139

преди 2 години

Покъртителна неграмотност в коментарите. По десет пръчки на голо за всяка правописна и пунктуационна грешка, после да видим дали всички *** ще се надпреварват да ръсят мозък... Научете се да четете и пишете, преди да давате мнение за неща, които са ви напълно неразбираеми. Мъка.

138

Анонимен

преди 2 години

Абе от днес започва осемдневният еврейски празник Ханука и са си затворили границите във връзка с Омикрона.

137

Анонимен

преди 2 години

некруните да се готвят. ще валят спринцовки. и там ще заиграят боцкарите.

136

Анонимен

преди 2 години

Има ли заченъци на ваксина спрямо тоя род,нали за туй бият ваксините против тях с профилактична и терапевтична цел понеже уж предварително преди да са се появили,но в условията на появата им с маломощен как мостра на умаломощен само по иРНК за бързина бързо да съчетаят,че като дойде натуралния мощен с РНК-та и влезе в контакт да чегърта да се внедрява с протеините си в протеините на клетките и естествени човешки,че нещо да поемат от тез съставки,че трудно ли е да се тестват за да се реши въпроса

135

Анонимен

преди 2 години

Антиваксърската глупост ни докара до нивото на ЮАР, Ботствана и Зимбабве. Станахме едно черно гето в Европа.

134

Анонимен

преди 2 години

Тук не пише нищо за Омикрон а за ваксиниране което пък не хваща новия вирус. Тези ни мислят за луди.

133

1250

преди 2 години

Защо защитените хора искат да се защитят от незащитените като ги накарат да се защитят със защита която не защитава защитените от незащитените.

132

Не съм

преди 2 години

Наркоман! И няма да стана! Та още повече със течности със сатанисти мотиви ! А на тези от вас коѝто вече са го направили ще кажа: вие ще се осъзнаете и ще бъдете точно като нас,както ни казвате антиваксъри! Защото сега като почнат да ви говорят едни....дай са 3,4,5 .... и ще ни Доде акъла! А дано ! Амин! Само тогава ще сме силни,а ни разединени!

131

Анонимен

преди 2 години

Няма да се ваксинирам,няма,няма,няма,няма,няма няма,няма,няма,няма,няма

130

Какво очаквате

преди 2 години

От една пропаднала морално прослойка наречена елит , с купища пари и грешна ценностна система ! Чисти пидирасчета!

129

Анонимен

преди 2 години

НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ

128

До белия и богатия

преди 2 години

А завещанието написа ли си, да се знае кой ще ти харчи скоро богатството. Експерименталките не прощават. Само въпрос на време е да подействат и ускорят с бубстери страничните дефекти.

127

Анонимен

преди 2 години

Отнемат ни свободата под предлог че много са загрижени за здравето на раята. На кого му пука за раята,правят ни на балами

126

Анонимен

преди 2 години

Измишльотини.

125

Demonaz

преди 2 години

Смърт на ЕСССР. От там идват наще беди.

124

Анонимен

преди 2 години

Вината е на простите и бедните. Това е и целта на вируса- всякакво простолюдие, живуркащо на помощи и товарещо света със замърсяване, да се поизчисти малко. Вече по 1000 шофьори се бият за едно място- има пренасищане от неуки хора. Ненужни са, социалните системи на издържат. Масово там има и неваксинирани и това е и целта на занятието. Ще го разберете скоро, няма страшно.

123

Анонимен

преди 2 години

Докато не играе гилотината за самозабравилите се управленци в европа няма да се оправят нещата

122

ПРОРОК АНТИВАКСАРИИ

преди 2 години

България-- трън в ъзъ на фармагигантите-- дребни ,ама изключително вредни за мсовата ваксинация . Това племе доказва ,че и без ваксинация се оправят даже и без болници срещу всички гадости пуснати от фарма-рептилите ! При Нас заболеваемостта напълно щеше да изчезне и те бяха принудени да пуснад омикрон ,Защото какво е това неваксинирана България без болни на фона на ваксинирания ЕС във 10 -ти локдаум .После нямало заговор --има бе !--умират от мъка ,като ни гледат,тресе ги ,сън не ги хваща!

121

Анонимен

преди 2 години

Глобализацията допринася за бързото разпространение на вирусите. С един полет заразата се пренася от един континент на друг за няколко часа. С втори полет на втори континент пак за няколко часа. Хората щъкат насам-натам и нови щамове ще имаме безкрай.

120

Анонимен

преди 2 години

Заразен съм Очиркон и нещо ми е уморено. Главата ме боли от истеричните забрани. Утре ще се занимавам с микро-електроника и мисля да се изключа от истерията около мУтрафон. Лека вечер и приятни сънища далеч от Омоскрион.