103

12

преди 2 години

До запознат - Явно хич не си запознат с държавната администрация. На държавните служители по служебно правоотношение не им се изплаща клас за прослужено време. Може ли да напишете за коя администрация давате примера?

102

эоп

преди 2 години

щом като частният сектор иска съкращение на държавата то това означава , че тя контролира добре....нарушителите трябва веднага да се дъвът на прокуратура , за да не може да се прикриват кражбите на българския бизнесмен !Ако съкратените служители имат информация то нека сега бързо да сезират прокуратурата за нарушенията на частника ...това ще е някакво възмездие за тях !

101

късно е

преди 2 години

До МНЕНИЕ Вече е много късно за всичко!Българина не мисли!Той си върви подир мерака!А така нещата не стават!

100

Анонимен

преди 2 години

Няма незаменими хора. Трябва да се даде шанс на младите да се научат а не да бягат в чужбина да живеят и работят. А и получаването на пенсия и на заплата не е редно или едното или другото да се взема. Така ще има пари за истинските пенсионери.

99

МНЕНИЕ

преди 2 години

КТ Подкрепа и КНСБ са частни фирми които печелят от Държавната Администрация .Сега техните членове ще отидат в заслужена почивка - държавна пенсия . Профсъюзите нямат позиции в Частните Фирми . Очертава се спад на доходите и влиянието на двата казионни профсъюзи . Аз бях подведен преди десетилетия да стана член на единия синдикат , сега виждам как съм бил прав да се махна . КТ Подкрепа и КНСБ участваха в Мафиотското Разграбване на България - трябва да им се потърси съдебна отговорност .

98

Joko

преди 2 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ 90% от завършилите университети младихора имат САМО ДИПЛОМИ ! Те напрактика НИЩО не могат. Като махнете пенсионерите няма да има койдаги научи как се работи. Те на т'ва му се вика хАрвардско управление....е

97

Смешник

преди 2 години

Преди компютрите да навлезнат така в животани , и като имам напредвид населението ни тогава по численост визирам колко администрация е имало през 80те 1млн?Тука само чиновници пак всичко става бавно и сложно и обикаляш кат ка-вал.

96

За България

преди 2 години

Като служител в частна компания, това нещо мечтаех да се случи!! Все пак Ние, частиците Ви плащаме заплатите! Шефа ми никога не наемаше хора като види, че идват от държавна работа- производителността им е толкова ниска, че няма смисъл. Все пак братовчедка ми спеше по 2 часа всеки следобед докато работеше в Министерството на транспорта! И преди да си замине Бойко, вдигна заплатите на всички държавни служители- за двата документа дето обратвате на ден - 800 са си екстра!!!

95

От хората

преди 2 години

Защо ревете.Някой знае ли колко завършват висше.Ама и никой не пита какво знаят.Спрете с паниката и разберете,че трябва да се съкратят още повече администрация.Хора,трябва да се работи.

94

xaxsasбв

преди 2 години

Лошо за бизнеса и държавата. Истински работещите са масово над 50. Младите за съжаление са мързеливи и нямат теоритична подготовка. Свикнали са да висят на врата на пенсионерите. А и пенсионерите масово не поддават на корупция, докато ония до 30 годишна възраст са толкова неориентирани в случващото, че можеш да си правиш каквото искаш пред и зад тях.

93

Иван

преди 2 години

Последните 10 години почти никой не инвестираше в България заради липсата на законност и затова заплатите са трагични. Евакуирайте се от гнилата република НРБ!

92

петър бизнеса

преди 2 години

ако принципно са решили да няма работещи на държавна работа пенсионери то нека се държи на принципа и се чисти наред :- депутати, министри, кметове, Преззидента и замесниците Му ..

91

Пашов

преди 2 години

4-те конника на разрухата: Борисов, Пеевски, Доган и Станишев.

90

Анонимен

преди 2 години

И в т.нар. синдикати е нужна реформа :)

89

Анонимен

преди 2 години

До ДжоневДжонев, кога си бил последно на село? Аз бях сега по Коледа! В северозапада!!! Какви пътища от Враца, през Криводол, Ракево, Добруша, Градешница и тн.. Какви трактори и други селскостопански машини, последен писък на техниката. Асфалтирани улици и междуселки пътища, подменена водопреносна мрежа. Пожарни кранове. Обновени центрове за да могат гаменчетата да правят дрифтове по чисто новите плочки! Кой друг го е правил от 1989-та насам? И...много *** народ.

88

7

преди 2 години

Сърбите ваксинираха и селата си, а в републиката на бат Бойко анусса ваксините свършиха даже в София и Пирогов.

87

Jeff

преди 2 години

Една грозна истина е че България се интересува само от пенсионерите защото това е основния електорат. Скоро ще се разчита на пенсионерите за оправят раждаемостта на умиращата республика.

86

ще видим

преди 2 години

До АнонименТочно. Без някой да попълва регистрите с данни, как ще черпят информация, да ги питам. Облак та облак.Нали ви трябват данни и то актуални към определен момент. Пчеличките ако не са точни, ще видите облак не ама мъгла на хоризонта

85

Анонимен

преди 2 години

До ЯнкоАбе пич. Виж статистиката! Чуй и Андрей Райчев! ББ го плюехте, че реже лентички. На какво режеше лентички бе заспи!!! И това проспахте! И като Кирчо. Втори мост на Дунав. Има отдавна два моста. И електрически колелета се произвеждат в България. Части за европейски автомобили се произвеждат. И развоен център на Boch има в България!!! Виж какво е около Пловдив и Асеновград! За 10 години 2 пъти увеличение на доходите. Райчев го каза от БСП!!!! Абе...остави.

84

Спас

преди 2 години

Идеологията за развитие на България и Русия е онанизъма. Нищо не се произвежда и предимно се краде. Затова читавите и умни млади хора няма да спрат да бягат.