяждаме с големите. Мълчанието е злато.

55

Габи до 45

преди 2 години

Сега остава да кажеш, че Хитлер ти е пра брат. Дано този уморобъркан агресор няма други братя като теб тук. Каква шизофрения трябва да е обладала човек, чиято страна е загубила милиони от война, сега да прави нова такава?Този агресор трябва да бъде свален от власт, независимо по какъв начин.

54

Анонимен

преди 2 години

Потресе ме българското правителство и некадърният министър председател,който е видимо обладан от някаква стара слава и си мисли,че ако каже две изречения на английски на Борис Джонсън е уауууу ,,аз пих кафе с него" и ,,уаууу ние си говорихме" Пълна простащина ,този няма и представа от политика.Този ако остава на поста си спешно да бъде изпратен да учи в чужбина политика.Този стъпка интересите на България отново и не помисли за българите .

53

Анонимен

преди 2 години

Споко хотелиерите. Киро , Боко, Пасито, *** ще отидат на почивка да ви правят оборота

52

Анонимен

преди 2 години

аз съм отказал да ходя в Банско, докато е има частна полиция на Марк Жирардели, дори и преводи към банката му неправя, като банскалии го изгонят, тогава ще отида

51

Анонимен

преди 2 години

Войната е там а не в бг .Нещо не разбирам.

50

Анонимен

преди 2 години

Тепърва предстои харашото за нас , заради господарите си

49

Анонимен

преди 2 години

ПРОТИВ САНКЦИИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СРЕЩУ РУСИЯ!В РУСИЯ СЪЩО ИМА БЪЛГАРИ И НАШИ СТУДЕНТИ ! РУСИЯ ОТГОВОРИ СЪС СЪЩИТЕ САНКЦИИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ! АМИ НАШИТЕ ХОРА ТАМ КОИТО ИМАТ ПАРИ В СМЕТКИ???? ЩО ЗА ИДИОТСКО РЕШЕНИЕ,ВМЕСТО ДА МИСЛИТЕ ЗА БЪЛГАРИТЕ ,ПЕТКОВ МИ СЕ РЕПЧИ ВЧЕРА И ОСТРО ОСТРО АМА МНОГО ОСТРО СЪДИ ОТ МОЕ ИМЕ??????? БЕЗУМИЕ ,НЕКАДЪРНОСТ ,НЕНОРМАЛНИ ХОРА ,ТА ЧАК ЦЕЛИЯ ПАРЛАМЕНТ ВКЛЮЧИХА И УБЕДИХА.ПОЗОР!

48

Анонимен

преди 2 години

КИРИЛЕ ОТВАРЯЙТЕ НЕБЕТО,НАШИТЕ ХОРА ДЕЦА ИМАТ И СМЕТКИ ЗА ПЛАЩАНЕ,АМИ МАЛКИЯ БИЗНЕС??? АКО НЕ КИРИЛ ПЕТКОВ И РАДЕВ ДА КОМПЕНСИРАТ БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ДА ИМ ПОЕМАТ СМЕТКИТЕ,НУЖДИТЕ И ВСИЧКО НЕОБХОДИМО