100

Анонимен

преди 2 години

Фалш и истерия. Като гледам, янките правят бази навсякъде по света. Имат над 900 бази, а другите ги заплашвали и нападали! Русия ли е разположила бази да границата им или те до нейната ". Спасяват" Европа! До каквото са се докоснали са го "спасили" завинаги.Така спасиха Ирак, Либия, Сирия и кой ли не още. Само дано и нас да не спасят.

99

Анонимен

преди 2 години

Германия дава ли да се бомбардира и унищожи Северен поток 2? Готови сме да прекъснем тази зависимост на Германия от Русия и да оставим Украинската зависимост от Русия. Ще пратим самолети да участват.

98

Анонимен

преди 2 години

Има кой да се бие вместо нас. Белгия, Нидерландия, Испания ще се бият.

97

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ПП Северен поток 2 струва около 11 милиарда $ и преди да тръгне вече е изплатен" Няма такова нещо в икономиката: нещо, което никога не е работило, да "се е изплатило". То вие комунистите затова фалирахте България на 3 пъти - защото всичката ви "икономика" е такава.

96

Христо Христов

преди 2 години

А готови ли са техните самолети да пускат американсщи нюк по заповед на господарите им във Вашингтон? ПП. Всъщност могат ли да откажат?!

95

Анонимен

преди 2 години

До Боби Не разбра. Русофилчетата разправяхте, че ако СП2 не бъде пуснат през декември, германците щели да мръзнат. СП2 не е пуснат и няма да бъде пускан скоро, а германците не мръзнат. Що така?

94

Анонимен

преди 2 години

Нострадамус е предсказал това: "Зайците ще тръгнат с лъва на поход срещу мечката. Мечката ще излезе от бърлогата и ще си премери ноктите с лъва. Лъвът и мечката ще се прегърнат и ще изядат заедно зайците."

93

Руски солдат.

преди 2 години

Cейчас я точно испугался.Бельгийские солдаты-Звери!!! (геноцид в Африке!)Нас тоже победят.Теперь Не пойду на Украину.Боюсь.

92

Анонимен

преди 2 години

НАТО няма право да праща войски в държава, която НЕ Е член на алианса. Ако Русия нападне Украйна, може би, да изпратят такива войски, ако Зеленски успее да им изпрати зов за помощ. Но дали ще успее - хи4 не е сигурно, като през цялото време на операцията тия камиони и войници в палатките край границата няма да мръднат и сантиметър на запад )))

91

Анонимен

преди 2 години

Украйна е голяма държава. Има място за всички - за руснаци, американци, за НАТО, за руски войски. Всички ще живеят дружно.

90

Кинжал

преди 2 години

До doko Разве мы против что вы смотрели на запад? можете и спать ложится в строну запада))

89

Анонимен

преди 2 години

Дипломатите в Москва са най-добре защитени от американска и натовска агресия.

88

Анонимен

преди 2 години

Руснаците за разлика от Хитлер няма да имат никакви препядствия да стигнат до Ламанша и отвъд.

87

Анонимен

преди 2 години

НАТО се разширява и Русия се разширява. НАТО не може да даде гаранции за себе си. Русия не може да даде гаранции за себе си. НАТО ще приема нови страни, Русия ще приема нови страни като Донбас и Луганск.

86

doko

преди 2 години

Ватите са се развихрили в коментарите. Не ви ли минава през ума, че на хората им е писнало от руската *** и гледат на запад?

85

Анонимен

преди 2 години

Лилипутяяя от Кремъл скоро ще си прибере настиналите войничета по казармите :) Дойде като аслан, ще се прибере н@@сран :))))

84

Анонимен

преди 2 години

Хахахах, доживях! Белгия се готви за контраудар по Русия. Съществуват неадекватни хора, ама толкова неадекватни мислех че ги затварят в психиатрични заведения. Ако Русия удари по Украйна им казваме "Мерси, че ни оттървахте от тия прошляци, дето са увиснали на ЕС помощи" и продължаваме нататък, живота е хубав. САЩ ако искат - да ходят да се тpeпят там.

83

Кинжал

преди 2 години

Хотел поинтересоваться возможностями армии Болгарии - она что из себя представляет? Говорили что в НАТО есть какие-то стандарты)) чтоб в НАТО войти? Видимо у тех кто ближе к России и к морю эти стандарты игнорируют в США?

82

Анонимен

преди 2 години

То един път вече "обединена" и "простветена" Европа ходи да воюва с руснаците в Крим. Накрая с много жертви бяха бити и който оцеля се върна. Ходиха и в състава на Антантата. Пак стана същото - след много изтрепани, някои можаха да се върнат. Така стана и с шведите, хората на Наполеон и на Хитлер. Колко пагубно е скапаното им образование в училище, което явно не ги е научило какво става, като отидат и се намесят по тези земи.

81

Анонимен

преди 2 години

врачката от пазара каза, че кой удари пръв после ше бега пръв. сигурна работата значи.