246

шмatka

преди 2 години

Няма как да няма! Всяко бясно куче си заслужава тоягите!

245

Бе

преди 2 години

Аз съм за Тунис!

244

Анонимен

преди 2 години

Ние сме на страната на Русия. НАТО и ЕС са просто фасади. Едни временни съюзи който скоро ще напуснем така или иначе.

243

До 370

преди 2 години

Като си вече в психиатрията

242

Анонимен

преди 2 години

Еми руснаците са превзели Черноморието,накупили са имоти на всяка крачка.За сега не навлизат навътре не им харесва провинцията явно и си стоят по Черноморието.

241

Анонимен

преди 2 години

Кога войските на Путин ще преминат Дунава да ни освободят от Западното капиталистическо робство.

240

Анонимен

преди 2 години

Пийте си одеколона и не се притеснявайте.

239

Анонимен

преди 2 години

Колкото Афганистан се замогна от американско управление, толкова и България.

238

Стига

преди 2 години

Русия трябва да ни превземе пак ,както си е било назад в историята.Видя се че без тях за 30г.стигнахме дъното.Живота не е само да има целогодишно банании да караме стари износени западни коли.Не сме за демократичен капитализъм.Бедна държава в която паданиците и се делят на крайно богати и крайно бедни.

237

До 360

преди 2 години

Те не са някакви по богати от Москва, редови *** ,за които Варна е като Лас Вегас пред Новосибирск!

236

Анонимен

преди 2 години

Войната между САЩ и Русия трябва да се премести в Мексико, Куба. Мексико ще си върне отнетите от САЩ територии Тексас, Аризона, Ню Мексико с помощта на Русия. Руските подводници ще ударят градовете по брега, а мексиканската армия ще освободи мексиканския народ в Тексас, Ню Мексико, Аризона. Мексико ще стане Велика сила. САЩ попречиха на Мексико да стане Велика сила, откраднаха и земята през 19 век.

235

Анонимен

преди 2 години

И за къФ *** ни беше НАТО?Да ни пази от другите членове?Ако бяхме неутрални, заплаха йок.Страна на тикви и фолк пачи, чийто предци са се къпали в конете и въшките.

234

Тоест

преди 2 години

Украйна се готви да напада братска Русия ли?Абе вие параноици ли сте?Афганистан,Грузия,Молдова и те ли нападнаха братска Русия подтиквани от американските империалисти?

233

Анонимен

преди 2 години

То пълно с руснаци по черноморието.Варна,Поморие,Обзор и къде ли още не.Във Варна по центъра всеки втори говори на руски.Как смятате руснаците дали ще си атакуват руснаци.

232

Украинеца

преди 2 години

Що за глупости. Може ли един репортер толкова глупав да бъде.Защо мислите че вие сте защитени и цялата *** репортери.Вие всявате страх и напрежение в хората което е напълно достатъчно зрял човек да види.Никои не вярва на глупости вече всявате че и деца които са непълнолетни могат да видят това и моля ви не пишете глупости така по известни не ставате а напротив все по смешни

231

Бай Тошо

преди 2 години

Ние трябва да разположим американски ядрени ракети тук и само тогава ще се чувстваме защитени от руския агресор!

230

Анонимен

преди 2 години

България ще сложи табелки за САЩ и Русия: "Воювайте на определените за това места".

229

Анонимен

преди 2 години

Путин не знам дали ще дойде ,но санитари с бели престилки от психиатриите ще дойдат.

228

Анонимен

преди 2 години

България прави призив към САЩ и Русия: Вървете да си играете на война в Близкия Изток и Африка. Там е игралното поле, тамм никой няма да брои жертвите, умрелите цивилни, умрелите деца. В Йемен имало война и децата измирали от глад, казваха от Дойче Веле. Нас не ни интересува. Там е капитализъм и място за война.

227

Анонимен

преди 2 години

Дори и и при реална война Русия никога няма да атакува България в смисъл да удари населени места и мирно население или обществен инфраструктура. Може само да атакуват с ракети американските бази у нас но и това е малко вероятно.