49

aa

преди 2 години

гломбът след някой и друг месец ще я е страх да излезе на улицата да не би някой да я познае и да яде бой

48

Анонимен

преди 2 години

Бизнес анализаторите надцениха пазара и произведоха милиарди дози. Сега трябва да се пласират.Вирус има, пандемия няма.

47

Щерю

преди 2 години

До всеки автомат за кафе - и автомат за бустерна доза. Честито на вярващите в еврейският план с/у християните...

46

Анонимен

преди 2 години

..."честотата на нежеланите реакции не се променя" - на всяко наръгване си въртиш колелото на късмета! А какви хубави печалби има! Вече на всеки три месеца може да играеш за печалба от ваксилотарията!

45

Анонимен

преди 2 години

А всеки ден да си бием бустерки не искате ли ???Тези съвсем изтрещяха интересно е защо е този напън ?

44

Анонимен

преди 2 години

Чудех се с тоя графен - колко пък ще набутат с една спринцовка, а то било една, две, три, пет, десет инжекции, безбройни инжекции с графенче. Всичко е измислено. Без конспирации само.

43

Анонимен

преди 2 години

А бустера на бустера кога?

42

555

преди 2 години

професор д-р Бхакди- напишете на гугал

41

Пич, кой го е казал?

преди 2 години

Човек и добре да живее, умира.

40

Анонимен

преди 2 години

Пак ще питам от къде ги люпите тия гений

39

Няма смисъл

преди 2 години

Добре, браво! Изплюхте камъчето. Сега още по-малко хора ще са ваксинират за 3 месеца?!?!?!

38

Анонимен

преди 2 години

Статистиката преди 2020 година беше:64000 деца се раждаха, а 120000 умираха. Сега за две години умряха 30000 и оле боже. Човек и добре да живее, умира. Такъв е живота

37

Край

преди 2 години

Тази госпожа обясняваше как щом се храним три пъти дневно е нормално да се ваксим с три дози. Очевидно е прояла 4 пъти дневно. А скоро ще мине на шесткратно хранене.Господи прибери си доцентите и професорите от асистентите сами ще се пазим.

36

Мдааа

преди 2 години

Докторе, нима на три?!? месеца бустер го намираш за нормално?!? Не са ли ***'отия твърденията ви? Ами то утре може да ви скимне на месец да ни дупчите. По принцип съм привърженик на класическата ваксинационна програма, но тези отчаяни опити с ковид ваксините изобщо не се вързват с приказките и делата ви, тук и по света. Ако всичко беше Ок едва ли ще се налага да ни убеждавате, задължавате, плашите да пробваме експеримента! Жалко, че сте се клели в Хипократ!

35

555

преди 2 години

Г-жо Гломб , дайте поне едно доказателство , че SARS-CoV-2 съществува. До сега в нито едно сериозно научно списание не е показан изолиран (пречистен) този призрачен вирус. Изглежда като Дон Кихот се борим с вятърни мелници. След като оригинала не е известен какво представлява , как може да се определят новите щамове като негови копия след като оригинала е неизвестен и как може да се създават оръжия (ваксини) които стрелят напосоки?

34

Грешка на ръката

преди 2 години

"Или пък да чукна от глупост"=/=/Ясно е, че си искал да напишеш "Или пък да пукна от глупост" Ама ти пак ще пукнеш от глупост. От глупостта, че си се ваксинирал.Въпрос е до коя поред бустерка ще издържиш. Ти се каниш до 10 ама знае ли човек.

33

Анонимен

преди 2 години

Това го писах през февруари и бях анатемосан.През 2025 ще сме намалели.

32

Исторически парк

преди 2 години

Доцент Тромб иска да ви боцка 4 пъти годишно!

31

Анонимен

преди 2 години

Как пък не се намери и за тая един автобус.

30

До 25

преди 2 години

"Живея си живота, работя и не се притеснявам"=/=/Ако не се притесняваше нямаше да идваш да четеш и пишеш под такива статии. Притесняваш се не, ами гащите ти треперят защото разбра,че си излъган - ваксината уж щеше да е само 2 игли и край, а сега излиза бустер на бустер.Излъгаха те веднъж и сега трепериш дали не са те излъгали и за страничните действия, че уж ги няма.Времето ще покаже.