50

Са да

преди 2 години

Каскет ти целият си живот си го изйара с интриги и лъжи

49

Анонимен

преди 2 години

Защо да я четем конституцията като никой не я спазва бе. ДПС е противоконституционална но някой изпълнявали Конституцията. Не Конституцията е погазена по най бепардонен начин. . Чети я ти да я научиш на изуст и да я изпълняваш. Защо не си се самосезирал досега и да изгониш ДПС от парламента. Защото изпълняваш нарежданията на джендърите от Брюксел. Не сме толкова тъ.пи като теб бе.

48

Мнение

преди 2 години

Г-н Гешев го чака единствено достойното самоубийство като изход. Омертата или да не изпълни омертата е еднакво като краен резултат за него и всички негови ММА и "прокурорчета".

47

Sancta simplicitas

преди 2 години

Простодушният Гешеф не вдява., че е изпържен.Ще се гърчи до края инакрая ще гледа като теле в железница.

46

Анонимен

преди 2 години

Бог да му прости на Гешев, все пак майка го бе раждала, не го е израждал Пеевски. Много"хора" ще повлече със себе си този шизофреник и реването вече е започнало.

45

Анонимен

преди 2 години

Мога да се хвана на бас, че още в първия момент когато Гешев се махне и Герберските *** в ОПГ ГЕРБ ще се самоизядат. Давам им макс 2 месеца до разпада и първи които ще се нахвърлят на тиквата от Банкя ще са най верните му кучета.

44

Младен

преди 2 години

А Гешев дали казва нещо вярно?

43

До 44

преди 2 години

Рашко е толкова юрист, колкото аз съм *** касманаФт. Явно затова обвинява без грам доказателства. Ако Рашко е висшист, то останалите са академици.

42

ШОУ БГ:

преди 2 години

КАСКЕТА ЗАБИВА ЧАШКОВ! И СЕ ДЖАФКАТ ТРОЛОВЕТЕ НА ЗАПЛАТА ТУКА... В СЛЕДВАЩИЯ ЕПИЗОД_ ЧАШОВ ОТВРЪЩА НА УДАРА. И ТАКА ДОКАТО ГИ ТЪРПИМ...

41

Анонимен до Ха-ха

преди 2 години

Нормално за такива като теб. Само Герберската пасмина вижда класа в простащината, глупоста, некадърноста, кражбите и неграмотноста!

40

Анонимен

преди 2 години

Канибализмът у нас не е традиция. Що Баце е на свобода след "работата" на Чашков, а не е прибран?

39

Анонимен

преди 2 години

Много платени гербаджии в този форум.Не смогват да защитават Гешев и мутрата от Бакя.

38

Анонимен

преди 2 години

Седемте джуджета......Чакаме отговори от гусин главния

37

Анонимен

преди 2 години

И аз това се зачудих... Къде е чело Каскетчето конституцията? Сигурно в милиционерското...

36

Празен Дамаджа

преди 2 години

Не е вярно, че Чашкофф не работи! Нали беше доказано, че Баце е канибал, а този анонс е в следствие на къртовска полицейска работа. Това малко ли е? Да докажеш, че екс Праймът яде човешко. Връх в разследването.

35

Анонимен

преди 2 години

До Ха-хаАко за теб, класата е Гешев, критериите ти са толкова ниски, че и някой овчар ще ти е по-класен от преподавател в университет.Но, явно за това ти плащат.

34

До 42

преди 2 години

До Ха-хаГешев е с почти купена диплома от милиционерския. Учил е сигурно 2години и са го пускали да минава като милиционер.Рашков е доказан юрист и дългогодишен преподавател по наказателно право в университета.Та, герберче, за какви класи говориш?

33

Анонимен

преди 2 години

Истински президент, прати му една призовка да се видите и уточните, да му сипеш едно, че ще съжалява, че е дошъл

32

Ха-ха

преди 2 години

Гешев е класи над примитивния ортодоксален комунист Рашков, и Шебека с лицевите опори и коремните превъртания!

31

Prosecutor

преди 2 години

Коментирате Гешев, хм, може да е всякакъв, но точно и ясно е заявил, че Драмаджан/офф отново се е вживял в прокуророр, непознавайки Конституцията на РБ и НПК. Рашко пияндето и за дознател не става.