57

агресора

преди 2 години

Евакурирането на деца и жени от Украйна озночово че Русия е готова да нападне и анексира територий от чужда държава.

56

анонимен

преди 2 години

повтаряме всичко от преди почти сто години , саме че сега Полша е Украйна

55

Анонимен

преди 2 години

С парите на Сорос по 20 статии на ден против Русия

54

Цирк Путин

преди 2 години

Нов руски фейк се разпространява от путинските СМИ. В него се твърди, че украински бойци от доброволческият отряд "Азов" са разпространили в интернет видео, на което привързват човек на кръст и след това го изгарят жив с думите "Така ще стане с всички сепаратисти, предатели на Украйна и опълченци". Според авторите на видеото това се случило близо до село Широкино.

53

До 89

преди 2 години

До однакоАбе това е и на Путин мантрата, ама само оли-та никой не може да го постави на мястото му това джудже?!?! А това Съвествкия Съюз ли е бе мой?! Или Руска "демократична" република. Аре да си дойдем на думата, *** император ли е, президент ли какво е? Плюс това бившите прецакани държави от СССР САМИ си поканиха НАТО след като бяха оставени на вълците. Аре у лево!

52

однако

преди 2 години

Що НАТО е обещал, преди два дни (19.02.2022), немският "Шпигел" публикува извадки от архивни документи от срещата "2+4" в Бон. Срещнали са се ГДР, ФРГ + Франция, СССР, Британия, САЩ. Съгласно документите, представителите на колективния запад са уверили съветското ръководство, че нямат намерение да разширяват територията на алианса на изток от пределите на обединена Германия.

51

Сандо

преди 2 години

е това ся ми мирише на руска пропаганда. Западните медии мълчат ама нашите видни *** превеждат кво им падне ... ехехехе

50

Анонимен

преди 2 години

А дали си е взела изкуствения?

49

Работата е дебела

преди 2 години

Евреите се обърнаха за помощ към Русия за евакуация на еврейските граждани от Украйна..... ОПА!

48

проблем е НАТО

преди 2 години

Това е истината за бавно развиващи се!!! Мнение на моника бонева ...Проблема е в разширяването на НАТО и базите му на изток, а не Украйна! Украйна е точка на невъзврата от която Русия не иска да отстъпва повече. Украйна не е ядрото на проблема! Така само изглежда или умишлено се измества фокуса върху нея. Замазват истинският голям шах даден на НАТО, отнасящ се издалеко към САЩ. Истерия е войната в Украйна! Може би разбират в САЩ, но си правят оглушки за да запазят сегашното положение и влияние! Това също е възможно да се правят на неразбрали. Хегемона иска да доминира!

47

Що НАТО е обещал

преди 2 години

Що е рекъл чичо Фичо.... https://fakti.bg/mnenia/653705-kak-ot-sasht-sa-obeshtavali-nato-da-ne-otiva-na-iztok-i-shte-ima-li-treta-svetovna-voina ......Как от САЩ са обещавали НАТО да не отива на изток и ще има ли Трета световна война?

46

Има

преди 2 години

2 убити жени, а укрите са стреляли и по територията на Русия! Интересно западните *** до сега нито един път не са посетили тези райони и да питат гражданите там кака е?

45

...

преди 2 години

80те години живеят тея, *** деградиралите. Щяла да остава да готви на войниците, яко им е промит мозъка на всичките. А другаря Путин, хората около него и техните близки живеят в палати и лукс, че даже на повечето децата са на запад. А вие яжте борш, ама го заслужавате, като търпите все някой комплексиран кагебист или направо психопат да ви управлява. Да ви е вкусен борша и да не забравите да запалите една свещ за вожда който ви пази от лошите капиталисти

44

Анонимен

преди 2 години

До просто се чудя: за какъв геноцид става въпрос? от разказа една жена (т.е. един чекист) казала? 8г не ги ли изтребиха, та се га се сетиха. Колко е лесен живота на Кремъл, пусне мълвичка, пусне недомлъвка и динковчетата у нас веднага клъвнат.

43

Урките да скачат!

преди 2 години

Свърши ли евкуацията - урките трябва сериозно да се притеснят!

42

СП

преди 2 години

До Ебтер Русофилите се правят на умрели лисици. Как започна конфликта? Зелени човечета от Русия нахлуха в Украйна и окупираха Донбас и Крим. Русия не спази договор, сключен с Украйна, с който се определят границите, признават Украйна за суверенна държава, срещу което Украйна предаде на Русия атомни оръжия останали на територията и от СССР. После, Русия обяви украинците за бандеровци и фашисти и Русия окупира части от Украйна. Договори, граници, есуверенитет...за Русия нямат значение.

41

Анонимен

преди 2 години

май не ви е ясно че ако Путин изтегли тези 110х от границата, уркоклоуна Зелен ще нахлуе в Донецк и Луганск и ще е по зле от чеченската месомелачка началото на 90 те.

40

до 66

преди 2 години

друже, оръжие продават всички, дори самата Украина изнася, въпреки че. уж я въоръжавали.Оръжието само не убива ,някой го използва. Дали е руско, бг или щатско все тая.

39

до АнонимеН

преди 2 години

да бе, те и децата в избомбената детска градина са дърти комунисти. Ало революцията свърши, стига си сънувал червени бабички с калашници.

38

До 59

преди 2 години

До Истината- много си прав, руснаците организираха всичко в Украйна, за да се провокират сами. Те свалиха с преврат Янукович, организираха бандеровците да тероризират руското население и т.н.