28

Крим не е руски

преди 2 години

Наполеон и Хитлер не успяха Но Макрон заедно с Германия , България , Украйна и още десетки държави може за месец да стигнем до Владивосток..ха.ха Може даже японските острови да освободим от руска окупация. Канада също може да си прибере Арктика и Китай да си вземе Сибир. Турция ще помага от Юг.

27

гАз

преди 2 години

Първо, Русия щеше да напада на Католическата Коледа, след това чакаха да замръзне земята, после беше преди Олимпиадата, сега след Олимпиадата..., преди два дни Blumberg не издържа на "напрежението" и дори обяви, че Русия най-сетне нападна Укр. -))), е после съ извиниха, ама... Та, уточнете точната дата и час най-сетне, бе!

26

Анонимен

преди 2 години

Руската Зимна Олимпиада на границата с Украйна тече.

25

До Ха ха!!!

преди 2 години

ЕС е раздвоен - половината казват Санкций ако Нападне, другата половина - ако Не нападне! Трудно решение...

24

Анонимен

преди 2 години

Бойците на Украйна и Русия сега са заети с биатлон на Олимпиадата. САЩ чакат да се завърнат и да почне войната.

23

Зозо

преди 2 години

проф. Нина Дюлгерова..... ?!? Тая все едно са я изкарали от Коминтерна или от някое мазе в Кремъл :))))))))))))))))))))))))) Същата физиономия като мумията Дърев :)))))))))

22

Стратег

преди 2 години

Споко, подкокоросваха Украинците да понавлязат в Донбас и Руснаците да отвърнат, ама се усетиха че ги използват и май по всичко личи че не щат да се връзват ... ама знаеш ли, винаги ще се намерят "борци за правда" дето да духнат в огъня .... , къде с пари, къде с обещания за власт .... :-( Ама далечко и на чужд гръб и 100 тояги са малко..... ;-)

21

Анонимен

преди 2 години

Украйна взе парите, каза "Чакай малко", хвана самолета, гони му петите.

20

Анонимен

преди 2 години

Да, тогава ще се върнат и биатлонистите )))

19

Анонимен

преди 2 години

А русите дали знаят, че ще нападат. Или от интернета може да научат новината.

18

Анонимен

преди 2 години

Ама след следващата олимпиада ли. Уж през януари щеше да е екшъна, а и февруари минава. И пуканките свършиха...Айде нещо друго измислете, на тия кьорфишеци балъци се не ловят.

17

Анонимен

преди 2 години

Санкции срещу Украйна за измама в особено големи размери за получените помощи пари и безплатно оръжие, ако не нападне Донбас и Крим. Санкции за Русия, ако не нападне Украйна. Тези хитреци Русия и Украйна нямат намерение да се бият. Измамници. Санкции и на двамата!

16

Анонимен

преди 2 години

Chairman Xi е наредил ясно на слугата си путин, да не прави излишни движения до края на Олимпиадата.

15

Анонимен

преди 2 години

Надеждите на САЩ умират последни. Преди Олимпиадата се надяваха Русия да нападне, по време на Олимпиадата, сега се надяват, след Олимпиадата.

14

Ха ха!!!

преди 2 години

САЩ и ЕС вече обсъждат санкции срещу Русия, ако не нападне Украйна. ;-)

13

Анонимен

преди 2 години

Тука пишат откровенни неграмотници или 100% тови деменции! Как го виждате това ЕС със своя армия и Русия та в ЕС?? Това е невъзможно дори и на теория поради естеството на държавният тип управление в Европа и Русия, различия ( меко казано) във всяко отношение от икономика, през култура та чак до политиката и народа психологията! Няма народ в Европа, който да не смята Русия за тирания и диктатура, включително в " най русофилска" Бг.

12

Анонимен

преди 2 години

европейска армия може да има след 2099 г. четете договорите

11

Факт

преди 2 години

48 часа след обявяване на края на олимпийските игри, Укр ще стане Русия. Европейците, веднага ще сформират контращаб, за военни тактики, като местонахожденията ще бъдат централите на ЛГБТИ в съответните държави. Ще бъдат гласувани военни действия с/у Русия, със знаменца с дъгата и крещящи викове ТОЛЕРАНТНОСТ!

10

Анонимен

преди 2 години

Тази професорка е чужд агент и предател!

9

toma

преди 2 години

Твърдо съм за модерна, голяма, европейска армия !Ако колосите са САЩ, Русия и Китай, ЕС трябва да стане като тях.