126

Анонимен

преди 2 години

Едва ли случайно Хитлер едно време е вкарвал в лагерите и хомосексуалистите. Никога не съм им обръщал толкова внимание, но почнаха много да наглеят и това видео наистина е много показателно !

125

Долни лъжи!

преди 2 години

"..легендарния български генерал Христо Луков (български офицер, български национален герой от войните за национално обединение, български общественик, убит от комунистическа терористична банда)".....Еролчо, ти нямаш нищо общо с българските герои, не знаеш кои са те! Луков е фашист, който е искал да изпрати български бойци на Източния фронт, а преди това е бил уволнен от Царя за чудовищна далавера с калпави зенитки "Шкода". Рушветът е бил открит от Гестапо в холандска банка и съобщен на София.

124

Тези и за сапун не

преди 2 години

стават, трагедия и пълно морално падение и деградация, Расте е много прав, не случайно на много места в света и в близкото минало и сега ги избиват до крак, човешки плевели

123

Объркан Свят

преди 2 години

Изгледах видеото и истеричните несвързани вряскания на онова нещо което къса снимките ...... и ве1е никой не може да ме убеди че джендърите имат някакъв мозък в крратуната . Тия са за Психиятрия . Отделението за тежки случаи .... И тези психясали и пълни с ОМРАЗА същества искат включване на анти-ЛГБТИ престъпленията от омраза в българското законодателство . А АКО ОМРАЗАТА Е ПРЕДИЗВИКАНА . ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ЛИ ЩЕ Е ?

122

бой по предателите

преди 2 години

Малко му е на агент Иван.

121

БГ

преди 2 години

Не съм фен на Каракачанов, но това видео наистина ме потресе ! Що за изч_адия са тия лица от неопределен пол във видеото и какво целят ? Определено се получи много по-обратен ефект, от този който търсеха с провокацията на Расате.

120

МИ недо...еван

преди 2 години

Е човека.

119

Анонимен

преди 2 години

Много са гнусни и доста плиткоумни.

118

я па тоа

преди 2 години

До ОПА Ген.Луков никога не е бил комунист,за да е фашист!Щото сте едно и също!

117

Док

преди 2 години

Това, главния герой от клипа има ли си на представа, че разпознаят ли го, ще го правят женски гълъб на всяка пресечка? А как ще му се радва бай Ставри не е истина...

116

of

преди 2 години

Не го одобрявам това. Всяка форма на омраза е ужасно разрушително нещо.

115

Анонимен

преди 2 години

До: 126 Ти знаеш ли какво е Нощта на дългите ножове?

114

Анонимен

преди 2 години

Абе аре стига бе! Сигурно и Ван дер Любе е подпалил Райхстага нали? А един мармот му е подавал тубите с бензин? Гледам по телевизията сутринта: Боян Расате арестуван. С белезници. Ръцете му отпред, а той изправил гордо глава и вперил поглед надалече! Водят го към линейка! Не можах да се сдържа да не прихна да се смея на този театър! Веднага в главата ми изникна картината от обесването на Левски!Голям артист, голямо плагиатство!

113

Щерю

преди 2 години

Извратени изчадия некви...

112

Спас

преди 2 години

Май не са такава света вода ненапита, ккавато се представят.

111

Анонимен

преди 2 години

Това въобще не са хомосексуалисти а слугинчета от НПО-тата на дедо Сорос които се представят за хомосексуални за да им минават по-лесно номерата . Боядисаната в лилаво коса , дрипавите дрехи и превзетата походка не прави един човек хомосексуален . Спрете им финансирането и им ограничете медийните изяви и ще се разбягат щото всичко което правят тези търсачи на внимание е само и единствено за пари .

110

Анонимен

преди 2 години

Плачат за кристална нощ ,но тогава трябва и през някои посолства да минем !

109

За сведение,

преди 2 години

Агресивните представители на ЛГБТ организацията, получават стотици милиони долари от бюджета на ЮНЕСКО!

108

Qanon

преди 2 години

Абе тия букви растат нещо, увеличават се - ЛГБТИК+... Появяват се нови полове ли? Не разбирам.

107

Анонимен

преди 2 години

ВРМО се опитва отчаяно, да стане "занчима" отново. Свръши Гуси, воеводе шкембарски.