32

Анонимен

преди 2 години

Мислех,че са спрели.Едно време редовно биеха туристите там,докато не се усетиха,че е по-добре да печелят пари от тях,вместо да ги бият.Бяха по-зле и от перничаните,много случаи имаше в началото на 90-те,преди да се застрои Банско.

31

Анонимен

преди 2 години

Кво седи и го гледа тоя ***, да го почва със щеките, да таковам техната мама селска банскалийска.

30

Смях

преди 2 години

Както се казва, това момче не е от Перник, там извинения не правят ! Да се радва, че служителят не го е е.ал, а само ударил, иначе и двете ще чу дойдат много на меката китка. Като е спрян лифта, на кой к.ра търси там, ами да си яде боя тогава.

29

Асан

преди 2 години

Кат не носи на бой що п сува лифта :)))

28

Анонимен

преди 2 години

E иначе изглежда нормален,ама щом е псувал си е заслужил боя.От друга страна можеше да мине с псувни от двамата и да няма бой.Някои се научават в нета да псуват и като са на живо си го позволяват пак,ама не са зад екрана и няма защита.Тепърва ще се учат на задръжки когато не са пред компа.

27

Анонимен

преди 2 години

Уж отишъл да разпуска, а хванал да избива комплекси,като се прави на мъж - добре са му набили канчока

26

dsadsadsa

преди 2 години

Банско, разбира се. Предимно *** се разхождат там и *** са им клиентите.

25

Алекс

преди 2 години

До Анонимен 8 В Австрия или Швейцария,ако напсуваш служител,ще си с белезници в местния полицейски участък.

24

до 23

преди 2 години

Елено, тоя е назначен там да е ОБСЛУЖВАЩ персонал, а не правораздавателен орган. Сега трябва да го съдят, че да си научи мястото

23

Анонимен

преди 2 години

Мда, един бедняк, реагиращ като примитивен сeлтaк. После защо е беден. Ами, то му се вижда акълът. Напсували го. Олеле, голяма работа... Има къде-къде по-интелигентни методи да се реагира, но не и сред слугинажа.

22

oБАЧЕ

преди 2 години

Аз бих го казал така : Да изхарчиш маса пари за хотел, ски екипировка и да си изпуснеш нервите и да обиждаш един служител изпълнител..........или пък тия двамата да си нямат "някаква закачка" от друго място...........?

21

tanas

преди 2 години

в Банско не е изключено в нокой момент да си изядеш боя, а може и друго ...

20

Елена

преди 2 години

Лекето малко го би човекът, преди това и мен ме напсува.

19

Гиб Мелсън

преди 2 години

Жалка история! Не знам кой от двамата ме отвращава повече. Да изхарчиш маса пари за хотел, ски екипировка и да се оставиш някакъв примитивен местен индианец да те бие със собствените щеки. Та той само дето не му завря щеката изотзад. Единия отвращава с примитивзма си, другия с меките си китки. Те май повечето дето ходят на Банско да карат ски са такива.

18

ПроСоТо

преди 2 години

айде пак мъ затриха !..Какво ви става днеска бе?..Не е ли верно,че пазвантите са "богопомазани" у нас ?..И че баш-пазвантин ни гази 12+ години ?..

17

Анонимен

преди 2 години

Коментирате без да знаете. Въпросния Николай се е държал арогантно в продължение на тридесетина минути. Искал е да се качи на лифта, но не са му дали. Накрая въпросния Николай не е издържал и е напсувал на майка лифтаджията. Следва това, което е на клипа. Всяка монета си има две страни. Поднесеното в репортажа е само едната страна. Лек удар само с щеката видях. "на момента аз се извиних", хах каква изненада. Само Николай си е виновен, за жалост въвлече и друг.

16

до 18

преди 2 години

Теб като все те боли дупето всяка сутрин - от ковид ли е?

15

Анонимен

преди 2 години

Всички са изнервени но този ако го боли главата ще кажат че е Ковид

14

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ МОЖЕ ДА КАЖЕ, ЧЕ СИ ГО НАПСУВАЛ И ДА ТЕ НАБИЕ! ТАКА НЕ СТАВА! ЧЕ ГО Е НАПСУВАЛ СПОР НЯМА ! КАТО ТИ КАЖЕ МАЙ.НАТА ТИ , МУ КАЗВАШ МАЙНАТА ТИ И НА ТЕБЕ :D В ЗАКОНА Е ЗАПИСАНО, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТГОВОРИ СПОРЕД ДЕЯНИЕТО! КАТО ТЕ УДАРЯТ , И ТИ УДРЯШ!

13

Иван Денев

преди 2 години

Като оставя двете щеки, ще му размажа физиономията със ски обувките на слабоумника!Това съм го виждал и преди, саморазправят се все едно са богове там.Да фалирате някога дано, всички !