914

До Бунгар

преди 2 години

На Турция не и трябва да отцепва нищо. Тя реално си управлява в раѝоните с турско население у нас. Турски фирми инвестиращи в тези райони вземат предимно турци на работа.А ако Турци се реши да отцепи част от България,бъди сигурен,че ЕС и САЩ само ще пуснат по едно протестна нота и толкова.

913

АНГЕЛОВ

преди 2 години

ТЪЖНО Е ЧЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ВИЖДАТ ЧЕ ЧОРАПА НИ ВКАРА ОКОНЧАТЕЛНО В СЛЕДВАЩАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА .КАТАСТРОФИ ЗДРАВНА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИЧЕСКА СЕГА ВЕЧЕ И ДИПЛОМАТИЧЕСКА ТАКЪВ НЕЩАСТЕН ПРЕЗИДЕНТ НЕ СМЕ ИМАЛИ НИКОГА ТОЯ МИСЛИ САМО ЗА НЕГО СИ И ВЪОБЩЕ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА .САМО НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК НЕ ГО ВИЖДАТ ТОВА ХОРАТА

912

Пич

преди 2 години

Този Герджиков въобще не ми приличаше нито на интелектуалец, нито на достоен мъж. През цялото време ръсеше простотии и дребнави заяждания. По-скоро ми приличаше на някакъв злобен и дребен канцеларски плъх. Радев (когото не харесвах особено) за мен се държа доста по-достойно. Успяваше да отвърне на нападките без самият той да пада на това примитивно ниво. Нещо май си промених мнението за кого ще гласувам.

911

всичко е нагласено

преди 2 години

БКП-ДС надделяха! Безполезно е да гласуваме! Те сами се избират!

910

двамата глупаци!

преди 2 години

Кой ще е третият *** дето ще спечели! - БКП-ДС

909

САМО С ОПТИМИЗЪМ????

преди 2 години

НЕ Е ДОСТАТЪЧНО....хазната празнанарода зад границакомунистите се размножаватв ръцете сме на Русия и Турция...... - никатво освобождение и съединение е това!

908

1

преди 2 години

До Бунгар,г..а..н..чо.,за какво им трябва на Турция,още 3 милиона бедни,тя си има достатъчно бедни.

907

1

преди 2 години

До Анонимен-1076,бъди сигурен,че и сега така ще стане,ДПС,няма да докара индивида герБджиков на власт,всички трезво мислещи и симпатизанти на ДПС, ще гласуваме за г-н Радев,ерата на тиквата свърши,още преди 6 месеца.

906

Анонимен

преди 2 години

Орелът срещу книжния плъх.Героят -човек на действието срещу пишурката.Това трябва българина да избере.За човека дръзнал да се опълчи срещу Всесилната Мафия,безкрупулните крадци или писарушката казваща че правосъдните институции работят добре и няма нужда да се пипат.Практиката е показала че най успешните държавни ръководители по света са били бойни пилоти.Дори филма в Денят на независимоста показва че само боен пилот и блестящ държавник може да спаси нацията

905

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1077Чакай бе човече? Нали проблема на ББ бе, че е еднокнижник? Чел бил само"Винету". Ама"Винету"за сведение на интелТуалците е ТРИЛОГИЯ!Та няма как да е "еднокнижник".Сега па много книги проблем!А радев бил чел последно"Глина" на забележете, Бешлиева! Има книга с име "Глина"на Виктория Бешлийска! Едно е да си на диспут на живо.Там лъсваш като изказ и умствен багаж.Друго е реч на аутокю или наизустена.Радев накрая да отговори само с"да"и"не"пускал ли е дрон при прозорците на ББ в МС?

904

Анонимен

преди 2 години

Гласуването сега е "за" и "против" Радев. Бойко засега е извън играта, а Герджиков е единственият против Радев.

903

Анонимен

преди 2 години

Тъжно е когато поети, ректори станат на каишка на един необразован много добре господин с харизма и чар, но срещу пари тези хора се продават.

902

Анонимен

преди 2 години

Да преведеш Аристотел не е достатъчно,за да бъдеш избран за президент.За това се изискват много други качества,които липсват на Герджиков.Например: смелост,решителност,самостоятелност,честност и подготовка във всички области на обществения живот.Така че,репетирай Герджи за следващия мандат.

901

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1070Склери, преди 5години ДПС бе активирано с директна заповед да ни докара недоразумението Радев! Я си вземи гинкобилобата па тогава се пени. Та кой е"турско ***"? Радев, Нинова и Решитников го извадиха от миманса. И двамата прецака. ДПС също. Пример за офицерска чест и мъжка дума. Скокондрилллата Шаренкова се оля по телевизията сутринта да го възхвалява. Стана за смях. Култа към личността ряпа да яде! За щастие, оня румбализец Слави какъв беше не успях да го зърна тази сутрин.

900

Анонимен

преди 2 години

Борисов си каза истината в онези СРС-та когато говореше, че на глупавия само един трибуквен може да му набиеш. Това не беше само за Караянчеваа, но и за неговите избиратели, които са толкова глуповати, че не се усещат, че той много умело ги изиграва и спокойно си е напълнил офшорките на макс.

899

Анонимен

преди 2 години

Герджиков се показа като един слаб,зависим кандидат,който беше назубрил опорните точки на ГЕРБ,но не блесна с нито една своя самостоятелна мисъл или позиция.Направо ми стана жал за него.Такова самочувствие,а без покритие.

898

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 1063Няма шанс Радев да го пита герджиков за еднополовите бракове, защото неговите Куко и Пипи са ни сготвили за Истамбулската конвенция вече. А и какво пише в неговия проект за Конституция за браковете не ми се иска и да знам. Затова крие проекта преди изборите.

897

Нойшуле

преди 2 години

Провалът на българския мъж да бъде достоен, разумен човек е обусловен от вековното чуждо владичество, по време на което той се е отдал телесно на поробителя.

896

Анонимен

преди 2 години

Не показвай на Бойче ти юмруче, а му помогни да изнесе в офшорки той не милиончета, а милиарди в брой.

895

Анонимен

преди 2 години

ДПС-то са активирали цялото си стадо да гласуват за Герджиков.Та даже и Ердоган им помага.Каква ли услуга ще поискат насреща?И ще позволим ли Турция да ни определя съдбата?