161

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 189 --- Затова харесвам постулатите на Хегел --- ТЕЗА - АНТИТЕЗА - СИНТЕЗА, или с други думи трябва да се дава простор за мненията на ваксърите и на антиваксърите, за да се стигне до синтезата и всеки по своему да направи извод. Ленин също е обичал да чете Хегел, но това е Кремълска Бира.

160

Анонимен

преди 2 години

Статията е пълна измислица. Исках да кажа поръчковата статия.

159

Анонимен

преди 2 години

След тази статия ако не ви светне, че всичко е пропаганда, няма шанс за вас... Не дават аргументите на 95% от "антиваксърите", а се опитват да ги изкарат хипита, които вярват в чипиране и се готвят за апокалипсис, носят шапки от алуминиево фолио против 5G. Защо никоя медия не спомене имената Michael Yeadon, Robert Malone, Geert Vanden Bossche, Peter McCullough. Няма и да ги чуете...

158

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 183 ---- Да, кръвосмешение има сред домашните животни и някои двукраки. В природата - дивите животни, по инстинкт, НЕ допускат подобна проява. Следователно, кръвосмесителите трябва да изчезнат, но и това ще стане (ще се случи), когато на природата й писне от подобни.

157

Радж капур

преди 2 години

какви антиваксъри и ваксъри уеее ДжОрналисти и драскачи наХакани?!?!...това къде пишете пропагандата и дезинформацията и участвате в геноцида против човечеството за жалките хартийки продавате душите си....мислите ли,че няма да си платите пХомии дрслиФи!!!....ако не тук като дойде време да излизате от това пространство като дойдат да ви приберат евтините душички,гаранция ще бъдете давени във фекХалии и ще бъдете къпани в езерото със сяра задължително!!!...вие пак си драскайте глупостите!!!

156

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Саймън каза: 176 --- Логично разсъждавате. Поради стаден инстинкт, тълпата винаги е попадала в руслото на конспиративната река и се движила по течението, докато се "приземи" от някой водопад. Доста странна изглежда нагласата на масата да вярва на свободни съчинения: Томас Мор, Томазо Кампанела, а след това Маркс и Ленин, доказаха, че масите могат масово да бъдат заблуждавани, лъгани и 'водени за носа', но накрая, така или иначе, се стига до водопада. :)

155

Анонимен

преди 2 години

До Саймън Лъжеш, че сред животните няма инцест. Зайци, кози, овце, говeда, коне, магарета не подбират. Сестра, сестра - каквото падне.

154

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Анонимен 180 --- Няма как да изтрезнява човек, който НЕ пие. Битовият алкохолизъм е отдавна забравен български приоритет, но нямам нищо против колумбийското кафе на зърна и еспресо машината в кухнята ми. Нямам нищо против и срещу ваксинациите, които би трябвало да бъдат въпрос на личен избор: искаш да си ваксър - ваксинирай се, искаш да си антиваксър - не се ваксинирай. Демокрация раииш ли. ;)

153

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До Саймън каза: ---- Така се развиха събитията и след появата на СПИН, или по библейски - "Нищо ново под слънцето".

152

Анонимен

преди 2 години

177 Ти изтрезня, а? Сутринта на кафе, там.

151

Анонимен

преди 2 години

Ковид фашистите не могат да обяснят как точно действа ваксината и за какъв период. Уж беше тествана и изпитана а пък се оказа друго. Удължиха и срока на годност и намалиха срока на ефективност. После признаха и ча боцнатите боледуват и го карат "леко" в болница. Сега пък трябвало да имат трета бустерна доза....ПИТАМ. Има ли някаква логическа мисъл останала в главата ви ?

150

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Унтерменшизмът продължава да пръска зараза из пространството на мрежата. Форуми, блогове, влогове, разни чатарници, че даже и лични уЙеб страници на водещи конспиратори са си дали среща в желанието да демонстрират пълното изпростяване в световен мащаб, подобно гейчовско-лесбосните паради. За разлика от последните вече става очевадно, че антиваксърските паради намаляват все повече и повече, докато изчезнат напълно по логиката на природата.

149

роу

преди 2 години

ЖУРНАЛИСТКАТА /*** ХРИСТОВА/ ДА ПРОЧЕТЕ КАКВО КАЗВАТ КЛИМАТОЛОЗИТЕ ЗА ЦИКЛИ НА МИЛЕНКОВИЧ ,А НЕ ПОЛИТИЦИТЕ... СПОРЕД НАУКАТА ОТ 2012 г . е започнало ГЛОБАЛНО ЗАСТУДЯВАНЕ... И ПОРАДИ ТОВА ЩЕ ИМА НЕДОСТИГ НА ЕНЕРГИЯ И ХРАНИ...ТОВА Е ПРИЧИНАТА ЗА ВДИГАНЕ НА ЦЕНИТЕ И МАНИПОЛАЦИИТЕ ОТ ПОЛИТИЦИ И ИКОНОМИСТИТЕ...ОТ ГОДИНА НА ГОДИНА ЗИМИТЕ СТАВАТ ПО ДЪЛГИ И СТУДЕНИ..ТАЗИ ГОДИНА РОЗОБЕРА ЗАПОЧНА С 1 МЕСЕЦ ПО КЪСНО..ЧЕРЕШОБЕРА СЪЩО...НАС МОГАТ ДА НИ ИЗЛЪЖАТ, ДЪРВЕТА И ХРАСТИ НЕ МОГАТ...

148

Шаши

преди 2 години

Статията си е добре. Не е важно какво пише. Важното е какво казва. А казаното между редовете ме стряска.

147

Антиваксър

преди 2 години

умрял от повишените цени на интернет, защото нямал пари да ***. Новина от Россия 24.

146

Голяма работа

преди 2 години

Това е, нямаш равностоен статут, нямаш икономически права.....ама айде на ти правото да не се ваксинираш, мри кат искаш, никой не го интересува.Това е нашата демокрация!

145

Шаши

преди 2 години

Защо няма бустерчета на Шмайзер по магазините? Поне в Лидл да ги бяха пуснали. От 1 доза като се намазах и ми пораснаха 2 косъма на главата.

144

До 163

преди 2 години

Не знам каква е, но ми стига че болшинството лекари и учени са такива. Нищо, че другите са узорпирали ефира.

143

Срам

преди 2 години

даже руснаците са с по малко антиваксъри от БГ. Народа на Распутин и всякакви вещери и врачки се ваксиншрат повече!

142

Анонимен

преди 2 години

Защо хора които се опитват да са свободни от статуквото ги наричате антиваксъри? Каква е дефиницията за антиваксър?