12

aa1830

преди 2 години

За дебат са необходими двама що годе на едно ниво интелектуално. Дебат Радев - Панов/Герджиков е все едно дебат Радев - Луна.

11

Анонимен

преди 2 години

Защото ги е страх от Костадин Костадинов! Затова Възраждане!

10

Гроби Таласомо

преди 2 години

Вие, кога сте виждали шапкари да дебатират нещо различно, освен написаното в Устава?;)))

9

aa1830

преди 2 години

Президентски дебат липсваше понеже Радев бърка манипулация с мобилизация. При един дебат Радев - Герджиков или Радев - Панов военния речник от 5 думи и юмрук нямаше да помогне.

8

Луна Йорданова

преди 2 години

Не може, да има дебат, когато аз, Луна съм вашият президент! Моята харизма лустрира всички други кандидати и обезсмисли президентският вот;)))

7

Бай Гроздан

преди 2 години

Защото акъла на Радев е в главата.Президентски дебат като този в САЩ може да има само,ако има втори тур,а не четирима или петима за грачат в хор срещу един.

6

Ццц

преди 2 години

Защото некои фуражки немат ниииищо под тях! Обективен съм.

5

хаха

преди 2 години

Герджиков ще има мобилизиран електорат на ГЕРБ и ДПС. Ректор на Софийски университет Свети Климент Охридски. Повтарям - Ректор на Софийски университет Свети Климент Охридски. Е как може така? Как се съвместява хумболтов университет, превод на Аристотел, средновековна литература с еднокнижност, махленска простащина, чекмеджета с кюлчета злато и т.н. Нямало неоспорими доказателства . Нещата избождат очи . Та какъв дебат да има с ГерБджиков и зашо да му се вдигат акциите?

4

Радослав

преди 2 години

Защото дебат на кандидат президентите е безсмислен, дебата трябва да е между водачите на партиите, а те няма да се явят на дебат никога! Ние сме парламентарна република, а не президентска, че да има смисъл от дебат между кандидати за една парадна позиция! Няма значение кои е президент защото всички важни решения се взимат в парламента от парламентарното мнозинство! Президентския дебат винаги е бил пясък в очите на хората защото от президента не зависи нищо!

3

Анонимен

преди 2 години

Защото фигуранта го хвана шубето и избяга от дебат с професор Герджиков!

2

Избирател

преди 2 години

Нямаше дебат , защото нямаше и кандидати за президент! Има само мухльовци , които искат да се самоназначат за голяма заплата , но не и да управляват държава !!! Да управляваш държава се иска и мъжество, и акъл , и най-вече -дупе !

1

ГЕРБ

преди 2 години

Радев освен заучени фрази нищо не може да измъца ..До безумие про..Ст човек после цял свят ще му се смее на простоти...та