39

Анонимен

преди 2 години

Той само да даде парите ще намеря как да ги изхарча.

38

Анонимен

преди 2 години

Тука ни гптвят изненада в българия искат да ни анексират тука си строят германско руска нация българите не влизаме в тяхния пъклен план и интереси явно не сме атрактивни защото нямаме пари не напразно всеки ден изниква по един кауфланд и лодъл днеска вече и завод продавате ни земята за жълти стотинки черноработници на немците и руснаците да ги храним поробихани румен радев е кукловод на руснаците всичко му нареждат какво да говори путин и меркел са дупе и ***.

37

Анонимен

преди 2 години

Тия политики на ООН са като да дадеш на някой 1 торба пари да си купи дърва за огрев да изкара зимата и той да запали торбата с пари и да се топли по този начин.

36

Мда

преди 2 години

Мъск е пич. Един от малкото готини милиардери на тази планета. А пък скоро ще е един от малкото готини милиардери на Марс. :)

35

Анонимен

преди 2 години

Пиар.

34

Анонимен

преди 2 години

Най добре е да се оставят гладните да измрат. Така хем вече няма да са гладни, хем няма да се размножат и на направят нови стотици милиони гладни.

33

Хайде да помислим

преди 2 години

Колко от ромите, за които бяха изхарчени милиарди в годината на ромското включване се научиха на някакъв занаят??? А да четат, пишат? А да ходят на училище? А да работят дори и обща работа??? Знаете ли колко е заплатата на общ работник по строежите? 50 лв на ден!!! И колко роми има там? 400 млн за административни разходи? Нека да са 0, така ще бъдете благодетели, а не чиновници на заплата! Прав е Мъск! Така че стига сте прехвърляли проблема от болния на здравия!

32

Анонимен

преди 2 години

"Той очертава как ООН ще разпространи храна и ваучери на стойност 6,6 милиарда долара,"Е ако това е решение на проблема...Кат' свършат парите к'во праим?

31

Исус

преди 2 години

Дай на бедния риба и ще го нахраниш за ден, научи бедния да лови риба и ще го нахраниш за цял живот.

30

Бек

преди 2 години

Защо ми се струва (без да откривам топлата вода), че по правилно е особено за такива огромни суми да се инвестират в образование ,терени, техника, животновъдство..за производството и добива на основните хранителни продукти-така хем няма да се "изпапкат"паричките хем ще си образоват кадри ,ще създадат работни места и ще си произвеждат и ще хранят .."гладните"- ще изградят цялата верига и ще затворят кръга без търговска дейност,комисиони и т.н..:административни" разходи зо "управление"БЕЗ И.Н.ХАУС

29

Александър

преди 2 години

Великата Демагогия в действие!

28

Анонимен

преди 2 години

С храната ще има хапченца за Ковид :Д Може кока-коля брандирана коко-вид, н..грите няма да рсзберат, нещо такова ,нали светът се върти около анимацията приличаща на риба балон ..

27

мнение

преди 2 години

от коя година съществува това ООН и какво направиха до сега за гладуващите ? ами нищо ! ако раздаването на ориз в легени и кофи е помощ - това е смешно ! всеки е виждал кадри как хората се борят да вземат една шепа повече от тоя ориз раздаван им от камиони . така че мъск трябва хубаво да си помисли дали да дава кеш тия милиарди на ООН . по добре да направи организация която лично да купува и дава храните на нуждаещите се .

26

Пешев

преди 2 години

В Русия руски Мъск не може да има защото ще му откраднат бизнеса и ще го отровят в затвора.

25

сокол

преди 2 години

Ако искаш детето ти да живее добре-не му давай пари,а научи го как да ги печели..Създайте условия за прехрана,дайте им вода-защото вече повечето хора по света умират от жажда,докато богатите се къпят всеки ден,имат басейни,езера само за удоволствие.Нека да имат някаква работа-ще имат и хляб..

24

Ром'с

преди 2 години

Мъск ще срине фин свят

23

Анонимен

преди 2 години

А бе колко от народните пари оридоха в шкафа на Бойко той ги имвестира в джипка бардаци искаше даже и нов самолет да му купи инлъжеше че Фалкона се бил пофредил па той си лети.А с тия пари можеше една канализация да се оправи да се инвестира в производство обучение и тн.Пари има проблемя е че са в мутрите

22

Хахаха

преди 2 години

Прочетохте ли ....ООН иска 400 милиона такса за управление.Т.е от 6,6 милиарда, 400 милиона са за администрация.А това са 6 % ООН е тунеядска организация ...Ей се Мъск ще им покаже, че тези 43 милиона гладуващи, могат да бъдат спасени и с 1 милиард.Друтото си е кражба и корупция

21

Анонимен

преди 2 години

Седнали от ООН-то и викат като през кoмунизма - Другари, дайте да дадем. А те самите нищо не дават, само акъл ръсят и преразпределят паричните потоци. Хахахах. То и аз мога да преразпределям парични потоци и да викам Дайте да дадем, пък от моя джоб нищо да не давам.

20

пфффф

преди 2 години

"Ако WFP може да опише в тази нишка" - каква нишка ***, Христова....стига превежда с гугъл, а научи английски!!!