25

БАНко

преди 2 години

ПОБЪРЗАЙТЕ МОМЧЕТА !!! ДНЕС ОБЯВИХА ,,КОЙ" Е УСВОИЛ 60 000 000 лв ОТ МАГИСТРАЛА ХЕМУС !!! СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ ЩЕ ОПИТА ДА ИЗЧЕЗНАТ СЛЕДИТЕ НА МИЛИАРДИТЕ !!!

24

Анонимен

преди 2 години

Браво момчета. Затова и гласувах за вас, защото бях убеден, че ще успеете да съставите стабилно правителство, което да управлява пълен мандат. След 4 години хунтата на Борисов ще е само един лош спомен от миналото.

23

е ле па тия...

преди 2 години

1-Нинова подаде главата си от Техноимпекс и каза:-мене никой не ме е канил....2-Славунчо я суфлира от Учин дол:-и мене никой не ме е канил....3.само Ицо -лодкаря недоволно под нос мърмори: -и да ме канят, и да не ме канят ,аз пак ще се пазаря за порции и министерски кресла...!4.А Мая Костинбродска нейде в Кюстендилко си скубе новата прическа и рони крокодилски сълзи за парче от баницата...

22

Анонимен

преди 2 години

До мдаа.А какъв е Даниел Лорер,който в изказване,че става външен ,казва,че ще продаде историята за икономика. Америка за б...е прихванала 40 човека от тази клика.Искам правителство,но не искам предатели и бунтове.Нямам пари за хляб.

21

Анонимен

преди 2 години

Добрите вести валят една след друга. Скоро Чекмеджан и Шайката му в затвора.

20

Анонимен

преди 2 години

Пoлитичecкият интeрec e нa Борисов дa oцeлee нa вcякa цeнa, зaщoтo инaчe дeмoкрaтичнoтo възмeздиe зa дeяниятa му щe бъдe нeизбeжнo и нямa дa ce изрaзи caмo в мoрaлни oцeнки, a и в cъдeбни прeцeнки. Той извърши национално предателство спрямо България! Геополитическият интерес е на Ердоган. Герджиков тук не означава нищо. Пешчица, жалка марионетчица в една мpъcнa игра срещу демократична и европейска България!Коментар на проф. Николай Слатински

19

Майора

преди 2 години

Няма що , голяма коалицив се задава от партията *** Прокопиев , чалгарите , галиралите три пъти държавата комунисти и привържениците на еднополовите бракове! Като прибавим и искането за признаване на РСМ, базите нс СаЩ и бежанците и неолиберслнатс стратегия на Сорос , голямо бъдеще ни очаква!

18

Анонимен

преди 2 години

Страх тресе Банкянския зайчарник.Скоро ще навестят бай Ставри

17

български избирател

преди 2 години

БързатаКучка , слепи ги ражда...а може би това е и целта??!!

16

мдааа

преди 2 години

Жалките герберасти не харесаха това. Виждат, че има голям шанс за редовно правителство. Правителство, което няма да е съставено от хунтата герб-дпс и което няма да раздава ин-хаус милиони на техни си фирми. Правителство, на което няма да е премиер сикаджийската мутра. Но и за него има определена роля, ролята на подсъдим и евентуално осъден. Тогава ще имаме бивш премиер в затвора.

15

български избирател

преди 2 години

Бързата *** , слепи ги ражда...а може би това е и целта??!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Бързат за14 ти дек.,но хората вече не искат,след предателското инфо. НЯМА ЛИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ?

13

Задкулисието

преди 2 години

на Бойко превзе Радев и си направи партия хаха Продължаваме подмяната хаха. Всички които са против им изхвърчаха главите.

12

Анонимен

преди 2 години

Така е като излъжеш някого трябва да бързаш да си опечеш работата, че не се знае кога ще се сети, че го будалкаш и ще те погне.

11

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 7 "Браво и успех!! Това иска българина!!" Като останеш без пари, препитание, топло и история, пак ще те чета с удоволствие. :))))

10

Събрахме се!

преди 2 години

Всички проруски партии минус Възраждане се събраха най-сетне. Възраждане ще се присъедини в Парламента, като гласува за проектите на Радев и Кремъл, но без официлано да е част от коалицията. Само за зелемния сертификат и ваксините ще гласуват против, но знаят, че това няма значение така или иначе.

9

Анонимен

преди 2 години

"Възраждане" е бъг в системата , петел сред мисири.

8

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ще ядат на патока главата!

7

Анонимен

преди 2 години

ДОБРИ ВЕСТИ!!!

6

Анонимен

преди 2 години

Бойко толкова отблъсна народа, че го тласна към коалиция с БСП, само и само да не се върнат ГЕРБаджиите.