238

Анонимен

преди 2 години

Тежката липса на образование и по-важното начин на мислене си личи в коментарите. Конспиративните теории са присъщи за глуповати хорица, които не схващат комплексността на ситуцията и търсят начин да симплифицират и редуцират до бинарни мнения, за и против. Нито е ново явление, нито учудващо за БГ, толкова си можем просто. Колкото по-сложен става света, толкова по-прости ставаме ние.

237

Krom

преди 2 години

До Пича 239 - прав се Пич! Пини малко белина и успокой топката. Ясно е като бял ден, че гените на българина са "много ценни" и , че цялата световна научна мощ се стреми да вкара отрова в "божественото му тяло". Което, между впрочем бичи две кутии цигари дневно и вкарва литър шльоковица. Ваксините убиват. Не цигарите, долнопробния алкохол, дрогата и стреса. Така че, споко пич!

236

Анонимен

преди 2 години

И изпадналата мисирка и "изтъкнатия" психолог са в грешка. Мерките все още ни се НАЛАГАТ. Но хората се усетиха и тези статии пълни с долнопробни пропаганди вече не могат да манипулират дори някой с основно образование. Мисирке, намери си истинска работа, защото сегашната ти няма вече перспектива

235

haha

преди 2 години

До Пича - Е къде къде по-добре е да вярваш на анонимни блогчета дето правят пари от трафик като ти пишат скандални фалшиви новини. На прав път си да успееш в живота.

234

Умрикон

преди 2 години

"В посттоталитарните страни процентът на ваксинирани е най-нисък. Защото нашите гени са най-ценни." Никой не си фантазира, че нашите генни са най-ценни. Посттоталитарните държави просто много по-лесно разпознават тоталитаризма и се съпротивляват.

233

Пича

преди 2 години

И ти си прав, 555. "Вярването в науката" си е тотален оксиморон. Особено когато "науката" е скрита зад затворени патенти, забрани за разсекретяване, блокиране на социалните мрежи на критици, скептици, както и лекари - включително разработчиците както на ивермектин, така и на РНК технологията, използвата от Пфайзер (като последният сам казва, че технологията не е подходяща за ваксини). Какво пък, дай им мако и на хипохондриците да се гордеят с медикаментозните си зависимости.

232

555

преди 2 години

Какви глупости се пишат тук. Да се вярвало в науката. Това да не е някаква религия да се вярва безпрекословно на постулати, догми, евангелия. Напротив науката трябва да се разнищва отвсякъде и да се преценява истинността на всяко едно твърдение подкрепено с много материал и доказателства. Друг е въпросът, че много научни изобретения са в ущърб на човечеството.

231

Пича

преди 2 години

Вашингтон, тая новина е от трети сезон на сериала "Пандемията". Ние тук още сме на втори.

230

Вашингтон

преди 2 години

Тия защо не напишат новината ,че е доказано след голямо проучване ,че тези ,които са прекарали ковид и не са били ваксинирани имат по-голям имунитет срещу делта варианта от тези ,които само са ваксинирани демек естествения имунитет е по-силен от този от ваксините .

229

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 228 по възраст картинката с умрели ваксинирани си показва същото всъщност. У нас, а и другите в ЕС(те поне я дават в отчетите), ваксината уж предпазва до 3-4 пъти по-малко да умират на 100000. Но това с уточнение, че всъщност НЕ СЕ ВАКСИНИРАТ ВИСОКО РИСКОВИ ДА ГИ УБИЕ ВАКСИНАТА. Така много повече рискови има в неваксинираната група- 5те% без ваксина в Германия над 70 със сигурност са тия с по 5 стента плюс тумор и на ръба да умрат от всичко. За младите и без ваксина не умират грам.

