92

Протестиращ

преди 2 години

Браво на лутащите се избиратели ! Такъв си го самозабиха че след нова година ще им изскочат очите ! След завършека на "промяната" едва ли ще сме живи...

91

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

естествено 4е американците ще предпо4етат знаещия шерфектно без акцент Англииски Кирил Петков а не 10 разрядна не4леноразделно говореща Мутра Криминоген , със съмнително криминално досие !!1

90

РАДЕВ МА4КАААА

преди 2 години

Банкянското го вядо е мнооого образовано, завършило е...... няма и основно. каде ша се равнява с ХАРВАРД, ОКСФОРД и др. престигни у4ебни заведения!! аре бегаи да събираш шишарки на Марс... губре смешно

89

Анонимен

преди 2 години

те социлозите вече им направиха профил, необразовани прости хора, лузьри и безделници това са избирателите на ПП

88

Анонимен

преди 2 години

Просто наказателния вот изби към тях, след като чичо Фестър не се показа, а прати бат Тошко. Кой е очаквал и Възраждане да влезат в парламента? Следващият път ще са други.

87

пияница мистик

преди 2 години

Умните да се спасяват поединично, глупавите да чакат политиците да ги оправят :))) Умният човек като има пари не го е еня, кой управлява, освен от обща култура да следи събитията в държавата в която живее, Глупавият чака политиците да му вдигнат заплатата, пенсията, доходите, за да живее по-добре и изцяло разчита на едни крадци. Бойко според грозника на Маджо имал 1 милион в чекмеджето, експертите така казали. Кирчо канадеца сам си каза, че и той имал 1 милион в сметката. Е, другаре ***?

86

Анонимен

преди 2 години

Двамата *** мoшеника сега ще оберат всички негативи на Фигурантското "управление" и ще прецакат България, като допуснат СМ в ЕС без никакви основания. Естествено, като първо си заредят сметките с кеш.

85

Анонимен

преди 2 години

До SS, живота със сигурност е по-добър от 45-те години съветско робство. А през последните 12 години живота си беше качествен, с изклчение на последните 6 месеца, когато инфлацията всъщност изяде качеството.

84

Анонимен

преди 2 години

Къв синдром, това е върховна манипулация. Олигарсите така наредиха парламента, че свят да ти се завие. Дори надуха резултата на ДПС и вкараха Путинистка партия за да изглеждат нещата нормални. Още преди да бяха излязли резултатите всички знаеха кой влиза и кой не. Абсурда е пълен, а вие се вързахте.

83

Петър Славов

преди 2 години

С две думи Кирчо Трюдото го набии с 200 на Ицето завалията. Тамъън да спечели и го изпревариха

82

SS

преди 2 години

ПИТАМ ? ОЩЕ ЛИ ИМА НАИВНИЦИ КОИТО СМЯТАТ,ЧЕ ГЛАСУВАЙКИ ЩЕ ПРОМЕНЯТ НЕЩО ?32год.КАТО ГЛАСУВАХТЕ КАКВО СЕ ПРОМЕНИ ? ЖИВОТЪТ СТАНА ЛИ ПО ЛЕК И ХУБАВ ? СМЕНЯХА СЕ ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ ПОЛИТИЦИ ,ВИЕ (ние) СИ ОСТАНАХМЕ С НАДЕЖДИТЕ ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ НА ДЕЦАТА НИ !

81

Анонимен

преди 2 години

До 94 SS Не дрънкай глупости.Оръжието е едно-да гласуваш и да мислиш и да предценяваш за кого,от многото злини да избереш най-малката.Тия дето са гласували за Ицо Хазарта да кажат какво очакват да направи той,какви са му възможностите?!Пълно безумие

80

Димо

преди 2 години

Спасението е масово гласуване за Герджиков.Той е човека,който може да балансира нещата.Фигурата е много опасен и нищо добро не може да се очаква.Освен това Киро и Асен мошениците отППднес са поздравени за успеха от негодника Васил Божков.Смятайте чия е тази партия и на кого слугуват и те и Радев,Галевица и мутрите и(нищо,че не са вПарламента и ДБ и учиндолките мутри щом Спецов и прословутата шахматистка са от партията ИТН.Моля се тоя загубен народ да се опомни какви ги върши и не му пука.

79

Анонимен

преди 2 години

Хората масово не се информират и затова като се появи нещо ново с добър маркетинг, гласуват за него...

78

SS

преди 2 години

ВСИЧКИ СА НЕЛИГИТИМНИ ! 60 ПРОЦЕНТА НЕ СА ГЛАСУВАЛИ ! А КОЛКО ОТ ГЛАСУВАЛИТЕ ,СА ГЛАСУВАЛИ С НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО ? НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ ! И ТОВА КОЕТО ВИ ОБЕЩАВАТ.ИДВАТ МНОГО ТЕЖКИ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА !!! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ .

77

Иво

преди 2 години

Много сте се объркали. Синдромът е на непонасящия тикви и тиквопоклонници избирател.

76

До 90

преди 2 години

Тези които гласуват за разни месии , тоест трътките и малообразованите индивиди. Човека е прав 60% от българите са стъпили здраво на земята и не разчитат на държавата да им решава проблемите.

75

SS

преди 2 години

Поклон пред другарката Нинова която е на път да срине БСП !

74

Стоян

преди 2 години

До 86 Факт Ти колко живота имаш,че с такава лекота можеш да подаряваш години от живота си на всякакви мошеници като радев и радевци ,Киро,...и всякакви други негодници.Що за безотговоност и просто тия е това.Изкарали сме виденова зима....ами кой праща мошеници и некадърници в парламента?

73

ГЕРБ

преди 2 години

За ГЕРБ е ясно, че тия двамата са лъжци и резултата е фалшифициран, но си траят, защот им е по изгодно да са опозиция. Преди изборите газта беше 140$, сега е 2000$, инфлацията е над 20%, зимата отопление и ток ще струват над 2000 лева месечно, да се оправят тия двамата харвардски хубавци.