276

Анонимен

преди 2 години

Руската наглост удари дъното. Късият диктатор трябва да измисли как да представи средния пръст пред окаяния си народ след края на срещите.

275

Анонимен

преди 2 години

Никакви залози няма. Северната кочЕнка отново ще бъде напляскана през мордата.

274

До 338

преди 2 години

"....Русия може да удари запада единствено с пухкаво руско дупе...." - в момента България спешно събира две бойни роти от хлeбepки и УЕБ дизайнерки за Украйна. Предлага м да се включиш и от фронтовата линия директно да докладваш дли е така. Йес Сър

273

До НЕИЗБЕЖНОСТ

преди 2 години

"....но Космическа Америка ще ги срази...." - аптеката с Лопедиум е на ъгъла, от другата страна Книжарницата с Читанките по Руски.

272

Анонимен

преди 2 години

До До 332 Русия може да удари запада единствено с пухкаво руско дупе.

271

До 332

преди 2 години

".....но очевидно и Рябков не направи впечатление на САЩ...." - тогава явно ще се наложи Шойгу с Цирконите да "преговаря". Няма по-удачен момент от днес Русия да удари Запада и съюзниците му - Ковид, Зима, Криза. ДАВАЙ ВОЛОДЯ, СЕГА Е МОМЕНТА. Не е зле некои краварчета да вадят Читанките по Руски.....ще им дотрябват....

270

НЕИЗБЕЖНОСТ!

преди 2 години

В 21-ви век феодализмът е обречен да изчезне от лицето на планетата. Феодалните диктаторски режими, предвождани от Примитивна Русия ще започнат война за оцеляване, но Космическа Америка ще ги срази. За съжаление голяма част от Човечеството ще пострада от радиацията, заради без.умието на феодалните тирани. Бог да пази България!

269

МИШКИТЕ

преди 2 години

..КРАВАРСКИ се активизираха, след като от селата най-сетне стигнаха до бензиностанциите в СОФИЯ с безплатния Уай Фай инет. Да си бехте взели и една Читанка че сте толкова пpoзди и елементарни, та едно изречение на кръст не може върза. ***......рая....:))

268

KУP за Пyтлep

преди 2 години

ОЛЕ!

267

Анонимен

преди 2 години

До Боби Бобчо ракети клас Циркон е цирказжийски номер на Путин. Язък че се правиш на голям отворко по военните въпроси. Всичко при Путин е шменти капели. Вместо да се мъчат руснаците да правят циркаджийски ракети най-напред да се научат да правят кастрюли (тенджери и ***).

266

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Казахстанския Народ - Изгониха Руснаците - до 2 Дена си Събират Куфарите и Изчезват, Обяви го лично Токаев - ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

265

Анонимен

преди 2 години

'' Пак ще ридаят!'' ..................... ридаят червени, неграмотни, бедни селяни като тебе, със швабри в гъ*за ... на запад си гледат живота.

264

Залози???

преди 2 години

На запад пак си мислят че играят покер на игра на шах! Пак ще ридаят!

263

Анонимен

преди 2 години

Путин вчера получи НЕ на всичките си ултиматуми от 17 декември. Товаришч Рябков се изрепчи още в началото на срещата, че НАТО трябва да си вдига дисагите от Източна Европа и да застане отвъд границите от 1997 година в противен случай Русия ще предприеме военно-технически мероприятия. Тези мероприятия междувременно омекнаха до военно учебни мероприятия. Путин смени Лавров който не е достатъчно твърд със Запада с неговия заместник Рябков, но очевидно и Рябков не направи впечатление на САЩ.

262

Хайлилаклитата

преди 2 години

До Анонимен: "Бий Руснака" - на карти или на дама? Че иначе много боли!

261

Анонимен

преди 2 години

Бий Руснака, за да те уважава!

260

Анонимен

преди 2 години

Русия никога няма да отстъпи от Балканите и източна Европа! Особено при президент,като Путин.лошо-хубаво,това ще е ! Крайно време е да изберем правилната страна !

259

Анонимен

преди 2 години

Както вече казах след тази среща, повсеместно започва обедното меню орясно йълцани сороспиешки главички, бучени на шиш. Ловният сезпн е открит.

258

Ама разбирате ли?

преди 2 години

Аз бях много болен - на следващата година ме ухапа куче бясно и с гъбична инфекция за латинска болест, една година по-късно тази болест предизвика падането ми от втория етаж, една година на легло все още с тая инфекция и четири години по-късно докторката почна да не лекува правилно и почти съм ок вече! Ни ми беше до фейсбук ни до нищо! И още не ми е - тая социална мрежа затърква индивидуалност. А те кво писали за мене ми е все тая. Фактите са факти - че има репресии върху болен и неудобен човек

257

Анонимен

преди 2 години

Чуждият агент Виктор Шиндерович, на който много му знаеше балалайката, си обира крушите, омита се от Русия. Евгений Пригожин го бил погнал за клевета.