77

АнонимеН

преди 2 години

БОЛНИЦИТЕ ТРЯБВАЛО ДА СА НА ПЕЧАЛБА! МВР ТРЯБВАЛО ДА Е НА ПЕЧАЛБА! ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ ТРЯБВАЛО ДА Е НА ПЕЧАЛБА!!! АХА!! И ЗА КАКВО ТОГАВА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И НА ДЪРЖАВАТА И НА ОБЩИНАТА! ПРОБВАТ СЕ , ПА АКО МИНЕ НОМЕРА МИНЕ!!! МНОГО ЛЕСНО СЕ ОПРЕДЕЛЯТ КОЛКО ТРЯБВА ДА СА И ГЛОБИТЕ НА БАЗАТА НА НАЕМИТЕ ЗА ДЕН! НО ВИНАГИ ЩЕ СЕ ОПИТА С НЯКОЕ ПО-ГОЛЯМО ЧИСЛО ЗА ДА ИМА ЗА ДИРЕКТОРА ДА СИ НАЧИСЛИ БОНУСИ

76

Марто

преди 2 години

Забранете колите под 2000г. да се движат и ще има места в София, колкото искате.

75

Габи

преди 2 години

Когато има проверки от ЦГМ в градският транспорт участват най-малко 6-7човека. Двама полицаи, един началник и четирима проверяващи. Проверките се правят формално и не на всички пътници. Има определен контингент от пътуващи, които никога не са се докосвали до билет. Тази длъжност контрольор е напълно излишна. Да направят рентабилен и сигурен начин за таксуване. Само в София може да пътуваш безплатно.

74

Надблюдател

преди 2 години

Тия съвсем ни взеха за мезе! И откъде разбраха, че цената на поставянето на една скоба е 40 лева? Несериозно е! Що не ги дадете на една частна фирма, и как изведнъж ще излезе на печалба!

73

АнонимеН

преди 2 години

КОЙ КАЗА, ЧЕ МВР ТРЯБВА ДА Е НА ПЕЧАЛБА !!!!!!!!!!!!!! ХРИСТОВА Я ЗНАМ ДОБРЕ КОЛКО И Е АКЪЛА!

72

Пич

преди 2 години

Последни напъни на ГЕРБ да окрадат нещо. Щом са на загуба, да ги закрият като губещ бизнес :)

71

АнонимеН

преди 2 години

МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА ИЗКАРАШ ЕДНО ДРУЖЕСТВО НА ЗАГУБА И ТОВА ДРУЖЕСТВО НЕ Е ЗА ДА Е НА ПЕЧАЛБА ПРЕСТЪПНИЦИ! ТОВА ДРУЖЕСТВО Е ЗА ДА СЕ СЛЕДИ ЗАКОНА И ИЗЦЯЛО СЕ СУБСИДИРА ОТ СТОЛИЧНА ОБЩИНА И 2 МИЛИАРДА ГОДИШЕН БЮДЖЕТ! ПОВТАРЯМ ОТНОВО 2 МИЛИАРДА ГОДИШЕН БЮДЖЕТ КОЙТО СЕ ИЗТОЧВА БЕЗОГЛЕДНО!

70

Анонимен

преди 2 години

Абееее софянското зомби кметче! Наричате се партньори на най развитите държави, да черпите опит от тях, или поне да копирате добрите практики! Не го правите. ЗАЩО НЯМА ПАРКИНГ СТРУКТУРИ В СОФИЯ,?? Нямате лигитимност!

69

Край

преди 2 години

Цените в синя и зелена зона трябва да са по 2. В момента в синя зона по 5 мин. обикаляш за да паркираш някъде.Това добре обаче кога ЦГМ ще запачне да изнася паркиралите пред чужд гараж - питам аз и отговор не искам.Властта оставя хората да се саморазправят в такива случай.

68

Анонимен

преди 2 години

100лева за скоба и 5 лева за паркиране,ако ти е много си ходиш с градския транспорт.

67

Анонимен

преди 2 години

Зяакривайте го този Център за градска де билност!

66

Един Българин

преди 2 години

Дайте на мен да репатрирам автомобили и да слагам скоби. Ще запазя същата цена и ще съм на огромна печалба! Този аргумент е безумен, а че не трябва да се спира навсякъде съм съгласен.

65

Ха-ха

преди 2 години

Да си намалят разходите

64

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите тук - ами дайте да искаме специален закон, който освобождава от каквито и да е глоби хора с ниски доходи. И да могат да правят кАквото си искат, да спират където си искат с таралясниците, даже някой лев за бензин трябва да им даде държавата. Те може да са бедни, но не са изпаднали чак до там да се возят с рейса. Това е страшно унижение.

63

Анонимен

преди 2 години

след сагата със корумпирания ни съд Вальо топлото си е отново милионер и милионите си му остават , тоя Бойкикев се фиксирал да сменя прокурора а съдиите са най прогнилата система Тях кой ги надзира за погрешни решения . Подкупиш ли ги , край нищо не оспорва

62

Анонимен

преди 2 години

Лошо вчера 2 часа стоях пред нас в колата, защото е служебна и няма как да издам винетка за зоната... явно заради такива като мен са на загуба! Защото след работа си стоим по колите, а в събота искаме или не ходим някъде,защото дори и да искам да плащам, няма как да пратя толкова много СМС-и.И изобщо според кака Данче всички работим по 13 часа, 6 дни седмично.

61

ил Рапоне

преди 2 години

Счупих се от четене за конкурс в ЦГМ ЕАД и след 6 месеца мотане нищо не стана, хем ползвах "връзки" от 4 партии. Междувременно ми настръхна косъмът за какъв теч на публични ресурси иде реч, само по документи. Пари има, супервизия нъцки.

60

Анонимен

преди 2 години

вместо да се занимават с глупости, да командироват по един ушев във всеки квартал да лепи фишовете директно на стъклата на нарушителите както е в сащ например

59

Втрещен

преди 2 години

"разходът за репатриране на един автомобил е 130 лв" ?!?! Това са 50 литра нафта. Къде ги репатрират тия автомобили? В Бургас ли? Май някой здраво краде.

58

123

преди 2 години

И моята заплата не отговаря на реалните разходи, но никой не я актуализира! Така, че... фалирайте! Един паркинг не построихте с това дране на пари толкова години!!!