228

Пича

преди 2 години

Между другото, рекордьорът по справяне с вируса трябва да е Китай. Все пак, по официални сведения - на които разбира се няма причина да не вярвме - за целия период на пандемията там е имало под 110 000 случая, от които към 4600 смъртни. Не че няма всякакви теории на конспирацията, коментиращи непрестанната активност на портативни крематориуми във Ухан, затварянето на фабрики и цехове поради мистериозното намаляване на работен персонал и т.н. Някои хора просто не вяват на народното правителство.

227

ToPhD

преди 2 години

Моля намерете и гледайте документалният филм на HBO ,, Престъплението на века'' за Фарма мафията и всички схеми с политици, лъжи на репортери, реклами, манипулации и много загубени животи за съжаление, поради алчност. Всички хора, събития и доказателства са реални, така че няма две мнения и подозрения. Ще ви се доповръща гарантирано от лъжите и пропагандата. 1984-та предполагам, че сте я чели, събудете се, че ще е късно после! ГъзГлаваЗатрива!

226

Анонимен

преди 2 години

Съпротивата ще продължи до отстъпление на врага!

225

Анонимен

преди 2 години

Ако ваксинацията беше причината за спада на смъртността във високо ваксинираните държави, то тогава там трябваше да умират практически само неваксинирани. А случаят просто не е такъв: всъщност умрелите ваксинирани са повече. Ваксистите много обичат да въртят статистиката с "ъмъ то дял на ваксинирано население и т.н." но фактът си остава: за корелация може да се говори само ако ваксините някакси магически предпазват от смърт и неваксинираните.

224

Анонимен

преди 2 години

ПО -ДОБРЕ ДА ВИКАМ ПРЕЦЕНЯ ОТКОЛКОТО ДА ЗАМЯТАМ С ГЛАВАТА КАТО КАНТАРА...

223

Анонимен

преди 2 години

До До 220 Смъртността с омикрон пада и за неваксинираните. Ако това си смятал, просто същото ще ти излезе и за всяка неваксинирана държава. Говоря за времето преди омикрон. Там не е никак това, което казваш. То и у нас умрелите още влачат от делтата, а бройката отива вече на 10 пъти под преди. И не сме ваксинирани и на 40%.

222

Анонимен

преди 2 години

Това с процентите при ваксинирани и неваксинирани трябва да се прави по възрастови групи. Иначе започват манипулациите. Всеки вижда хора на каква възраст умират от вируса, но незнайно защо в процентите се включват и децата, които не се ваксинират или са слабо ваксинирани. При 95,% ваксинирани от хората на 60+ години и 50% за цялото население какви проценти очаквате при починалите?

221

Психопати

преди 2 години

Психолог, психиатър, психопат, все започват на Псих. И Менгеле е бил доктор и какво, задължително трябва да е добър?Значи има и доктори фашисти, евгеници, те двамата като им гледам биографията, отворковци свързани с разни ЛГБТ НПО-та. Омръзнаха ни дежурните ковид фашисти Кацаров, Кунчев, Србигъзева, папилома математика, ни дават от втория ешелон ваксинатори.Проблема е че в тоталитарен строй, отрязват докторите не друго мнение, тези срещу принудителната генетична терапия.

220

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Айде германеца да цитира продукт резултат от nRNA технологията. Нали да вярваме в науката. За 15 години какво точно е направила? Няма как да цитира. Към 2016 е отречена от всички големи фарми като прекалено опасна за инжектирания.Само Модерна продължават да я борят. На 6.1.2020(ДА!) СЕОто на Модерна праща писмо на акционерите- през 2019 направили пробив на фаза 1(лаборатория) и вече не убивали, та щяло да носи кинти. Потърси moderna ceo shareholders mrna излиза си на сайта Модерна

219

Германец

преди 2 години

"интересно защо при 80% ваксинирани, 80% и повече от заразените, хоспитализираните и умиращите са ваксинирани" -- Ко? Не! Сигурен съм, че във вашата паралелна фейсбук вселена твоето твърдение е вярно де. Също така сте умни, красиви и преуспели :)