110

Анонимен

преди 2 години

Байдън знае всичко за Русия , но дори не предполага какво значи руския дух ! Събуди мечката и ще страда .

109

Nimand

преди 2 години

ЗАБРАВИХ ДА ДОПЪЛНЯ !! ПО ВРЕМЕ НА ВЕЛИКАТА ВОЙНА !! АМЕРИКАНСКО - АНГЛИЙСКО - ЕВРЕЙСКИТЕ СИЛИ СА ТРЕПЕРЕЛИ ЕДИНСТВЕНО ОТ ЕДНО ОТ НАДИГАЩИЯТ СЕ ПРОЛЕТАРИАТ И КОМУНИЗЪМ ТОВА Е БИЛ СТРАХЪТ НА ЧЪРЧИЛ (ТОВА ЕВРЕЙСКО ПЛАШИЛО) УЖ СЪЮЗНИЦИТЕ НА СССР СА ИМ ИЗПРАЩАЛИ КОРАБНИ КОРДОНИ С ПРОВИЗИИ И ПО СРЕДАТА НА ОКЕАНА СА БИЛИ ОСТАВЯНИ БЕЗ ОХРАНА И ПОТАПЯНИ ОТ ВРАЖЕСКИ НЕМСКИ ПОДВОДНИЦИ , С ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ ДА НЕ СТИГНАТ ДО НУЖДАЕЩА СЕ РУСИЯ !!! ВЪПРЕКИ ТОВА СПЕЧЕЛИХМЕ !!!

108

Анонимен

преди 2 години

Чакаме третополов батальон да бъде изпратен в Украйна, за защита на държавността.

107

Как

преди 2 години

Как, с декларации и призовавания ли? Или ще отговорите като увеличите броя на извратените *** паради..

106

Анонимен

преди 2 години

какво ще отговорят западняците??? Нашите западни лидери са не адекватни хора. Западните лидери са извън реалността. Води се война а те се чешат по главата.

105

СС

преди 2 години

До 138 А да подкрепяш тези, които тормозят човека, това по-хубаво ли е? Колко години вече украинските военни тормозят хората в Донбас!

104

Анонимен

преди 2 години

До нашите политици ВИНАГИ С ГЕРМАНИЯ НИКОГА ПРОТИВ РУСИЯ

103

Nimand

преди 2 години

ДАА АМЕРИКАНЦИТЕ И ТЕХНИТЕ СЪЮЗНИЦИ ОЩЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ ЗАВЗЕМАТ ТЕРИТОРИЯ И УНИЩОЖАВАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СВЕТА - ПРИМЕР , ИНДИАНЦИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОНТИНЕНТА СЕВЕРНА АМЕРИКА !!! ПРИМЕР АБОРИГЕНИ КОРЕННОТО НАСЕЛЕНИЕ НА АВСТРАЛИЯ !!! ОЩЕ ОТ ЕДНО ВРЕМЕ СИ ГИ ЗНАЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ КРАДЦИ И УБИЙЦИ !!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !!!!

102

Анонимен

преди 2 години

САЩ се оказаха прави: за това, че Русия е аграсор, че Путин е убиец, че ще нападнат Украйна, а не само ще "анексират" Донбас и Луганск, че Русия е превъртяла Империя на Злото. Връщане назад оттук нататък няма. Пълна световна изплация на руснаците.

101

ФАШИСТА БИДОН

преди 2 години

С 9 ПАМПЕРАСА КАКВИ СЪЗНИЦИ БЕ *** ПУТИН КАЗА НАТО В СЪСТАВА ОТ 1997Г.БЪЛГАРИЯ ВЪН ОТ НАТО!

100

Анонимен

преди 2 години

Ко кайш, байДжо, санкции ли? 22 години Путин търпя вашата арогантност и наглост. Нати сега рестото.

99

Анонимен

преди 2 години

И как ще отговориш бе, памперс?! Ще стоиш отстрани и ще се правиш за възмутен! Изкуфял старик!

98

toti

преди 2 години

Русия си е Русия и ако някой си мислят да се заядат много ще съжалявати Украйна първа ще рабере това.Жалко че не разбраха предупреждението на Путин и спрат агресията на Домбас и Луганс ,където народа поиска и получи помощ от Русия .Сега и полувин Украйна ще стане най вероятно Руска и ще сложат картите на маса за преговори.......едва ли има сили да се защити сама украйна,ако тръгнат запада и САщ ,НАТО да помагат на Украйна .....3 СВЕТОВНА ПОЧВА !!!!АЗ НЕ ВЯРВАМ ???

97

Анонимен

преди 2 години

Аз, като българка не искам да отговарям на никой с нищо. Искам нашата територия да остане неутрална. Това не е наша война и наши претенции. Не желая и страната ни да участва с подкрепа, като територия и разполагане на военни бази. НАРОДЕ НИЕ НЯМАМЕ ПОЛИТИЦИ, ТЕЗИ МАРИОНЕТКИ ИСКАТ ДА НИ ВКАРАТ ВЪВ ВОЙНА!

96

Тръмп

преди 2 години

Американският народ не оцени Тръмп и допусна властта да се завладее от марионетен режим. След като НАТО е отбранителен блок, какво прави в Украйна? Тръмп беше прагматик и политиките му бяха навътре към собствените проблеми. Той не беше милитарист и затова загуби. Затова сега ще ни изтребва кога с пандемии, кога с войни.

95

Ню Йорк Таймс20/8/16

преди 2 години

През моя дълъг живот съм виждал много негодици на висши длъжности които на определена цена продаваха принципите си. Такива са повечето държавни служители на Америка и Европа. Единствен, който не прие огромна сума беше Владимир Путин, който считам за честен служител на страната си. Затова се обръщам към руския народ: Дръжте се за него, защото такива хора са еденици в света.Мнението е на внука на Джон Рокфелер създал Стандарт Ойл. Собственик на Чейз Манхатън Банк.

94

Анонимен

преди 2 години

От много отговаряне сме на това положение. Ама отговаряйте още...

93

Анонимен

преди 2 години

Дядка, съюзници са ти наведените политици в бг или тpoловете, на които така сте заложили. Те може да са ти съюзници.

92

r5

преди 2 години

Я, какви защитници на американския империализъм.. къдв бяхте да квичите когато разрушиха Либия, Ирак, Пакистан, Сирия, що не ревете че Изсраел мята ракети през границата, и прочее, марш в ъгъла. Платена paplach, На Бидон сина му като какъв е е Укр. Важното да се пляскат писании в ефира,

91

Радостен е, защото..

преди 2 години

...вече му слагат памперса с ластичета... и може да си прдне, когато му дойде...