82

Народ

преди 2 години

Какъв превод само! Бравос.Иначе украинците не са лоши хора, дори нспротив, но са въвлечени в една чудовищна игра от която за съжаление единствено те губят.

81

Анонимен

преди 2 години

Сержант-майорът показва цилиндрична мина, малко по-голяма от кутия кока-кола, която хората му намират и обезоръжават в един случай, в който тя е била пусната от сепаратистки дрон върху позициите на неговата част. При удара в земята мината се самоизправя върху мини-триножник, появяват се и въжета от съпротивителни жици.

80

Анонимен

преди 2 години

Горките украинци , нямат никакъв шанс срещу 1000 пъти по силната армия на Русия. Това е все едно македонците да скочат да се бият с Китай.

79

Анонимен

преди 2 години

Опълченците залагат на снайперисти, а укропите - на контраснайперисти.

78

РВ

преди 2 години

Украинците малко ми напомнят на северномакедонците

77

104 боли ме хуя

преди 2 години

рушияИрушофилскитеБоклуци като теб.

76

Анонимен

преди 2 години

За сведение: Писки е това нещо, от което пиклитеПикат, а донбаското село се нарича Пески. И още "Дали Русия ще ни нападне или няма, кои ще бъдат наши съюзници, дали ще трябва да се бием сами или изобщо няма да се бием" - тези въпроси не са безсмислени. Те имат отговор: лъжат ви, обещават ви, провокират ви, само и само да нападнете Донбас и Русия. Веднага след това ще бъдете захвърлени и изоставени като използванКондом.

75

@

преди 2 години

До АнонименПо скоро означава, че 5 *** *** са доста шумни и мечтаят за Сибир, но някак си нещо ги спира да отидат в този земен "рай"

74

Анонимен

преди 2 години

Много е прав 94. Масово народа в България харесва руския народ. На мен ми е през оная работа кой ни управлява. Но такива са ми наблюденията.

73

До 94

преди 2 години

Аз живея в Лондон. До България ходя само и единствено да опъвам жена ти веднъж в седмицата.

72

Анонимен

преди 2 години

Украинците яко са прецакани. Ще водят войната на друг. Поне да имаха някакъв шанс, а то....... сами се нахендриха. Точно така се нахендря и България.

71

tism

преди 2 години

безродните русофили които лапат всичко което русия подава все забравят ,че русия нападна Украйна и Грузия. И руският депутат Толстой дори заплаши че ще превземе българското черноморие.

70

Ко

преди 2 години

Западът дрънка оръжие, пуска лъжлива пропаганда. На западняка му е внушено страх и омраза към Русия от малък. Така лесно сработват лъжите на НАТО за лошата Русия. Натовци правят пари от дрънкането на оръжие. Дават поминък на доволни западняци. Армията също е доволна, имат нужда от нея , ще увеличат бюджета й.

69

ссср умря

преди 2 години

ссср умря само защото шатите въоръжиха муджихидините в Афганистан. В момента Украйна я въоръжават САЩ, Великобритания , Канада , Франция. Само Германия се прави на ударена. Ако руските мaмyняцu нападнат пак Украйна - НАТО ще влезе най-малкото с авиация. Некадърната русия няма особен шанс да завладее Украйна.

68

Оръжеен маркет

преди 2 години

Н.е.ли снимката е от ранна есен. И какви са тия поетично смехотворни разкази? Да си войник под никаква форма не е приятно. Война още няма. Тя е само в медиите. Русия няма да нападне никого. Това струва много пари. А тя ги няма колкото Западът. Той иска война, защото му трябват стоманата, въглищата и огромната земеделска земя на Украйна за ГМО. Както и да насочи ракети с цвета на дъгата към Москва. За да извиват ръцете на Русия. Руснакът мре за Отечеството. Няма как да го победят.

67

Анонимен

преди 2 години

Украйна съществува единствено, за да бъде АнтиРусия... Беден народ, мъртва икономика, масова милитаризация, нацистки маршове по площадите, отнемане на правата и свободите, концлагер. Русия няма нужда да нахлува в Украйна, достатъчно е да спре транзита през територията и, това ще е началото на краят на диктатурата и абсолютен крах. Причината за сегашното напрежение е СП-2. ЕС предпочита да унищожи населението си, но не и да позволи Русия да печели. Геноцид.

66

Анонимен

преди 2 години

Окопи не се използват за водене на война от 100 години насам. Пак ни разказват приказки от 1001 нощи.

65

Сделано в СССР

преди 2 години

Путин направи нещо като Хитлер.Впрегна всички в наличност учени на Русия в разработка на съвременни оръжия.Трябваше му време.Сега вече американците се ваздържат.Има вече равновесие между двата полюса.

64

Анонимен

преди 2 години

Полвината народ в Украйна са руснаци.Така че какъв отпор ще има от страна на Украйна.

63

стой,кой идва

преди 2 години

Путин ще прегази Украйна за 1 час.Но на него му трябва само Донбас.Имат скрит коз.Затова се озъбиха на Нато и САЩ. Със сигурност имат Оръжие което няма аналог в света.Какво е то може би знаят само Путин и още двама трима приближени до него.Със сигурност не е това което постоянно се рекламира пред света като супер модерна военна техника на Русия.Това е нормално както за Русия така и за САЩ.Най новото не се продава и рекламира.