125

Анонимен

преди 2 години

А каква неистина е казал доцент Атанас Мангъров? Измислените "сертификати" дискриминация ли са? Дискриминация са!!! Еми тогава???Лов на вещици ли ще има???

124

епидемиолог

преди 2 години

=='твърди, че ваксините не са ефективни, сертификатите са дискриминация, а тестовете за деца са ненужни'.==... Aко БЛС твърди обратното, те са за наказания и отнемане на права. Дайте им имената! Всичко това казано от доц.Мангъров са доказани факти, наука и конституция.

123

Стоян

преди 2 години

Господа от БЛС може и да сте прави. А потърсихте ли сметка от колегите си за издадените срещу заплащане хиляди фалшиви сертификати?

122

Анонимен

преди 2 години

Лекар няма право да заблуждава пациентите с цле да печели политически дивиденти.Да му отнемат правата незабавно.

121

Анонимен

преди 2 години

Много правилно.Отдавна трябваше да му отнемат правата.

120

Отвратен

преди 2 години

Ей фаши.сти само го пипнете?! Ако иската да ескалирате обстоновката. Дайте имената на тая колегия. Мангъра излиза с името и лицето си.

119

Бай ви Тошо

преди 2 години

Знаех си, че и на вас, и на целия свят ще му домъчнее за тоталитаризма, дето такива като мен го бяха спретнали толкова хубавичък. Ей, вижте ги ония уж "либерали" с новата им "култура на отмяната" - малко остава да догонят уважаемия Йосиф Висарионович Сталин и да започнат да "отменят" физически. Върнахте се и към принципа "Партията винаги е права, дори когато греши" - ето, ваксърската, финансово мотивирана партия започна с репресиите. Къде по-меки, къде по-сурови, скоро навсякъде. Ха честито!

118

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Махгъра ( и сам война е войн ! )-- срещу БЛС срещу ЩАБА срещу РЕЗИДЕНТИТЕ подчнени на фарма--гигантите срещу милиони поискани за пропагандиране от сутрин до вечер по абсолютно всички медии нон стоп ! Обаче народа е зад него и е готов да удари по една кожена ваксина на всичките разбирачи и серетификатаджии !

117

Асан

преди 2 години

Балтов кога ше му търсят сметка за краднатите 2 милиона от НЗОК :)))

116

Анонимен

преди 2 години

Статията е безсмислена. За какво точно роптае БЛС? Срещу каква конкретна информация или твърдение? Ако нямате какво да кажете, не пишете празни приказки.

115

Анонимен

преди 2 години

До до 133 *** долен, ваксинирай си родителите и роднините веки месец , безумецо, носи си жалката съдба по течението

114

до 133

преди 2 години

Лика прилика са и двамата. От един дол дренки са. Няма значение колко болни е имало. даде тон за песен и неговите протестъри гториха маски. Един път Радев не излезе да каже аз се ваксинирах... да даде пример като световните лидери. Ската се от медиите понеже ако е ваксиниран изобщо е с руската ваксина Спутник. Наскоро каза ваксинирах се миналото лято, а тогава още нямаше одобрените от ЕС ваксини. Както и да е. Един калибър са и двамата.

113

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Те ако от БЛС бяха на някакво ниво ,нещата във такова положение ли щяха да са ,крадене зулене и бол умрели , закрити болници навсякъде лекари търговци . Хайде на бас ,че докторите които добре са застанали на чучура никога няма да се съгласят болниците да не са търговски дружества . Нали ги слушам ,това нямало как да стане сложно било ,то така трябвало да бъде даже парите били малко ....във чужбина заплатите били такива пък тука по 800 лв --ако има един от тях да е на 800-те лева па на !

112

Тиндър

преди 2 години

кокорчо търси обилно надарен син на мама Африка с цел потомство.

111

до 126

преди 2 години

на 3 март 2020 та да трърдял го е, но тогава нямаше никой още умрял че и заразенитв бяха 8. От тогава насам не си е позволил да твърди че няма вирус, за разлика от лудия Мангър който има идея фикс да доказва първо че бил безвреден, второ че до август 20та ще е идтория, трето започна с отричане на маски дистанция и вече мина при антиваксърите. Болен злобен, комплексиран луд старчок.

110

Туитър

преди 2 години

Кирю Пудмяната аресва това и кленовия сиропец.

109

Анонимен

преди 2 години

Междуваксерски войни с главно действащо лице Мангъров:Епизод I - Невидимият Ковид,Епизод II - Мерките атакуват,Епизод III - Отмъщението антиваксърите,Епизод IV - Нова надежда със зелен серификат,Епизод V - Неваксинираните отвръщат на удара,Епизод VI - Завръщането на Щаба,Епизод VII - Мангъров се пробужда,Епизод VIII - Последният неваксиниран,Епизод IX - Възходът на ваксинираните.

108

Воистина Воскресе

преди 2 години

Кунчен Воскресе - и вече Лъже в Ефир на БТВ - една истина до момента не е казал!

107

Сураттефтер

преди 2 години

кокорчо и големият брат отвъд океана харсеват това.

106

Анонимен

преди 2 години

Ами то и Румен Радев твършеше още на 3 март 2020, че коронавирус няма и това било шипченски щам, а вируса бил вируса на страха и предателството ама няма кой да го глоби или порицае с 5 президентски заплати.