130

Анонимен

преди 2 години

'глу*пакът и парите му бързо се разделят'. английска поговорка.

129

Анонимен

преди 2 години

До 133 ти нормален ли си. Прочети поне едно интервю на КК и тогава говори но с аргументи не с клевети и исинуации.Ай си.

128

Анонимен

преди 2 години

икономика не се прави с препродажба на парцалки от капалъ-чарши, с търкане на лотарийни билетчета и внос на домати от вардарско. не става и с крадене на еврофондове за 'строеж на магистрали', дето не са магистрали. всичко у нас е смехотоворно и жалко! някакво световно научно, икономическо изобретение да сме измислили, нова технология, ноу-хау, с нещо да сме добре? здравеопазване, образование, стандарт на живот, туризъм, земеделие? и докато търсим вината само в другите, ще е все така.

127

До 137

преди 2 години

По-лесно е да обвиняваме другите. А простата истина е, че сами се продадохме за стотинки, защото това също е най-лесно.

126

Анонимен

преди 2 години

Как да спориш с истината, че корко-кокорковото управление е назначено от американския посланик? Но и тулушското управление беше назначено от там. Няма грам независимост.

125

IQ 3.14

преди 2 години

137, внуците на хората, израстнали с партенките за интелигентност над средната, епохални мотокари и изобретяването на компютъра, си избраха внуците на хората, внушили им тия партенки. сега някой трябва да е виновен. а общото IQ на населението в момента не е много по високо от това на планктона.

124

Анонимен

преди 2 години

да бе, дошли някакви чужденци специално в българия и ни унищожили заводите, щото ние сме центъра на вселената и всеки заговорничи против безкрайните ни вселенски успехи :). а това, че се краде постоянно от чистачката до директора; че е пълно с некаъдрници още от времето на соца, въобще няма значение, а? в ЕС влязохме през 2007г., да не би 16 години преди това да сме били някакво икономическо чудо с фабрика на всеки 10 човека? време да се погледнем отстрани и да спрем да обвиняваме другите

123

IQ 3.14

преди 2 години

партиите на хонорар в руското посолство виждат ръката на цру в назначените от ГРУ онбашии на бyлгaристан. тая версия на матрицата излезе аЦки бъгава

122

Анонимен

преди 2 години

Човекът купил си къща за 300хил евро със субсидията седнал да ми се пеняви абе я си налягай парцало

121

Рашков

преди 2 години

До Ъхъ "ПП е финансирана от САЩ" Как поредната ми опорка е станала обществено известна?

120

Анонимен

преди 2 години

За да гласуваш за този глупопитек, човек може единствено, ако е в едноцифрените IQ стойности

119

Ъхъ

преди 2 години

ПП е финансирана от САЩ

118

Анонимен

преди 2 години

До Десен консерватор.......Ти си бил голем циркажия бе. Каква стойност ще произвеждаш и къде ще я изнасяш. Те и евро гейците така викат. Ако искаха да сме фактор в икономиката нямаше да ни уннищожат заводите илеката и тежката промишленост а щяха да вложат мангизи за обновяването им. Ти май не си бил роден когато едноокият пират от кравария каза че БГ неможе да изхранва повече от 5 милиона затова ни унишожиха всичко за да станем под 5 милиона. Е успяха вече сме под 5 милиона. Честито.

117

българин

преди 2 години

Този както Сидеров само глупости говори! Няма мнозинство от 51%.Е как без коалиции да има управление,?

116

Тъй де

преди 2 години

Партия с гласове само от антиваксъри. Спира коронавируса и партията е аут.

115

Анонимен

преди 2 години

Горбачов,сънародника на Путин забърка тази каша преди 32г.Така че руснаците да се оправят както си знаят.Никой не им е виновен.

114

Анонимен

преди 2 години

Така е САЩ и ЕС със една ръка дават а с две ръце вземат

113

Анонимен

преди 2 години

Путин не дава пари като ЕС и САЩ.Затова руснаците с Путин са лоши.Заемите идват от Запада.Това е кранчето за усвояване и присвояване.Съобразявайте се.

112

От самото начало

преди 2 години

... на преврата на Радев Кремъл играе играта да представя проектите си в България като прозападни: като се почне от "натовския генерал" Радев (подбран лично от Решетников), мине се през ИТН с техния жалък опит да пробутат за "западен" възпитаник Шнорхела, и се стигне до "харвардците" с бизнес от Околовръстното на София. Проста подмяна, която има за цел да отговори стремежа на българите към Запада, без на практика да застрашава руските своеволия у нас.

111

Лелее СМЕХ..

преди 2 години

ЗА КАКВА "НЕЗАВИСИМОСТ". СИ ФАНТАЗИРАТЕ, С 40-хил.човека АРМИЯ, 90%-ВНОС ОТ ЕС НА ХРАНИ ГОРИВА И ТОК... ХАХАХААА... ОЩЕЛИ СТЕ ПИЯНИ ОТ ПРАЗНИЦИТ, БЕ.... ХАХАХААА... Я, ПО-КРОТКО....!