126

Анонимен

преди 2 години

Като гледам моя и твоя правипис май двамата се се ваксинира ли тая вечер, да му мислят ония дето гуе страх да живеят

125

Анонимен

преди 2 години

не гледам телевизия от 5 годиниходих да си меря антителата зарад пустия му сертификат, нямамкак съществувам още само Господ знае

124

Анонимен

преди 2 години

Не се знае няна да ни кажат, ат от януари до миналият месец и да не се е подсилил, възможоно, но идеята не е дали е така или тайа важното е да дразним друго мискещите осибено туя дето все се опитват да ли от пресата или в ежедневието, то някъде ще избие на ли го имат предвид.

123

Анонимен

преди 2 години

Онкоболните задължително си ваксинират. Те са рискова група. Най-лошото 6оето може да им си случи след ваксината е да не изградят достатъчен имунитет. Но да остане неваксинирана си е чисто самоубийство. А вие, отстрани, които я убеждавате да не го прави, сте убийци .

122

Анонимен

преди 2 години

Кунчев е бил ваксиниран през януари. Нямал бустер.

121

Анонимен

преди 2 години

Ей вакси Кунчев ви зове от мета-вселената там е по добре всички вас, са умни и интелигентни са се събрали с по 3 игли, оставета света на еволюцията, на тия дето се обичат и размножават от пед...... няма нужда ;)

120

Анонимен

преди 2 години

Тактично и внимателно подготвят ваксинираните да приемат суровия факт, че животът им вече принадлежи на дилъри. Нещо, за което отдавна алармираха истинските експерти. Уви, връщане назад няма. Дано поне се справят с ужастната депресираща истина и намерят достоен начин да продължат съществуването си. За живот не говорим вече, защото не им принадлежи. Дано не изперкат тотално и не тръгнат да изливат злобата и отчаянието си на невинни. Знае се кои са отговорни за ситуацията, да търсят тях.

119

Неваксинирана

преди 2 години

До АнонименМоят мъж също започна Авирон още от първия ден, ама не стана с него и се отиде до пневмония и антибиотици.Но той осен вируса, който прихвана от ваксиниран човек, имаше и доста сериозна настинка.А на зълва ми която е оперирана, с химио и лъче терапия личната лекарка настоява да се ваксинирала. Такива като нея, в смисъл онкоболни, най-вече трябвало да е ваксинират.Не сопа, ами калшник трябва тук вече.

118

Анонимен

преди 2 години

До Мъж за пример"Казах на жена си да не се ваксинира, а аз да се ваксинирам и който оцелее да гледа децата. Сега тя е локдалн с децата, а аз щъкам по ковpи. Един път се живеее. Може да ритня камбаната все пак. Имам моралното право да изневерявам."==От ковид може да не умреш, ама гледай от спин да не се гътнеш. Всички болести са от нерви само венерическите от кеф.

117

Анонимен

преди 2 години

До Неваксинирана Тъщата тия дни вече мина ковида. 4-5 дни лека температура(под 38) и отпадналост. Не е ваксинирана и й отказваха лекарите даже, защото говорим за човек на 76 вече над 2г на химиотерапия, на когото през месец-два му трябват лекарства, че тромбоцитите му падат под минимума. Простата истина за този толкова рисков човек беше от първия ден съмнение да се изследва, през това време да почне авирон, тамифлу и витамини, а не да чака. Не се стигна ни до пневмония, ни до антибиотици.

116

Анонимен

преди 2 години

Австрия при 11 000 заразени 40 умрели. България при 3000 -300 умрели.

115

Анонимен

преди 2 години

До ЕваАми ваксините точно това правят.

114

МмАаНн

преди 2 години

До HOMO SAPIENSТи не си Homo Sapiens. Ти си Homunculus Nonsapiens.Цяла нощ ще ти отнеме да откриеш превода :)

113

Ева

преди 2 години

Променете си заглавието на статията. Така написано излиза, че ваксините намаляват имунитета и причиняват смърт!

112

Анонимен

преди 2 години

на българина му е отслабнал мозъка. това е непоправимо и никаква ваксина не може да го оправи.

111

Анонимен

преди 2 години

До 118 - Усреднена смъртност за 7 дни, Австрия, 15 ноември 2020г - 60 човека. 15 ноември 2021 -33 човека. Усреднена смъртност за 7 дни, Дания, 15 ноември 2020г - 2 човека. 15 ноември 2021 - 4 човека. Псевдоваксините са напълно, абсолютно безполезни.

110

Анонимен

преди 2 години

С две думи с ваксините, греда, нищо не става от тях.

109

Анонимен

преди 2 години

имам един имунитет и 1 живот. който се мисли за котка със седем живота, да се вапца. бъркат с мръсни пръсти в творението на живота, а това няма как да остане без последствия, както при експерименталните котки, които въпреки седемте си живота, са предали богу духх в лабораторията

108

Анонимен

преди 2 години

Дания има 5 умрели вчера. Австрия 40. Защо ли! Ваксината пази.

107

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между набоден и ненабоден? И единия и другия може да се заразят. И единия и другия може да разпространяват. И двамата може да постъпят в болница и то с тежки последици. И двамата може да умрат. Но набодения може да умре и от инжекцията наречена ковид ваксина, а ненабодения НЕ! Има ли още заблудени да тичат да се бодат? А какво стана с Ангел Кунчев - жив ли е умрял ли или е толкова увреден че го крият, а преди бе пуснал корени в медиите? Той май и до бустера не успя да доживее?