104

Тихо, тихо

преди 2 години

Само гледайте цената на алуминия в последните часове. За титан изобщо няма да споменавам. За природния газ и нефта си е ясно.

103

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

Демокрация по американски:Бай дън към Путин...И като говориш с мен ще мълчиш!!!

102

антифа

преди 2 години

цру проспа Крим, проспа Сирия, сега отново проспаха Донецк и Луганск

101

Асан

преди 2 години

На снимката само ламби са виждат и пердета :)))

100

др0гаре плоскоземи

преди 2 години

Рони разпадна недоносчето сСсР, Байдън ще продължи делото на братята американци докато ви издави в блатата около московията.

99

Анонимен

преди 2 години

Джоузеф, не си толкова дърт, колкото склеротичен! Нека ти пуснат да чуеш "Вставай, страна огромная!", няколко от военните песни на Висоцки, за донския казак и смъртта, да ти ги преведат! Да разбереш поне простата истина, че руснаците съвсем не са като вас!За вас да забраниш на някой да ходи на шопинг по Шан'з'Eлизе или из лъскавите дюкянина Лондон е висша форма на наказание!

98

Анонимен

преди 2 години

Тоя жалък клоун е толкова неадекватен, че вчера обяви независимостта на ДНР и ЛНР за заплаха за националната сигурност на САЩ...

97

Байдънист

преди 2 години

Алоу, Ти горе в небесата, да дойш тука да си санкционираш вересиите, че Аман ти на кондиката.

96

Ангел

преди 2 години

Ако случайно санкциите успеят да ядосат истински Путин,тежко им готко .През последните 5-6 години няколко пъти в интервюта говори как може да унищожи САЩ за по малко от 30мин и след като го коментира толкова открито, вярвайте ми че го е сънувал стотици пъти и вътрешно си мечтае да го направи. Няма скъпи хайтек играчки като САЩ но имат най-сериозните ядрени ракети в света и е способен да си изстреля целия ядрен арсенал за не повече от 15 мин чрез система Периметър.САЩ знаят това и ще внимават!

95

Маскиран КОВИДиот

преди 2 години

Русия - Лоши, Китай - Дорби!

94

Анонимен

преди 2 години

САЩ не окупираха ли части то Сирия с петролни рафинерии? Тогава нямаше никакви проблеми? Или подкрепата на САЩ към Израел и окуапцията на Палестина? Тък също никой не вижда проблем? Защо така избирателно?

93

Муахаха

преди 2 години

Байдън днеска яко го бяха натъпкали с Лекарства за Оросяване на Мозъка - цели 9 митути издържа да прочете както му бяха написали, че трябва да каже!

92

Бай Иван

преди 2 години

Веднага след това звъннах на Бай Дън. Викам ей чшшшш за къв се мислиш ве? Щял да налага санкции. Да та наложат тебе налождачите. Я бегай оттука. Санкции манкции. Що не си наложиш сам санкции? САЩ е най-големия купувач на петрол от Русия. Той Северен Поток щял да спира. Аааареее бегай у лево. Всички играят срещу Европа. Световен ганг-банг и правят. И ние го лапаме

91

Само така

преди 2 години

Санкции докато всички Европейци поискат да станат Руски граждани , защото накрая и това ще стане !

90

Байдънист

преди 2 години

Последни записвания за колесниците моля. Не съ блъскай.

89

Анонимен

преди 2 години

руската фондова борса с рекорден 31%тен срив.

88

americano

преди 2 години

рашките ще го духат яко сега

87

Байдънист

преди 2 години

Айди Въ. Чакъми въ от три месцЪ вЪ. Раздавайте купони те вЪ.

86

до 148/146

преди 2 години

ама клаус швааб не е обяснявал на народа си половин век, че всички са равни, нали? а после изведнъж да се окаже, че едни имат милиарди, а пък други имат жълти копейки. нали така, старши?

85

Анонимен

преди 2 години

Не може да кажеме,че в бкп е имало педофили,да им слагаме черно петно,има и свестни хора в партията,тои едно време е имало маи само една партия бкп,и е било тоталитарен режим нормално е там да са били всички изврятеняци,няма смисъл да издигаме нещата на политическо ниво.