115

Тодор Живков

преди 2 години

А бе, тиа дето рипаате и скачаате преди 33 години, млади и убави, по-площадите за демокрация и реваате юююю-ес-еййй Пешо коня като ви довете Клинтън, какво станаате сега, а? Па станаате дъртаци на по шейсе - ето това стана сега, дъртаци на по шейсе станаате, и зимата като зацепи студ, и глад и като ви стегне рематизо какво правим тогава, а? Медицината и науката и демокрацията ще ви помогнат, а?

114

Доктор Сън

преди 2 години

Споко народе, Кирчо като легализира гей браковете и ние мъжете ще може да захлебваме с богати чичковци :)

113

ФАКТ

преди 2 години

Вчера в Лидъл си взех спанак на 2.50 ! :) Сега ще си го хербаризирам, не смея да го ям, сърце не ми дава

112

Нормално

преди 2 години

Затова умните българи гласуваха за Румен Радеви и за това промяната да продължи. Тази седмица 4-5 лева по-скъпо, другата 40-50. Не се предавайте другари.

111

до 114

преди 2 години

Кой ше турим, измитането лесно, ама после иде филма :)

110

Анонимен

преди 2 години

В Татарстан откриха нов завод за композитни материали на "Росатом". На откриването присъстваха генералния директор на Росатом Акексей Лихачов и ръководителят на Татарстан Рустан Миниханов. Новата технология на производство позволява пълна технологична верига за производство на нови въглеродни композитни материали с качество на нивото на най-добрите световни производители.

109

Българин

преди 2 години

Предлагам да излезем на улицата и да протестираме докато не изметем тези политици и да си турим други чесни политици да ни дигат заплатита. Добре, че живеем при демокрацията, при демокрацията сме свободни да излизаме на улицата, а свободата Санчо е най-висшето благо дадено на човека, демокрацията ни даде най-висшето благо, просто трябва да излезем пак на улиците и да изметем политиците.

108

Анонимен

преди 2 години

скоро ще изметем цялата с *** виновна за това

107

Програмата

преди 2 години

1) 100% ваксиниране на населението. 2) Вдигане на ветото за Македония 3) Приемане на истамбулската конвенция и хомосексуални бракове 4) Спиране на ТЕЦ-овете и АЕЦ 5) Нова военноморска база на САЩ на територията на България. Какви храни, какви цени! Яжте ряпа и картофи.

106

Зелена сделка

преди 2 години

Франция, Белгия и френската АЕЦ в Румъния произвеждат свръх количества ток, на България не са нужни АЕЦ и ТЕЦове които замърсяват въздуха, отделят въглеродни емисии и повешават температурата на планетата, ако температурата на планетата се повиши с 1.5 градува децата ни няма да доживеят до 40 години. Българяи може да внася ток от партньорите си в ЕС и да затвори АЕЦовете и ТЕЦовете.

105

Бонго Бонго

преди 2 години

Но не е само млякото по скъпо, а всичко. Как оцеляват обикновенните хора ...незнам

104

в Белорусия

преди 2 години

Белорусия е съвършено изолирана от Запада и под жестоки санкции наложени от ЕС и САЩ. В Белорусия няма увеличение на цените на тока, отоплението и на хранителните продукти. В Белорусия няма енергийна криза, няма икономическа криза, няма соцаилна криза, няма хомосексиални бракове и истамбулски конвенции.

103

Депутат

преди 2 години

Аз проблеми нямам! 4 хилки заплата... Без да върша много много работа. Дори може да не съм на работната позиция ... Но и да съм там - Дремя , бъркам си в носа , ровя си в телефона... И то 4 бона само заплатата... Без "бонусите" за участие в комисии , и разни бордове ...... 5 лева отгоре за мен - не са проблем ! Да му мислят тия , с пенсии , по 150 - 200 евро.....

102

Бонго Бонго

преди 2 години

Исках да ти кажа, че ни е скъпо млякото. На запад е по ефтино защо така? Там също плащат ток, вода, наеми заплати. Как там е по ефтино тока и храната.. това е ужас. Нямаше да го разбера, ако не бях в чужбина.Иначе ти благодаря, че написа,че е 1.50 лв за 1 Л!

101

Демократ

преди 2 години

Това е резултата от СССР и 45 години управление на червените от БКП.

100

Анонимен

преди 2 години

Няма газ - няма азотни торове, за производството им е необходим газ - значи ниска реколта, няма храна. Дефицитът на азотни торове ще продължи през 2022 и поне 2023 годинина. Очевидно е, че Русия и Белорусия не могат да задоволят целия европейски пазар на азотни торове, значи ЕС ако искат да ядат, трябва да заслужат с поведението си пред Русия и Белорусия привилегията да купуват азотни торове от тях.

99

ПП

преди 2 години

Тепърва ще гледаме промяната на ПП бедна ви е фантазията какво ни чака ама народа като е *** и пак го излъгаха с новите месии дето ще правят велики неща....

98

Анонимен

преди 2 години

Безпрецедентен скок на цените на азотните торове заради енергийната криза. Президентът на Тони Уилсън CF Indurstries, най-големият производител в САЩ: "дефицитът не може да се избегне", старши вицепрезидент по продажбите Берт Фрост:"глобален спад на реколтата до 2023 година". Целият обем на заводите за азотни торове в САЩ вече е изкупен за 2022 от клиенти в Азия. "Азиатските клиенти купуват плащат веднага и не оспорват цените". Страните които не могат да купят запас от азотни торове до края на годината, 2022 г. ги очаква глад. Ситуацията с калийните и фосфатните торове е същата.

97

Анонимен

преди 2 години

Министърът на селсксото стопанство, животновъдство и продоволствията на Бразилия Кристина да Коста Диас ще посети Русия в близките дни на преговори за възможно увеличение на доставките на азотни торове от Русия.

96

Тракиец

преди 2 години

1.50 лв купувам литъра прясно мляко и си го заквасвам . Кви 2.50 ?