50

Истински Математик

преди 2 години

колега наскоро ми обърна вниманието, че практически всички Умрели след Ваксинация, но писани Жертви на КОВИД, са умрели по-малко дни от Инкубационният Период но КОВИД след Ваксинацията, т.е. няма как да са Умрели от КОВИД, защото за това време няма как да развиеш КОВИД инфекция! Просто е, но понякога пропускаме най-простото за да видим Лъжите им, т.е. Вирусна Инфекция има Инкубационен Период и и трябва време да се развие...

49

Анонимен

преди 2 години

56 от 17 млн. поставени дози, така сте написали в другата статия. Чисто статистически няма как да има връзка между тромбозата и ваксината. Защото ако имаше някаква връзка няма как да има тромбоза при 1 от 300 000. Вероятността да ви падне саксия на главата е доста по висока.

48

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВИСТ: НИА ХРИСТОВА РАБОТИ ПРОТИВ ВЛАСТТА ДА СЕ УВОЛНИ!!!! ПРОФЕСОР АЛЕКСАНДРОВА Е НАШ ЧОВЕК

47

Анонимен

преди 2 години

След два месеца - БУСТЕР. Пробвай модерна с пфайзер 60:40! После нищо няма да чувстваш....

46

К

преди 2 години

1 на 100 000. Толкова е и шансът да почине някой от ковид в тази възрастова група. Нещата с вакдините и сертификатите от ден на ден стават все по-нелепи

45

noema c kumapama

преди 2 години

смесвайте ваксините! за да не можете да обвините нито един за дълготрайните последици от този масов експеримент с човечеството.но за нюрнберг 2 вече се лъскат залите и килиите. важни затворници ги очакват!

44

noema c kumapama

преди 2 години

защо викате "експертите" и професорките от откривателите на чушкопека ни съвстват на мешате "ваксините" ли?ами като ги смешате после как ще докажете, че страничните действия са от точно определената "ваксина" а на практика масов експериментален препарат. д-р менгеле да беше жив! щеше да е личен съветник на урсулка и всички здравни министри по света!

43

Гиб Мелсън

преди 2 години

На 25-ти октомври си хакнах Джонсон,защото ми трябваше сертификата да ме допускат до спортни зали и басейни. Иначе съм карал ковида миналата година. На 6-ти ,7-мия а след това на по-късни дати от началото на убождането започна да ми изтръпва десния крак и се събуждах нощем от това изтръпване, беше доста неприятно.Ставам през нощта и започвам да обикалям апартамента докато ми мине и после пак си лягам. Като се движа се чувствах добре,като стоя на място или лежа започваше да тръпне. мина до месец

42

Анонимен

преди 2 години

При нас, в Швеция, Норвегия и Дания се правят само файзер и модерна от месец март и досега. Тук всеки живот е ценен. Нищо, че тромбите от АЗ и Янсен са само 1 на 1 милион. А България че продаде на Норвегия своята модерна е най-глупавото, което можеше да направи.

41

АнонимеН

преди 2 години

СВЕТИ БИЛИ: БЕЗСРАМНИЦИ, ВЪВ ГЕРМАНИЯ СА ВЕЧЕ НА 5-ТА ДОЗА И СИ СЛОЖИХА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ КОМБИНАЦИИ И НЕ ОСТАНАХА ВАКСИНИ! А ВИЕ В БЪЛГАРИЯ СТЕ ДО НИКЪДЕ!

40

обективен

преди 2 години

Ако искаш да слушаш професорката можеш да си я запишеш на флашка и да сия слушкаш денонощно защо трябва да досажда на останалите дето не искат да я слушкат.

39

до Скънка

преди 2 години

Умирате по 100-200 всеки ден неваксинираните, та едва ли.

38

Анонимен

преди 2 години

По добре добре да забранят противозачатъчните хапчета, че те предизвикват 1000 х по-често тромбози от ваксините АЗ и Янсен.

37

електрончик

преди 2 години

Чипът на J&J не работи правилно с тоя на Phizer? Така ли? Несъвместимост на драйверите ли?

36

АнонимеН

преди 2 години

КАК СМЕЕТЕ!!!!! ПРОФЕСОР АЛЕКСАНДРОВА КАЗА ДА ГИ КОМБИНИРАМЕ!!! НА ВАС ЛИ ДА ВЕРВАМЕ ИЛИ НА ВИДНИЯ ОТ ДАЛЕЧЕ ПРОФЕСОР АЛЕКСАНДРОВА!

35

noema c kumapama

преди 2 години

това е за сащ, разбира се! в есср ако не си набучите сами в коляното месечната дозичка, то милицията на ек и урсулка-медиаторката на фарма-индустрия ще ви я набие на улицата, щото ви е издебнала по "смартфона" с апа "сертификат". за есср всеки набустриран е важен! инак целото ес мешере отива на тотален фалит. все пак индустрията с търговия с хора (най-вече академици, инженери, доктори, мед. сестри и т.нт.) през моретата и балканския маршрут се заkyчи нещо.та е така, те...

34

Анонимен

преди 2 години

ваксините убиват

33

Мартин

преди 2 години

За 70 проецнта от населението на България да не се безпокоят. Ниноя от недействащите дозаторки няма да си набодем.

32

Анонимен

преди 2 години

Чудя се колко ли балъка са се минали днес след като са чули препоръките на проф Александрова да направят точно обратното :D :D

31

ъъъ

преди 2 години

Ама няма нужда да се карат фирмите - ние ще си ги менкаме ваксините - така е най-полезно и най-честно; на всеки 2 месеца различна, пък ще видим коя ще е късметлията да ни довърши. То може и да е индивидуално за всеки.