295

Аа

преди 2 години

А деменцията с чужда пита майчин помен ша прай.Докато има кой да му върши мръсната работа ша са прай на защитник.

294

Анонимен

преди 2 години

Като чета про-Хитлер... Опа, пардон, про-Путинските коментари тук, направо ме хваща срам че съм българин.

293

Анонимен

преди 2 години

Тоалетната чиния в Белия Дом е беззъбо пце, Нищо не може да направи с/у агресията на промитивна раша. При истинският президент Тръмп нямаше да се получи това. Сега украинците ще ядат бахура от *приятелството* си с това престъпно семейство байдън. Не стига че са ги хрантутили с милиони долари на година, ами сега няма да видят никаква помощ. Другия път да знаят!

292

Анонимен

преди 2 години

Ако Германия продължи да атакува "Северен поток 2" и да го блокира завинаги, цените на газа в ЕС ще скочат до небето, от което, естествено, ще печели само Русия. Следователно спирането на сертифицирането на "SP-2" трябва да се разглежда само като щедър подарък от Европа в отговор на признаването на LPR и DPR. Шолц и Макрон все още не разбират това, но много скоро осъзнаването на собствената им глупост със сигурност ще дойде.

291

Анонимен

преди 2 години

То вече не остана какво да защитавате. А няма да влезете, защото добре знаете, че ще получите ядрени ракети във Вашингтон.

290

Гладна журналистка

преди 2 години

Каква е тази журналистика или е просто трупа, и който мирише вече. Ето заглавието на статията: " Байдън: Войските ни няма да влязат в Украйна, но ще защитим всеки сантиметър от нея"????? А ето самия цитата от Байдън: "Нашите войски няма да влязат в Украйна, няма да се бият в Украйна. Но НАТО ще защити всеки сантиметър от своята територия." ,,,,Открийте разликата!!!! За май-муни ли взимате читателите си?

289

Анонимен

преди 2 години

Леле санкции, направо попиляха Русия. Безсилието и разединението на НАТО е комично.

288

Анонимен

преди 2 години

Накрая американците ще го изгонят, едва ли са чак толкова *** да вярват на тези лъжи.Всичко е съшито с бели конци, дядка, и нямаш по-качествен писач на речи.

287

Анонимен

преди 2 години

Сега всички жертви на конфликта ще ги пишат от ковид.

286

Анонимен

преди 2 години

На украйнците мина ли им Ковида? С Ковид ли бягат или от Ковид?

285

Анонимен

преди 2 години

Байдън е ясно какво е казал и ще каже. А, владетелят на Австралия, Рептил Мардук кога ще се изкаже?

284

Анонимен

преди 2 години

Ще давават пари на Украинците, ами те Америка Само това могат да правят да дават пари и оръжие както На Афганистан и те взеха чеизбегаха От там сега старата песен пак, само че с Украйна.

283

Анонимен

преди 2 години

Днес по първа програма гледъх Бойко въсилев панорамата и говореше че днеска бил видял агресора а аз си спомних войната в Сърбия тогава кой беше агресора, тогава защо не говори за САЩ и как в Ирак измислих че имат химическо оръжие и как с Тони Блеър и Буш Направиха война и бългърските войници омряха, *** и *** говорят само за да си запазят стола .

282

Анонимен

преди 2 години

Никой неще да се бие с Путин. Украинците нещат и се скътават, а аз ще си лягам че стана късно.

281

Анонимен

преди 2 години

И пак ще са победители докат се избиват другите.Защо са тези войни? За природни богатства естествено, като преди да ги вземат те спасяват от живота. Откачена работа.

280

Според анализатори

преди 2 години

Там, Натовски, на Русия и били биха необходими 3 денонощия да стигнат до Киев. Ми то, на 12-тия час те си го превзеха.

279

ОНЗИ

преди 2 години

А сега да го видим това нато какво ще прави - демгогия и приказки. Айде да гръмнат нещо в Русия и да видим какво ще става тогава !?!?! ЛЪСВА ПЪЛНАТА ДЕМАГОГИЯ НА Т.Н. ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ - тези мислят единствено и само за гъзо..ве..те си !!!

278

Хммм

преди 2 години

Най-вероятно ще забранят Windows в РОССИЯ + още 5000 важни програми. Абе да ги режат от интернета направо. Е тогава ще стане сеир.

277

Анонимен

преди 2 години

Кой му пука вече, тия всички *** планетата,Европа пълна трагедия, САЩ, Русия, Китай си правят каквото си искат, ние обикновените хора духаме супата, всички коментари са излишни.

276

Анонимен

преди 2 години

САЩ както защити и запазимира в тези държави Афганистан, Ирак, Либия, Виетнам, Египет, Алжир, Сирия, само Иран не може защото те са по твърдо глави като Руснаците.