89

Защо им е важен.

преди 2 години

Байконур. Нефт. Газ. Виждате разликата от това дали те управляват руснаци или американци. Не съм чул да има бунт в Саудитска Арабия.

88

Анонимен

преди 2 години

Днес те във вихъра си да преписвате материали от Дойче Веле, медия, която се е доказала в писането на простотии и слугинажа. И ги преписвате с необяснимо настървение.

87

Анонимен

преди 2 години

На дойче веле авторски права не плащат, те сами им пробутват статийки, защото всичко е полуистини и русофобска пропаганда. Германия е съвременна американска колония,там самостоятелни решения не се вземат, резки движения не се правят, най-добре се справят жени, те са тренирани да се подчиняват, да свирят втора цигулка.

86

...

преди 2 години

Тук,някои неграмотници бъркат казаците с казахите,а че взели и акъл да раздават...

85

Анонимен

преди 2 години

Нов Ссср да но не и нов Сив и Вършавски договор Русия няма нужда от полските унгарски и чехски ***

84

Калеко Алеко

преди 2 години

Боже, дежурните пациенти пак подгряват форума, русофилията разяжда отвътре увредените им тела, когато в една демократична държава като България едни другаре и товарищи с вдигнати юмруци извършат Кремълски пуч, това се приема за нормално от пациентите, но когато в една азиатска постсъвеЦка реСпублика народа възстане с/у бащиците и кремълските си сатрапи, настава вой до небето ... Лекувайте се бре другаре и товарищи, не разнасяйте като "Ковид" червената си кра.ста ... !!!

83

Анонимен

преди 2 години

Германска завист прозира отвсякъде, ако не пуснат северен поток - 2 и на студено ще седят и стоките им ще станат непродаваеми. Важи за целия ес и за България.

82

bolbov

преди 2 години

Хората си искат СССР.Искат справедливост искат достоен живот.Не може несметни планетарни богатства да се мъдрят в ръцете на разни мишоци,които на това отгоре се правят и на велики.Долу Путин,Назарбаев,Токарев!Да Живее Съветски Казахстан Да Живее Великия Съветски Съюз!Бретските народи сами ще си го върнат отново за страх и ужас на мрачния капитал

81

Мирни протести?

преди 2 години

В САЩ когато мародери разграбват магазини (например след наводненията в Луизиана), собствениците се събират на група пред тях и направо вадят пистолети и стрелят. А коментарът е "Вземат закона в свои ръце".

80

Няма да е за дълго

преди 2 години

До месец-два всичко ще приключи и военните части от ОНД ще се изтеглят.

79

Анонимен

преди 2 години

Русия може да мобилизира до милион войници а Китай до 3 милиона кой ще ги победи Англия ли Франция ли еле па неядрена германия които дори гориво за самолетите си взимат от Русия.

78

Пак Дойче Веле?

преди 2 години

Преписвачи първо качество сме.

77

Идилски

преди 2 години

Терористи, подкрепяни от ВПК на САЩ, се опитаха да превърнат Казахстан в поредното поле за изпитание на американско оръжие, но се натъкнаха на руски спецназовци. О, ужас! Девокрацията е в опасност! Бийте камбаните по всички продажни медии.

76

Анонимен

преди 2 години

До ДАСКАЛ ГЕНЧО минимална заплата в богат КАЗАХСТАН- 68 ЕВРО.

75

Анонимен

преди 2 години

Путин ще вземе участие в среща на лидерите на ОДКБ във формат на видеоконференция.

74

Анонимен

преди 2 години

У казакстан са по-добре от еу-бг

73

Анонимен

преди 2 години

За първите 48 часа от пристигането си руските десантпици са прочистили от терористи 90% от територията

72

Холандец

преди 2 години

Кокошките нападнаа бустаня изедоя на зеието кучаня и само рио нищо не остаят тарататататата,виждалили сте глиган как минава през ченица нищо не остая сичко изижда.

71

Анонимен

преди 2 години

Колкото повече палят огньове около Русия, толкова повече ги обединяват. Освен това разбутват плявата и отгоре излиза гнилото зърно, което руснаците веднага ще отсеят. Така че, не ги плашат, помагат им. Както им помогнаха със санкциите, като ги направиха самозадоворяваща се и независима икономика и сега тия дивотии с ковид не им засегна нито икономиката, нито каквото и да било. Защо да се сърди Путин на запада и САЩ, те за пореден път му правят услуга.

70

Гучи

преди 2 години

До WTF ?! Дяволски си прав.