341

Анонимен

преди 2 години

И президента чак се изчерви заради соросовата марионетка Киро Куролацията. Според мен с това целта му е да каже на българския народ, че не е съгласен с позицията и с действията на *** Киро. Дреме й на Русия дали мизерното джудже, наречено Северна Македония ще е в ЕС или не, щом така или иначе сръбските сили ще си я владеят. Но тези, които по желание на Сорос и Ко, ще бъдат ограбени не само относно най-древната им арийска идентичност, история, и територия, но и относно по-новата, сме само ние.

340

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 2 години

Че е грешка ,грешка е това прибързано посещение.По-скоро това посещение приличаше ,на ритник в определена част на анатомията на министър- председателя ,за да го насочи към Македония ,бързо и спешно. Това не е българско решение ,а решение на новият ни господар-САЩ.Всеизвестно е,че българските решения се вземат в ДП на САЩ, а "Козяк" си свежда до знанието на аборигенската администрация

339

Случаен минувач

преди 2 години

Аз също мисля, че беше прибързано. Киро няма достатъчно житейски опит, а и няма достатъчно ум. А и не е живял тука. Трябваше те да дойдат при нас, те са на зор.

338

ОТМЪСТИТЕЛНО НИЩО

преди 2 години

ЦИРКОВЕТЕ НА ТОВА СЪСКАЩО НИЩО ПРОДЪЛЖАВАТ- ПЪРВИ В СВЕТА ПО СМЪРТНОСТ ОТ КОВИД, ПЪРВИ ПО ИНФЛАЦИЯ, ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕНИ И ЕВРАЗИЙСКИ ЦЕНИ...РЕЗИЛ

337

Анонимен

преди 2 години

Радев трябва да разбере, че от настоящата ситуация има полза единствено русия. А България има полза от напредък точно толкова колкото и македония.

336

striga

преди 2 години

Зелен чорап - смърдиш!

335

Комшията

преди 2 години

Марионетко, това бившия на жена ти, ли ти го заповяда ? Все пак тя дойде при теб , за да те управляват още по-лесно !

334

ха ха

преди 2 години

Ооооо, проблеми в рая ли бе, сладурчета? Ха-ха......И тоя надут социопат т.н. президент кога се сети да критикува-когато му смениха неговите хора в Булгаргаз. Сега разбрахте ли колко сте смотани и излъгани-визирам тези които гласуваха за сегашните т.н. президент и т.н. премиер.

333

Факт

преди 2 години

Ако не четете/слушата "новини" представени от някой, а директно видите видео с изказването на Радев - всъщност явно някой се опитва да вбие кол между Президента и Премиера. Всъщност Радев съвсем нормално и добронамерено си каза това, което целият народ си мисли и което си му казваше и до сега (та Президентът свика КСНС само за да се изговорят нещата директно и Петков да не прави глупости, като си е навил на пръста да отиде). Така че мислете малко и не вярвайте на пропаганда.

332

До 365 Анонимен

преди 2 години

Радев забравил че сме Парламентарна република а какво ще кажеш за Кирчо който отговори на Радев че всичко зависи от него и Премиера на РСМ.Не ти ли напомня едни други времена когато ББ определяше всичко от решенията на Народното събрание до решенията на Съд и Прокуратура и кого да арестуват и освобождават.Лошо е когато си повярваш и мислиш че евреите и американците които те съветват са непогрешими! Лошото е и че няма да свърши на добре за България и за оставащите все по малко българи в страната!

331

анонимен

преди 2 години

Юмрукът ти,Радев,май омаломощя,а?

330

Най смешното

преди 2 години

Радев прави нова лява партия

329

Ха

преди 2 години

Цял свят игнорира исканията на Путин

328

Свободна Европа

преди 2 години

Как Лукойл не плаща на България милиарди

327

Анонимен

преди 2 години

Радев отново забрави че сме Парламентарна Република

326

Анонимен

преди 2 години

Сега наред са ДС служителите, те са най големите крадци

325

Анонимен

преди 2 години

Не може да увеличиш сметките на българите Радеф простако мръсен

324

Голям скандал

преди 2 години

Радев вече е политически труп.

323

Радев е прав

преди 2 години

Радев в случая е прав. За какво Петков ходи в Македония? Макетата искат в ЕС. Те трябваше да дойдат в София. Ние в ЕС си живеем живота и с и без Македония.

322

Анонимен

преди 2 години

Бий по Радева кратуна бий, бий, бий