28

мда

преди 2 години

Русия може да си го сложи там където слънце не огрява. Отдавна не са тази сила за която се мислят още. Време е някой да им срита ***.

27

Анонимен

преди 2 години

Русия - Голяма работа сме, ще ви стреляме с атомни ракети! САЩ, НАТО, ЕС - Ще стреляш на баба си гащите.Русия - Глей ся колко съм голям, отивам в Киев!САЩ - Ще ходиш на баба си в гащите!Русия - Елате да преговаряме.САЩ - ми няма!Русия - трябва да има конструктивен диалог!САЩ - Цък, не!Русия - Ама ние сме голяма работа!САЩ - мхм!Русия - що не ни вярва никой?САЩ - щото миришеш на бидон!Русия - Ми тогава ще си стрелям в Русия на учения!САЩ - Опрай са!

26

Ванга е казала и:

преди 2 години

"44 президент на САЩ ще бъде последния избран президент от народа, следващите ще са назначени от мафията която всячески ще иска да подпали света с ядрен конфликт"

25

До 27

преди 2 години

ЗАЩО ЛЪЖЕШ??? ВАНГА НЕ ГОВОРИ ТАКА И НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛА ТОВА!

24

О хо хо

преди 2 години

" КОНСТРУКТИВНОСТ" ПО РУСКИ ОЗНАЧАВА НАТО ДА ОТСТЪПИ И РУСИЯ ОТНОВО ДА МАЧКА В БГ И РУМЪНИЯ. ТОВА ИСКАТ. РАЗШИРЕНИЕ С ВОЕННА СИЛА. ОТ 2 ГОДИНИ ПИША, ЧЕ БГ ЩЕ БЪДЕ ВТОРИ КРИМ.

23

Ванга е казала и:

преди 2 години

До Анонимен 18: това "Милионите в Европа останали живи след нанесените ядрени удари ще завиждат на изпарилите се защото ще умират бавно и мъчително от лъчева болест. Хората живеещи в новия свят ще умират от глад, но с джобове пълни с пари." Гледайте утре в 21:10 ч. по травел ТВ филма за Нострадамос.

22

Анонимен

преди 2 години

Назад назад моме калино. Тоя дърт комунист неможе да нарежда на могъща ядрена Европа, какво да прави. Гн Никой изпий си водката и лека.

21

Анонимен

преди 2 години

Мдааа, НАТО не ще преговори... САЩ не искат преговори... Значи Русия ще се наложи да покаже, защо трябва да я уважават, но този път така, че да я разберат! В Казахстан беше само прелюдия!

20

селянин

преди 2 години

се ми се чини дека целата олелия е голема пушилка на края ке пийнат по едно и токопоказая си новите пушкала понаправия се на маже достатъчно

19

Анонимен

преди 2 години

Русия няма да получи никакви отговори. На руски шантаж не се отговаря. Връщането на НАТО до границите му от 1997 година е типичен политически шантаж. Полша, Румъния, България, а и други страни от Източна Европа също имат право да мислят за своята сигурност. А Русия доказва с поведението си, че отново иска тези страни да играят по нейната cвирка. Но този път няма да стане, нови кльонове по граници в нови железни завеси не са необходими точно за тези страни.

18

Ми5

преди 2 години

Западът само да изтегли инвестициите си и заводите в Русия - и тия ще ядат камъни на газов котлон!

17

Анонимен

преди 2 години

Тия пък все се чувстват заплашени.

16

Анонимен

преди 2 години

До9.Пък аз виждам неоправданите икономически санкции срещу Русия.Но за вас вероятно е дребна подробност,че Русия е член на СТО.Русия помага на всички,който Запада е ограбвал векове наред и ги е държал в робство,за разлика от"миротворците"от НАТО с цветните си революции и с реки от кръв,целящи това да продължава вечно.Апартейда не е руско"изобретение"и е варварство в съвремието ни.

15

Анонимен

преди 2 години

ПУТИН ИГРА ВА БАНК СРЕЩУ ЦЕЛИЯ СВЯТ. Ванга каза: "ЩЕ ДОЙДЕ ОСМИЯТ И ТОГАВА ЩЕ СЕ СКЛЮЧИ МИР ЗА 1000 ГОДИНИ."

14

Амии

преди 2 години

Русия има огромна нужда от война и завладяване на нови територии, защото 1 РУБЛА = 2, 2 СТОТИНКИ. ИНАЧЕ ЩЕ ИМАТ ВЪТРЕШЕН БУМ ОТ НЕДОВОЛСТВО!

13

Анонимен

преди 2 години

Путин ще капитулира!

12

Мхмм...

преди 2 години

Е как искат гаранции за сигурността , след като са събрали хиляди единици войска и техника на границата на съседна държава??? Това си е чиста проба провокация, нека си изтеглят войските в знак на готовност за градивни и конструктивни преговори и тогава да искат гаранции...

11

Майна

преди 2 години

КАКВО ПРАВЯТ 140 000 РЕСКА ВОЙСКА НА ИЗТОЧНАТА ГРАНИЦА НА УКРАЙНА??? ЯВНО ИСКАТ ДОНБАС И ЛУГАНСК ДА СА ВТОРИ КРИМ. И ТОВА - В 21 ВЕК?!?! СВЯТ ДА ТИ СЕ ЗАВИЕ!

10

според мен

преди 2 години

руснаците си губят времето! Добри новини от <престъпниците> узурпирали властта във Вашингтон не могат да се очакват. С тези вашингтонски <терористи> не бива да се преговаря, а трябва да бъдат унищожавани! Само така света ще си отдъхне от лъжите и бъдещите пандемии които тези <престъпници> ни готвят!

9

Анонимен

преди 2 години

Нема лабаво.Нема тинтири,минтири.Или подписваш или да му мислиш.Вероятно Русия не води разговори само със САЩ и Запада а и с Изтока.А там се очаква Зимна Олимпиада отзвукът от която ще смае Светът с успеха си.Англичаните вече заявиха,че няма да пратят спортисти и спортна делегация на Олимпиадата в Пекин,въпреки че гласуваха тя да се състои тамИзметнаха се,като букова талпа и то в последния момент,само и само да угодят на задокеанските си господари.И вУК-ка вече няма нищо окато(виждащо реалноста)