48

Анонимен

преди 2 години

Може ли да обявят ваксинационния статус на жертвата? Травмата за това дете ще е огромна. Безсилието в ситуацията, в която е поставено и бездушието на "героинята" на първа линия на рецепцията. Тепърва може да започне епидемията от емболии, тромбози, инфаркти и инсулти с любезното съдействие на Фазер, МодРНК, Сапуните Джонсън и Джонсън, Астра Шебека... За жалост смъртта не е най-лошото, което може да се случи. След инсулт някои хората стават зеленчуци.

47

какво

преди 2 години

искаме от търговец! Търговец и хуманизъм са различни неща! За това и здравеопазването е на този хал. Но по-важни са Македония, разпарчаросването на МВР, махането на работещите пенсионери, но сигурно има стотици като тази женици, отишли си от търговското здравеопазване. Не може МВР и МО да са се в устата на разни, но за здравеопазване, където потъват милиарди - никакъв коментар. Май само за миналата година за здраве са отишли повече от 4 милиарди.Може би 6 или 8, а по смъртност сме на първо мяст

46

Sw

преди 2 години

За мен най - тъжното беше че се случваше всичко пред очите на детето. Не искам да коментирам самата мед. помощ, процедури, кой крив кой прав. Детето гледаше как се движат хората около него и стоеше до количката на майка си все едно тя още го наглежда. Но не е ли имало на кой да оставят това дете в тоя момент? Просто трагедия.

45

пери

преди 2 години

Кунчев, съобщаваш ни очевидни неща. Въпросът е какво следва оттук нататък. Ще се вземат ли мерки, ще има ли наказани и, най-важното, това безхаберие и безчовечност ще продължават ли? После не ми излизайте със статистики за смъртността в БГ, за която обвинявате неваксинираните и пандемията. Щото голям процент от починалите са си заминали заради подобно отношение и липса на адекватна помощ. Помним и човека, починал на стълбите на болница.

44

Анонимен

преди 2 години

Аз не зная тези медицински служители как ще живеят оттук насетне със своята съвест, как ще се помирят с нея. Някои ще кажат , че те нямат такава. Хората в бели престилки спасяват човешки животи - това е тяхно основно задължение, но и морално призвание. В медицината няма място за бюрокрация. Щом си бюрократ- не си медик, не си да бъдеш в тази професия.

43

Анонимен

преди 2 години

Аз искам да питам Кунчев колко часа седя пред регистратура да го приемат да лечение.

42

Анонимен

преди 2 години

Държат се така с хората, защото знаят че няма кадри и се чувстват незаменими.

41

Анонимен

преди 2 години

Да не излезе така, че само рецепционистката на Спешното се е опитвала да свърши работата както и е наредено. Тя е удобният виновен.А спешна помощ, директор и правила в болницата не играят роля?

40

Са са

преди 2 години

Доцент Гълъбова вземи го в клиниката и голекувай . Не виждате ли че той нее в час и му трябва спешно лечение

39

Кунчо

преди 2 години

Е сега поне жената е умряла регистрирана и Здравната каса ще плати на болницата за починал пациент.

38

Безобразници

преди 2 години

Цялата ви система е такава! Болните от Ковид не се лекуват, а се пращат вкъщи. На късмет е дали ще оживеят или не. Здравната система само отчита статистика на болни и умрели.Да не говорим за болните от други болести - тях кучета ги яли. Разликата само е, че като измират няма кой да снима клипчета.

37

Теди

преди 2 години

Молитвите към Господ пазят от всякакво зло

36

Спокоен

преди 2 години

Сега, очевидно е, че "циреят е набъбнал". Ако и след този случай няма медицински работник вкаран в затвора, ей така - за назидание ако щете, това което ще последва ще изпръска със смрад всички ни. Няма да ни стигне жандармерията да охраняваме болниците.

35

Бездушие

преди 2 години

Само по филмите има Спешна помощ. При нас спешно те изпращат на оня свят. Жалко за детенцето, остана си без майчица.

34

Анонимен

преди 2 години

Постковид е страшен. Самия ковид се кара леко, но женицата е имала и малко дете, а те без да знаят носят всяка болест, грипче и т.н. Представете си какво ще настане когато наред с ковид се хване и грип с това здравеопазване. Какво ще настане тоя месец, който се очаква още по-големи вълни на ковид. Мисълта за това ме изпълва с ужас.

33

Върховен специалист

преди 2 години

Ами то не трябва да си върховен специалист и след като набоден с две игли се търкаляш два месеца от лек ковид, за да разбереш,че експерименталните препарати не работят.И трябва да си върховен наглец за да продължиш след това да говориш на хората,че трябва да се ваксинират и бустерират, ама на, правиш го. Тя рибата не вмирисана, ами направо разложена от към главата, ама не спира акъл да дава.Кирчо може да не си отиде в Канада, но Канада скоро ще дойде тук.

32

Анонимен

преди 2 години

Кунчев носи огромна вина!

31

Стиа ве!

преди 2 години

"Кунчев" и "хуманизъм"!?????

30

Слушайте внимателно

преди 2 години

Онази на регистратурата каза : "ако умре, без да е регистрирана?"Това е ключовата фраза, заради която написалите правилата трябва да носят съдебна отговорност, а Кунчев дали не вдява, или прави нас на *** - и в.двата случая трябва да изхвърчи от "длъжността, която заема".Защото само я заема, че и вреди на всичкото отгоре.

29

Хуманистът

преди 2 години

Откакто стана печална практика, да захранваме неграмотни калинки, като въпросния, е така.Ей, селчо, първо зЕми та нАучи разликата между хуманност и хуманизъм и после се изказвай.