29

Анонимен

преди 2 години

А има ли парк без кучета?

28

ДДРОнег

преди 2 години

До Анонимен 23 ___Да, безусловен рефлекс е ...към друго куче, в моето обкръжение не познавам куче, което наистина би нахапало дете, е , освен на игра, де !_Моето куче дори и мен понякга ме ръмжи и ми се кара, хапе ме, но никога така, че да ме заболи, много внимава, и с другите кучета е така !_Та наистина не знам каква е причианта куче да нарани дете, обикновено кучетата и децата бързо се сприятеляват ?!_Може би някои кучета са прекалено злобни , познавам и такива, но не съм забелязал агресикъмде

27

1914

преди 2 години

Кой нормален човек си води детето в парка, където има кучета?

26

Анонимен

преди 2 години

В ЕДИН ОЗЛОБЕН СВЯТ НЯМА МЯСТО ЗА ДЕЦА

25

Анонимен

преди 2 години

Може да има много причини,но ако кучето било на каишка и повод и намордник нямало да се случи.А това ,че не си виждал не означава,че няма да видиш.Същото е като с ковида.Аз се занимавам с различни кучета от дете.Кучетата може цял живот да са дружелюбни и мили и в един момент без видима причина да нападнат.Същото е и с хората.Добри приятели обичат се и в един момент се нападат с нож в ръка.Не бива да мислим,че моето куче е добро и не хапе.Един път е достатъчно да го направи.

24

Анонимен

преди 2 години

Кучкарите са болни хора по принцип..... :))) Разбирам да имаш къща и голям двор за да гледаш куче, ама като ги гледат в панелките тормозят себе си и кучето, те повече явно си обичат повече домашния любимец от човешките същества, диагноза е това :)))

23

Анонимен

преди 2 години

До ДДРОнег Не разбирам хич от кучета, но примерно топката на детето тръгне към кучето и детето посегне да си я вземе. Дали не е безусловен рефлекс на кучето да захапе? Може и да греша.

22

ДДРОнег

преди 2 години

Не се сещам за куче, в моята среда, дори и от "бойните" породи, което да нападен човек, пък камо ли дете !___И все пак чета за такива случаи, каква е причинатга поради която едно домашно куче би се нахвърлило срещу ДЕТЕ ?!___За моето куче , единственото от което се притеснявам е да не скочи към човека, за да му се умилква и гали :)

21

Анонимен

преди 2 години

Мен пък много ме дразни, вървя си аз по тротоара, куче на каишка души в тревата от единия край на тротоара, стопанинът му на другия край си лафи с някой отпуснал повода на макс. Така целия тротоар запречен от въжето и няма от къде да се мине. Ще ми падне пердето някой път и ще уча със шутове и кучето и стопанът да летят.

20

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ ДЕЦА МАЙКА СИ ЛИ ТЪРСЯТ ТАМ

19

Стопанинът

преди 2 години

Не,не...ама не бе....не...., не мога намордници да слагам !

18

Анонимен

преди 2 години

Аз съм кучкар и съм срещу кучкарите,които си разхождат кучетата без повод и намордник и съм срещу мнозинството,които не почистват след животните си.Не е необходимо да приемате всички за безотговорни.Трябва да има правила и ако не се спазват трябва наказания.Голяма част от кучкарите бъркат ,като възприемат кучетата като хора,а не като животни.Не можем да предвидим реакциите на хората,а какво става за кучета или други животни.

17

Анонимен

преди 2 години

Моето куче е 3 килограма и зъбите са му по-малки от моите и никога не го пускам без каишка.Стои на 50 см.от мен и не му давам да общува с хора,които не познава.За всичко важи: Докато няма сериозни санкции ще имаме ухапани,прегазени,починали от катастрофа ,корупция и всичко друго свързано със сериозните наказания.

16

Анонимен

преди 2 години

До Totenkopf Е кво? Ти сега ще кажеш, че стопанинът на кучето е някакъв специален и не е от същия този народ ли? Какъвто народът - такива и кучкарите - безотговорни и мърлячи. Та какво си имал в предвид?

15

Totenkopf

преди 2 години

това заслужава овчия народ

14

Анонимен

преди 2 години

Собственикът е абсолютен ***. Има си зони за разхождане, но не! Ще разхожда кучето без каишка в парка. За какво ви направиха тези зони за разходки?! В градинката на НДК е същата работа. Има заградена зона за кучета, но масово кучкарите се събират от източната страна на фонтаните, до паметника монумент и си тичат кучетата им из поляната. Не си и почистват на поляната след техните любимци.

13

Тялото

преди 2 години

В Германия повечето кучета са без повод навсякъде - градски транспорт, молове , магазини , ресторанти. И няма драми. Защо? Защото като си вземеш куче имаш задължително обучение на теб и на кучето и ако има проблем, няма да ти дадат да си го гледаш. Тук всеки комплексар си взима огромно и опасно куче и се радва че плаши другите.

12

Съвет

преди 2 години

Бащите на децата да хванат кучкарина и да му теглят един бой!Това е решението!

11

Плъхозащитник

преди 2 години

От всички бозайници, кучетата се ползват със специални привилегии, въпреки че закона защитава всички бозайници. Кучкарите хранят питомците си у дома, а след това ги водят да се изхождат по улици, паркове и пясъчниците на детските площадки. На 100 кучкари, един носи найлонова торбичка за кучешките екскременти. Хайде кучкари, започвайте с пюенето! Вас, само за това ви бива.

10

Анонимен

преди 2 години

До не е първи случай Точно в Южния парк има ТРИ заградени зони за кучета. Под правителствена болница една зона за големи кучета, една за малки. Откъм Нишава има още една зона, не знам за какъв размер. Но в крайна сметка не може да се следи всеки кучкар къде си разхожда псето. И самоконтрол има.