40

ЯСНООООО....

преди 2 години

ГАЗА В РУСИЯ И КАЗАХСТАН, ВЕЧЕЕ НА ПРИВЪРШВАНЕ..... И ТАМ СТАВА СКЪП----ИДВАТ ТЕЖКИ ДНИ ЗА БЕНЗИНДЖИЙНИЦАТА... ХАХАХААА.

39

Qanon

преди 2 години

То па щото американската "демокрация" е различна...

38

Анонимен

преди 2 години

А защо не призоваха към сдържаност властите в Холандия? Там преди дни полицията биеше на убиване, а полицейските кучета разкъсаха протестиращите.

37

Анонимен

преди 2 години

Руски войски за мир си е оксиморон отвсякъде. Ако добавим и благоденствие и свобода си става направо гномско слабоумие.

36

До Случаен минувач

преди 2 години

Зависи какво се разбира под "Всенародна революция" защото един Кремълски метеж под същото заглавие се проведе и у нас и резултатът е едно правителство на Подмяната, което върна комунизЪма на Власт, под вдигнатия юмрук на *** и с всичките последствия от това, които към настоящият момент търпим ... !!!

35

Анонимен

преди 2 години

Не минават тия номера повече. Сега ще бъдат изхващани американизираните. Газта там била станала 48 стотинки и дай ше събаряме всичко, по американска поръчка. Как ли пък не. Сега щатите ще го отнесат на срещата. Нищо чудно и пак да има щурм на капитилият им.

34

Анонимен

преди 2 години

Виждам доста американофили тук. Дали ще са толкова възторжени, кокато ще трябва да се приемат закони за премахване на "бялото превъзходство" и от изостанала, немодерна България. Може да не ви се вярва, но ще дойре време, когато отказ да правите секс с ци ганин, ще е проява на "бяло превъзходство".

33

Случаен минувач

преди 2 години

Нито една "всенародна революция" не е донесла благоденствие. Вижте украйна , вижте арабските страни, Защо мислите, че тази ще е различна? Просто, САЩ се държат като квартален хулиган, който насъсква малчуганите в на детската площадка да се бият един срещу друг.

32

Олд

преди 2 години

И тия не искат да са с Русия .Пак развалиха съня на малкия Мук.

31

Анонимен

преди 2 години

Любезните зелени човечета отново в действие

30

Анонимен

преди 2 години

Русофилите ако вдигнат бунт и ние ще поискаме помощ от Съюзниците за опазване на мира по границите ни! Браво на казахстан така се действа срещу народа- бой и стрелби като по комунистическо робство!

29

Анонимен

преди 2 години

Значи държавата ми е в съюз с още 5 съюзника. Аз излизам да протестирам,.защото не ми харесва корумпираното правителство и другите 5 "съюьника" пращат войски да ме плашат и бият. ХАХАХАХАХ Ами господа казахстанци събудете се вие още сте под болшевишки режим от 45 насам :))) Русия пази само корумпирания си диктатор, не вас .

28

селянин

преди 2 години

до 48още вчера излетяха 8 самолета от Беларус със специални части казват че десетки са поумрели мако

27

Анонимен

преди 2 години

Руснаците просто се опитват да опазят мира по границите си. Нищо повече.

26

Ром'с

преди 2 години

Протестите започнаха когато цената на газ-пропана (автомобили) се вдигаха от 20 ст на 40 ст.. И за сега само Армения се кани за "помощ"... А въОбще там върви борба между президента и Назарбаев и...!! За кой ли път се убеждавам, че нашите медии и не само нашите не дават достоверена информация... .

25

ТЕРОРИСТИ?

преди 2 години

От кога протестиращите се наричат терористични организации? Май скоро всеки човек, партия или каквлто и да е обединение, което започне протест ЩЕ СЕ НАРИЧА ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ.

24

До Антон

преди 2 години

Колко да е спонтанен един "всенароден" протест? По линия на Казахстан американските служби работят отдавана.

23

7

преди 2 години

Съмнява ли се някой ,че това е работа на ЦРУ-то!?Само питам!Казахстан не им даде база след краха им в Афганистан и сега сиотмйщават.Но ще ядат як бой,много як!

22

Анонимен

преди 2 години

Този сценарий се развива по същия начин както събитията в Чехословакия през 1968. Тогава войските на Варшавския договор водени от СССР окупират държавата под предлог предотвратяване на заговор организиран от Запада.

21

Анонимен

преди 2 години

До Хе ХеМечтай си, Клоун.