136

Анонимен

преди 2 години

"Защо бустерните дози предпазват повече от първите две дози на ваксината?"........и отговор ЙОК !!Празно заглавие и предъфкване на общоизветни ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ...........това е вчера.бг

135

Урсула

преди 2 години

Решение на кризата:1 реновиране на всички болници 2.видеоконтрол в всички болнични стаи 3.стриктен контрол на лекарствата които се поставят 4.съд и затвор на всички лекари убили пациенти с нови експериментални медикаменти.5.забрана на ваксини които са тествани по малко от 30 години. 6.премахване на зелени сертификати 7.премахване на всякакви тестове за Ковид.

134

miko

преди 2 години

Нито бустерите, нито първите две дози от експерименталните течности предпазват.Ако предпазваха там където покритието е над 70%, трябваше вече да са си решили проблема КОВИД, ама не са!

133

Някой

преди 2 години

Защо бустерните предпазват повече от първите две ли? Защото алчноста на световния неофашизмокомунистически елит няма граници. Затова.

132

Фиаско

преди 2 години

Ако два пъти ви пробутат развалена стока, дали на третия път ще ви хареса...

131

Манипулация

преди 2 години

Статия без автор, без източник... Очаквах поне Дойче Зеле да цитират, но и те не са. На това му се казва пропаганда. Ако това е информационната кампания на правителството, по-добре я прекратете, че ще откажете и ваксинираните от подсилващи дози.

130

до 190

преди 2 години

"Е добре де, статистиката дава тези числа в целия свят.Ти какво искаш да кажеш?Че навсякъде някой те лъже ли?" ....Да! Но не всички лъжат. А само тези които ги хранят с фондовете и ни ги навират ежедневно. А много учени, нобелови лауреати, лекари на първа линия, дори създателя на mRNA технологиите, не си продават душите и не нарушават Хипократовата Клетва. Не всички сме за продан, дори да предлагат милиони....а камо ли за ваучери, ***, бира и хамбургери или сертификати за послушност

129

Рецепта :-)

преди 2 години

Чуй какво предлага пропагандния апарат и направи наопаки!

128

До 212

преди 2 години

РНК технологията е започнала да се изследва 80те години,гюле такова !

127

Урсула

преди 2 години

Абе вие още с омикрона ли се занимавате, Сигма варианта е най новия дори Омегата върлува вече.

126

Анонимен

преди 2 години

защо се дава сертификати на ваксинирани, които могат да пренасят този вирус и това се доказа през последните месеци? КОгато влизате в някои страни от ЕС не ги интересува сертификата, а изискват отрицателен тест. Що така?

125

До 200

преди 2 години

Значи викаш РНК препаратите са ваксина? Знаеш механизма им? Изследвани са достатъчно дългосрочните ефекти от 4-5 дози? Симпатяга!;)

124

Глас от изток

преди 2 години

Онзи ден Русия е пуснала нова ваксина, която включва части от вируса, които не се видоизменят т.е универсална ваксина за всички корони. Но Европа продължава да блокира руските ваксини, за да си пласира техните боли. Всичко е за пари, приятели.

123

едва ли помага

преди 2 години

Бустери за тези, които си мислят да се пазят от шипчето. Тези които са се срещали с целия вирус не им трябва. И 70 доза пак не помага, както при грипа.

122

Анонимен

преди 2 години

Не преговарям с терористи. Още по малко приемам помощ от терористи когато нямам нужда.

121

Додо

преди 2 години

Това есе, което си ми написал, е абсолютно безмислено и единственото обяснение, което мода да приема, е че просто имаш някакъв тантрум. Лягай, че е късно.

120

Анонимен

преди 2 години

Не предпазват.

119

Анонимен

преди 2 години

Игленици

118

До додо

преди 2 години

И това прави ли го безобидно ???Браво,че ни светна.И какво да правим сега? Да упорстваме,за да ни тръщнат по-силно следващия път ли? Нали се сещаш,че ако К19 е оръжие,то може да се регулира.Искаш да направят така,че да теглиш заем,за да си купиш ваксина ли?Големи сте умници всичките! Отворете си очите пи-широко и расъждавайте аналитично и широкообхватно,предвиждайте бъдещето.Вашето е:" нека гори къщата,нали ключа е у мен"

117

ля ля

преди 2 години

омазахте съвсем представата за лекари и болни! а ние от одавна не им вярваме! за това всеки ходи на минимун по 2 лекаря!