84

Анонимен

преди 2 години

Слава на героите антифашисти, ликвидирали Луков. Това е част от антифашистката борба на българския народ. Гордеем се с антифашистите и антифашистката борба, подкрепена от САЩ и Великобритания, от Чърчил и Рузвелт.

83

Сата НАТО

преди 2 години

България е била на правилната и на правата страна и през двете сеетовни войни, особено през Втората. Само е трябвало повечко комунисти да се изчистат. Колкото до ген. Луков, той е бил добър патриот.

82

До 116

преди 2 години

Неуместно, ние сме съюзници на Германия и във двете войни! Той е военен герой, войскар , след 1945 и особено след1990 година българската армия няма герои, защото не е воювала!

81

Анонимен

преди 2 години

До Напрегнете си мозъкаГлу-ак, а ти чел ли си реалната биография на Хитлер и гледал ли си кадри? Този човек е полуграмотен, неспособен на нищо, предварително са го обучвали как да се държи и държи речи, как да говори, писали са от негово име, той е бил полуграмотен, как ще ти организира цяла война? А реално ВСВ я започват англичаните, не немците или руснаците, руснаците само са помогнали на англичаните, ПСВ също е започната от англичаните.

80

Анонимен

преди 2 години

Смърт на фашизма, обявил война на бялата раса и съюзил се с жълтата раса.

79

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

116, правителството във Виши е същият механизъм за самозащита като включването на България в един пакт,в който български воин не е участвувал. Франция и България бяха окупирани еднакво от Хитлер. Никога не забравяй това.

78

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

110, искам да ме разбереш правилно. Всичките си основания срещу еврейството дължа на еврейството. По този повод, намери начин да изчетеш трудовете на учени Израелтяни,пред някои от които свалям шапка, за ПРОИЗХОДЪТ НА ЕВРЕИТЕ ХИТЛЕР,ФРАНКО,МУСОЛИНИ,СТАЛИН,ПИНОЧЕТ,САКСКОБУРГОТСКИ.Желая ти приятно изследване,колкото и да си закъснял с фактите.

77

Анонимен

преди 2 години

Слава на антифашистите, подкрепени от Великобритания и САЩ. Чърчил дава оръжие и пари на антифашистите на Балканите, на комунистическата съпротива на Тито. Фашистите са обявили война на бялата раса на Великобритания и са съюзници на жълтата раса на Япония.

76

Анонимен

преди 2 години

Маршал Петен е герой от Първата световна война. Осъден е на смърт от френския следвоенен съд. Генерал Де Гол заменя присъдата с доживотен затвор. Умира в затвора.

75

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНе виждам гейовете да пречат на някой, но тези нацисти горе наистина могат да създават страшни проблеми, има много такива примери от Европа в близкото минало, затова европейските държави, веднага ограничават такива сбирщини и нацистки прояви и организации!

74

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

108, Тристранен пакт имаше,защото бе едната страна на еврейската монета. Луков знаеше добре,че Хитлер и Сталин са евреи съюзници. Внимание обаче! Имаше и Генерал Жуков,а именно той и не евреинът Сталин срази евреинът Хитлер. Затова говорим за Отечествена война. Апропо,Царство България бе окупирани от гнусният Хитлер и е срамно,че историците евреи в Университетите мълчат. Ако не бяхме приели пакта,щяхме да бъдем нападнати от Всички-турци,сърби,румънци и гръцки фашисти. Точка по въпроса.

73

Анонимен

преди 2 години

Геонацистите са обявили война на бялата раса на САЩ и Великобритания и са се съюзили с жълтата раса на Япония. Срам за тях. Какви расисти са? Менте расисти и съюзници на жълтата раса. Побъркани хитлеристи. Убийството на Луков е част от антифашистката борба на българските антифашисти и трябва да се гордеем с героите, които са го извършили. Слава на героите.

72

Анонимен

преди 2 години

Той е командвал дивизия в борбите за национално обединение! Убит от комунистически терорист с изстрел в гърба, докато си влизал в дома! Кой е подлеца?

71

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 Промит мозък си, няма лоши народи, има лоши хора, да не говорим, че нито Сталин, нито Хитлер са били евреи, единия православен християнин, а другия е бил католик, нямат нищо общо с евреи и не виждам какъв ти е проблема с евреите, защо всяваш омраза срещу хората и народите. Това са нацистки идеологоии, въвличащи хората в конфликти от които всички трябва да бягат, тези както са се събрали, ако бяха оплевили някой тротоар или помогнали на нуждаещи се, по-полезни щяха да са

70

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

104,аз съм категорично съгласен с теб и те подкрепих с кликане на "плюс". Принципно ти си прав. Има обаче проблем и то огромен. Евреите живеят на територията на всички народи и раси и ги управляват чрез мафиотската си диаспора. Защо евреите са в Българската политика и не в Израелската? Ти да си видял някой Българин да управлява в Израел? Проблемът е,че евреите са истинските фашисти и робовладелци в този свят. Те са наследниците на садистите фараони.

69

гАз

преди 2 години

Тези Фашизирани и.ди.оти ни предлагат Бъдеще чрез Минало??? А, черепите ще измерват ли, а родословието до "седмо коляно"? Мдаа... много "клиентела" се е насъбрала за психо болниците!!!

68

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Генерал Луков никога не е бил фен на евреинът Хитлер.Нито на евреинът Сталин. Генерал Луков не е бил перфектен,но е бил Мъж Родолюбец,защитавал Българите в България и не е допускал евреи,КОИТО НЕ СА БЪЛГАРИ,да управляват една често пъти в историята ни унищожавана от евреи България. Къде е проблемът ли? В това,че номадите евреи се хранят от поробените от тях Народи и Раси. Проблемът е,че евреите не са в Родината си Израел,а у нас,което не е Израел. Евреите са нацисти и расисти!

67

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да каже на тези хора, че ги въвличат в злокобни игри на нацизъм от които страда населението и дори се убиват хора? В европейските държави още в зародиш унищожават такива сдружения, за да нямат проблеми и пострадали по-късно!

66

Анонимен

преди 2 години

Никакъв нацизъм в България не щем, никакъв, няма по-лошо и страшно от нацизма и колониализма в човешката история, никакъв нацизъм не трябва да има в България, патриотизъм с грижа за населението и страната може, но нацизъм - не!

65

Анонимен

преди 2 години

Защо ще се забранява, бе? Ще са разрешени антиваксъри, гейове,хомофоби, русофили,извратеняци, комунисти,майки с деца...а тези неясно кой ги нарекъл националсоциалисти?