355

Анонимен

преди 2 години

Такава "промяна" не пожелавам и на враговете си.

354

Анонимен

преди 2 години

Всеки , който влезе в коалиция с БСП (БКП) е предател.

353

Анонимен

преди 2 години

Тая зима ще я изтикаме криво ляво, но следващата ще е страшно.

352

Анонимен

преди 2 години

Промяната дойде и всичко поскъпна. Факт. Радев се провали , но семейството му благоденства. Факт. Чекмеджетата им са на показ- софри тръшкат за милиони,кючеци,гюбеци и дечицата им в скъпи чеждестранни училища си живеят като царчета.

351

Версия 2

преди 2 години

Наемам една плеймейтка давам и пачки и кюлчета ,тя ги слага в чекмеджето докато клиента е под душа -снима и си ги прибира в чантата .

350

БАНко

преди 2 години

СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ И КОРНЕЛИЯ ЗАЕДНО НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ = БКП !!! СТАЛИН Е ВАШЕТО ЗНАМЕ !!!

349

Цеко полицая

преди 2 години

Немъ ' ъ пцовате началнико оти палим патрулката и шъ въ окошара.Ми он не е учил у софискио уни , а у симеоново за джандар.

348

Червени б....ци

преди 2 години

То от 1989 е така такмо малко се управим и идват комунистите (вече внучетата им ) и изпразват хазната ,2 милярда на плюс бяхме + 700 милиона за Хемус имаше всичко се изхарчи.С две снимки на фотомонтаж и излъгаха умните и хубавите и бабичките с пенсиите и толкоз.Сега пак наново всичко след изборите(предвиждам предсрочни в Март месец ако не и по-рано)

347

Учуден

преди 2 години

Да изгледаш срещата с Борисов,да си отвориш ушичките за да чуеш какво ти казва и да си закоравиш вратленцето и пак да съскаш и плюеш по него,това означава,че или си пълен сбър,каняк или си крадец ,който през годините на управление на ГЕРБ е бил лишен от основното си хоби,А ИМЕННО ДА КРАДЕ за да живее на гърбът на сънародниците си!!Крадците избраха крадливия Грипен и крадливите Кирчо и Кокорчо и най много викаха преди и след изборите ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА?!Сега обаче ще видите що е крадене и съсипия!!

346

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 380 За Бойка Рашков ли говориш?

345

Bogito

преди 2 години

Няма по-добър държавник в България в новата ни История. Запомнете ми думите. Другите са мноооооого назад и на долу от БОрисов. За това го мразят, щото не могат даже да се мерят се него.

344

Анонимен

преди 2 години

Предпочитам да ме управлява човек с едно пълно чекмедже, а не цяло правителство, всеки от което има офшорна сметка с милиарди в нея, незнайно как придобити.

343

Анонимен

преди 2 години

Давай пачките и кюлчетата!

342

Анонимен

преди 2 години

Ти още ли се обаждаш, бе! Марш при бай Ставри!

341

Новият прокурор

преди 2 години

Тиквоний, ти не разбра ли, че си политически труп и ще изгниеш в затвора!

340

анономен

преди 2 години

Прав е Бойко! Въпроса е кога ще се пръснат от преяждане!!!!

339

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете приказката за Нане и Вуте ! - Където Вуте ще си запали къщата за да изгори на Нане плевнята.Или просто казано квото си надробихме това ще си сърбаме ! - народ който не си помни историята е обречен.

338

Нина

преди 2 години

До 360 Дааа Борисов раздаваше пари , и остави доста, а тия нищо не раздават само заеми теглят и пълнят джобовете си.Обаче гърмят със страшна сила - корупция 0.Вие сте страшно нагли.Всичко в държавата се срива , цените летят нагоре фиксирания злобар се занимава с Борисов и ГЕРП.Страшно е да си елементарен, обсебен от страст да властваш

337

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Бойко е абсолютно прав. Скоро пpocтите избиратели на Фигуранта и марионетките му ще се гмуркат по контейнерите за б'оклук от глад и тогава ще осъзнаят, колко труден е живота.

336

Психиатър

преди 2 години

Този тлъстичкия на снимката е патологичен лъжец, който сам си вярва на това което казва. В толкова напреднал стадий е заболяването,че и аз не мога да му помогна.