98

Анонимен

преди 2 години

Има нещо от идеите на 3-тия райх в епиденимята от к19

97

Анонимен

преди 2 години

При такъв ръст на заразени и умрели във Франция, Макарона се заканва на 10% неваксинирани. Той наред ли е? Та и без да съм великия математик Витанов, ще кажа, че няма начин 10% да са причина за нещастието на 90% ваксинирани.

96

Факт

преди 2 години

В САЩ 93% от хората с Ковид-19 в болница са неваксинирани и 7% са ваксинирани. Там с поне една доза са ваксинирани 74,4%,напълно ваксинирани са 62,3%, а 21,9% са с бустерна доза. В България за последните 14 дни в болница от постъпилите в болница 85% са неваксинирани и 15% са ваксинирани. Защо в България процента на ваксинираните е два пъти по-висок от в САЩ? Толкова много ли са фалшивите сертификати?!

95

Анонимен

преди 2 години

новите осъдени в нюрнберг ще са медици, м,и се струва

94

Анонимен

преди 2 години

12-ти от 12:00 е протеста

93

УчудЕна

преди 2 години

А кога десетте хиляди на Рунтав Витаноff?

92

Алооо

преди 2 години

До 114 водата се тества всеки ден бе професоре, както и въздуха , оффф ужас... Тия дози не ви се отразяват добре. Обърнете се към специализирана помощ имате нужда, ако тия работи ги говорите искрено. Препоръчвам да отидете на ул. "Екзарх Йосиф" 59 ако сте от София за преглед.

91

Анонимен

преди 2 години

От 118, До Анонимен 120, обидно или не - това е истината. Неам претенции да съм съдник, моралист или нещо подобно. Държа хората (вкл. и аз) да имаме право на информиран избор - без някой да ми налага, принуждава, задължава. Това би трябвало да бъде и Вашата позиция ако смятате, че сте част от демократичното общество.

90

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, с орлите ще живееш. Ако изтеглиш правилната клечка-минаваш, ако не-си заминаваш...От треперене ще пукинясаш по-бързо.

89

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

На всяка цена не се ваксинирайте с РНК ваксини, ако сте прекарали вируса няма никакъв смисъл да се ваксинирате въобще. Има смисъл да се ваксинират само хора над 65 годишна възраст с придружаващи заболявания. В никакъв случай не се буустерирайте...

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"и дават непоискано мнението си, агресивни са и обиждат хората" .......... С част от написаното съм съгласен. Но тук основно вие давате непоискано мнение и обиждате. "ваксите се наежват", например, някои могат да го сметнат за обидно. Не се правете на вода ненапита.

87

Анонимен

преди 2 години

И за кое не е прав Мангъра? За един град от 50 хил души, по 100 човека средно дневно, за 2 години колко още не са миналите през ситото, а други не са го и усетили. А статистиката си върви, вирусчето също, какво се промени досега?

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 "Просто държите да унизите и подцените хората, които са решили да се ваксинират." .. изобщо не ми дреме на мен лично за хората, които са се ваксинирали или искат да се ваксинират. Това си е техен избор, аз го уважавам, така са преценили, така са направили, на част от тях това вероятно е спасило живота. Виж съвсем друго нещо е, когато ваксите се наежват (придобили статут на безсмъртни) и дават непоискано мнението си, агресивни са и обиждат хората, които не искат да се ваксинират.

85

Ха ха до 112

преди 2 години

Съгласен, но много малко са тези лекари на които им стиска да изкажат истинско мнение относно ваксините по телевизията.

84

Анонимен

преди 2 години

до 94-Аз и много други не обичаме ваксини те а такива като теб още повече.

83

Анонимен

преди 2 години

До Алооо"Ами разбира се, че всяко едно шишенце трябва да се тества" ........ А след това да се изхвърли, защото ще е негодно. Произвеждайте нещо, тествайте и изхвърляйте. Това ще е икономиката на бъдещето. И цялата ви аргументация е такава - преливане от пусто в празно. Дали тествате всеки ден водата, която пиете, че кой знае, какво са наблъскали вътре.

82

Анонимен

преди 2 години

Грижите се за себе си,лекувайте се.Вслушвайте са в съветите на добрите лекари.Друга възможност няма.Ако можете да бъдете здрави и да не се нуждаете от лекарска помощ евала,но не се мислете за недосегаеми.Винаги вярвайте,че има и по умни от вас.И не го забравяйте.

81

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха Платените професори дрънкат глупости! Лекарите, истинските казват друго! Някои бяха принудени да се ваксинират, но не препоръчват.

80

До 106

преди 2 години

И кореспондентката вика "Само 240 са починали, което идва да каже, че ваксините работят", ама от тези 240 защо не каза колко са неваксинираните и колко са ваксинираните? Пропагандни медии!

79

Анонимен

преди 2 години

Е ПА НАЛИ СМЕ СОЛИДРНИ СЪС ЕС И НАТО БЕ? - КВИ СА ТЕЯ 5525 ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА СА 100000 КАТО ВЪВ ФРАНЦИЯ И ДРУГИТЕ ОТ ЕС. А ИДЕ ПОДДРЪЖНИЦИТЕ НА ЕС ЕС ДА СЕ РАЗБОЛЯВАТ КВО ЧЕКАТ.