32

Генчо

преди 2 години

Аз след доза 32 569 765: - ддддоббббреее с ъм нннннищщщщо ми нннеееммма

31

Анонимен

преди 2 години

Италия съкрати срока на бустера от 6 на 5 месеца ?!! Павилно ли чух.Че те догодина може да кажат всеки месец по една доза .То наркоманите по-малко се бодат .Има ли още някой овчеглав да мисли ,че всичко това се прави за за спасим баба?

30

до Бау

преди 2 години

Първо: Предполагам, че си ваксан. В такъв случай от какво сестрахуваш? Ваксата би трябвало да те защити!? Второ: Съгласен ли си всеки шест месеца да се " реваксаш", а на всеки Четири или Пет месеца??? Трето: Информиран ли си/знаеш ли какви ще са Негативните поселдствия от подобно системно "Реваксане"? Аз не съм! И накрая , аз също съм Ваксан (4 август втора доза) но това не означава, че съм съгласен да ме реваксат Два или Три пъти в годината? А, ти?

29

Анонимен123

преди 2 години

Добре ве,, нека ни затворят нас неваксинираните в целият свят за 1 месец..... Само до аптека,, и хранителен магазин... Да видим, тези който са с вакса как щтъкат на ляво и дясно, и какъв ще е резултата.. Ей ви на един експеримент....Кой кого ще зарази, и дали ще се увеличават бройките.

28

Ук

преди 2 години

Следва хипер-ултра тутти фрутти зелен сертификат 😉

27

В Италия

преди 2 години

В Италия се говори за фашизъм от хората по улиците. А защо питам аз за никой друг вирус не се е говорило така. Преекспонираха всичко и дадоха влас на армията да действа срещу народа заради вирус.

26

Анонимен

преди 2 години

Изродилите се народи от кръвосмешателство страдат най-много.

25

Анонимен

преди 2 години

Колко струва Супер или Ултимейт?

24

Уханска кихавица

преди 2 години

Със или без супер сертификат, вироса ще изчезне като мине грипния сезон и догодина на есен пак.

23

Случайно минаващ

преди 2 години

Прави ми впечатление как антиваксърите били такива и онакива, но проваксърите изпитват някаква особена наслада от потъпкването на гражданските права и на едните и другите. И особено тази кръвожадна жестокост, с която желаят смъртта на хора, които просто имат различно мнение от тяхното. Тъжно, много тъжно... После не се чудете защо хората се настройват негативно.

22

Д-р Куин Лечителката

преди 2 години

Ваксинирам на ред, който иска да идва

21

(-_-)

преди 2 години

Няма страшно, вирусът следва своя естествен ход и става все по-заразен, но все по-малко опасен. Наскоро нали тестваха масово децата и продължават.. Какво показаха резултатите? Какво означават тези резултати?

20

Анонимен

преди 2 години

Ние ще почакаме докато изкарат ултимейт едишън.

19

Боримечка 21

преди 2 години

И това няма да помогне. Ковида без бой няма да мине.

18

Анонимен

преди 2 години

Изкретенясали продажни жалки душички, на ония свят колкото и милиарда да имате и за тоалетна хартия не стават, никой не е вечен ДЕМОНИ.

17

Осъзнайте се!

преди 2 години

"бустерна" доза е новинарския заобиколен начин да се каже че ваксината не става за нищо! ВАКСИНАЦИЯ по време на пандемия НЕ СЕ ПРАВИ - вирусите 'бустерно' мутират!!!

16

Анонимен

преди 2 години

Така ли ще оставят нещата там? Антиваксърите ще се подчинят ли? Не вярвам. От една година чакам да видя показно рязане на глава на политик. А дано да е дошло времето!

15

Анонимен

преди 2 години

Ми, така е щото не щат да набоцкат и бебетата, а те разпространяват заразата.

14

(-_-)

преди 2 години

Ми то от Германия и Италия започнаха нещата преди има няма 80 години.. Сега пак така

13

Бизнесмен

преди 2 години

Кво се срамят от ЕС?! Да кажат че излизането от дома вече е платени и да пускат месечен абонамент! Та сертефикати, тестове... Друснете един закон за дишане и ходене и да се приключва!!!