66

този е

преди 2 години

Луд за връзване!

65

Тролове прости!

преди 2 години

На "началниците" не им пука за кюлчетата и пачките, на тях им боде очите това дето Баце е шльoпaл Матето! Ако Баце беше шльoпал някой Мат, с пръст нямаше да го пипнат и никой нямаше да смее да гъкне...

64

турците

преди 2 години

по-малко вреди направиха на българския народ отколкото тозюи гну.сен ени.чар. Има специално място в ада за него.

63

Анонимен

преди 2 години

Тоест, признава че това е спалнята му. За кви компромати говори. Другото е как човек с това положение и охрана си спи и си го снимат на свободаМи те може и да светнат докато си спинка

62

Анонимен

преди 2 години

Затова внимавайте коя водите в спалнята.

61

Анонимен

преди 2 години

Задавам въпрос пак, като на бавноразвиващ се: кой има технически възможност, в охранявани помещения, да направи тези снимки? Кой ще ги пази до дни преди изборите? На латински беше нещо като Куи бене? Или подобно. Значи, кой печели от това?Отговори бе, човече, стига си плюл слюнки!

60

Лаврентий Берия

преди 2 години

Толкова много самозапалили се хора по време на 10 годишното управление на Бойко и ГЕРБ не е имало за последните 50 години ако не вярвате може да проверите периодите на самоубийства в Националният статистически институт. Никога повече комуниста Бойко Борисов - хората не се самоубиват и самозапалват от хубаво или от хубавото му управление и никой поп или владика няма да може да му изчисти греховете на тези починали хора! :(

59

Гошо...Тъпото

преди 2 години

След...изборите,никой няма да се интересува от Кюлчето,нито от...спалнята му.

58

Джон Гришам

преди 2 години

Бойко при тази криза и още по-голяма се очаква, изобщо не ти трябва да управляваш

57

Куку

преди 2 години

Някой знае ли Радев, защо е зарязал жена си?

56

Анонимен

преди 2 години

Тиквата очаква да повярваме, че чужд човек може да припари до спалнята му и да поставя там кюлчета злато, пари, а защо не и бомба? За балъци ли вземаш хората бе? Ходиш с един автобус охрана и ползваш половината служби да ти пазят ***.

55

Анонимен

преди 2 години

Младенов викаше С-танковете-ов! Радев как ще вика Рашковлетите? Щото ви чака яко, дето не сте го сънували. Който сее вятър ще пожъне Буря! Това ви чака дрогаре комунисте(ДС)сте!

54

БАНко

преди 2 години

СПАЛНЯТА ДЪРЖАВНА , А ДЪРЖАВАТА ЧАСТНА !!! ПОЗОР СИ ТИКВО !!!

53

Ех!

преди 2 години

Гоуем страх го тресе бибитко! Полезен ход няма, за това се гърчи като плазмодий. И в двата случая е на пангара. Съставили се правителство, ще е без участието на ГРОБарите и *** - това го заявиха всички партии които имат шанс за парламента. Всички се канят да разследват предишното управление и докато не не го разкатаят няма да спрат. Ако пък няма редовно правителство... ужасТ... значи идва СЛУЖЕБНОТО правителство на Президент Радев! Рашков се намества зад бибитко и само чака да се наведе...

52

Анонимен

преди 2 години

Търся за коментар гербавите тролери, които се сцепиха да лъжат, че снимките били фотошоп и били заснети в друга стая изглеждаща като неговата. Вожда ви току що ви обясни че това е неговата стая.

51

Бай Гроздан

преди 2 години

"Мата",дрон,и снимка на нанкащ сладко премиер,патлак,пачки и кюлчета.Да идва Еркюл Поаро да измрънка приемливо обяснение.

50

Харлан Коубър

преди 2 години

Прекрасен сюжет за криминале

49

Анонимен

преди 2 години

А пък държавата стана Десина спалня, еггасси...

48

Анонимен

преди 2 години

Явно се изтървахте, жертви на промяната! След фалшифицираните избори ще усетите разликата между насилени протести и истински протести! Като го няма Младенов кой ще каже:" Да дойде ... Станков?!?" А-а, Радев ще каже да дойдат ..... Рашков?

47

Анонимен

преди 2 години

Искаме вю на Рашковата дамаджана! Пълна ли е, празна ли е...?