Аз скромно така едно гърне имам,на косъм влиза във фурната.Половин кисела зелка нарязвам на дъното с червен и черен пипер и 3 стръка праз,върху лъжица мас.После едни сърми навивам от другата половина на зелката с кайма и ориз.Върху тях нареждам телешки опашки,3 шайби телешки джолан с кокалите,10 ребърца свински с кокал,4 пилешки бутчета,един суджук конски на едри парчета и един петрохан на парчета.Чашка вода и три листа зелеви го завивам.Слагам капака и 6 часа на 180 градуса.Имам и вино,скромно.
Така гарантира на клиентите си, че няма да има мизерници на съседните маси. Един вид селекция/подбор на клиента.
Никой не ги е накарал да отидат там, нито пък те не могат да му определят цените. Те какво искат - за 20 паунда да се нахранят за новогодишната вечер, има други места за това да го направят. Ценовият модел на ястията се определят според много фактори, най-важните от които са качеството и деликатесният специалитет. Например една пържола от телешкото месо Кобе е около 500 долара, което на пръв поглед изглежда лудост, но качеството на това месо е от световно ниво.
Питам аз тоя гълъб и пушената змиорка какъв въглероден отпечатък оставя и как го сравняват с мусаката?
На тия балъци до сега четох, че мусаката била оставяла въглероден отпечатък и някакви такива т ъ по тии. Ако им сервирам едни кебабчета, кюфтета, шопска салата, мусака, към която да се добавя истинско кисело мляко, тия с м о та ня ци ще се избият
Точно британците се възмущават, а тукашните комплексари обясняват че българинът се бил оплаквал от това ахах
Вземи си приготви гълъб с круши и салата от змиорка за да покажеш колко си изискан. Остави пържолите на нас, простите.
"Основното ястие в менюто за 31 декември е гълъб Анжу с круши и специален сос, а изисканият вкус може да бъде задоволен още със салата от пушена змиорка с картофи, пастет, стриди, печена риба морски език, мармаладово сорбе и лешников мус."-----------Позволете да повърна.
Аз ако съм на негово място ще вдигна още цените щом пискат!Клиентите трябва да са платежоспособни за такива ресторанти,а не въшкаари
То ходенето там не е задължително,нито ресторантът е благотворително дружество.Я у лево щом им е скъпо.Е в някое капанче фиш енд чипс,бира и са готови!
Е хем искат да се фукат,че са били в ресторант на Рамзито,хем им скъпо било виното.Ами да пият ракия бе!
Хората си плащат не само храната в този ресторант за нова година а и правото да посетят ресторанта и затова цените са високи.
Разбира се, Великобритания е свободна страна. Всеки е свободен какви цени да сложи в ресторанта си и всеки е свободен да избере дали и къде да се храни. Ако на някого му е скъпо да опита рецептите на Рамзи в Лондон за 350 паунда винаги може да си поръча от локалната дюнерджийница. С бакшиша ще му излезе не повече от 30.
Атакуваха Гордън Рамзи за скъпото му новогодишното меню