53

Ц

преди 2 години

Славянин = Христос!

52

Анонимен

преди 2 години

До Ц до славянин Смрадлика и молитви. :)))) П.С. Мани мани. :))))

51

Ц до славянин

преди 2 години

С какво по- точно си лекувал възпален зъб? Само питам, щото съм зъбодоктор - да понаеча нещо. Не се шегувам. Уча се от всичко и всеки.

50

Сата НАТО

преди 2 години

Затова аз за лекари признавам само хирурзи и анестезиолози. Всички останали са само медицински консултанти и душеприказчици. И подозирам, че от въората групс идват апологетите на ковидизма.

49

До 67

преди 2 години

Пич, ти си на друга планета.Тук ти говорим за вируси, възпален апендицит, счупен крак.Ти ми говориш как монасите от Шао Лин си налагат синините и натъртванията на мускулите с билки.Изобщо, разбираш ли за какво става въпрос?

48

Анонимен

преди 2 години

До до 62 от славянин "Важното е че не ми отговаряш на въпроса с какви средства и методи монасите от Шао Лин си лекуват ежедневните травми!" За какви травми става дума? Как лекуват спукан апендецит, разкажи ми.

47

Анонимен

преди 2 години

До До 64/66 Е, то пак ще е със силата на мисълта. Със силата на мисълта на някой лекар, който ще я използва за да му намести крака с ръжете си и след това да го гипсира, пак с ръжете си. Такива като салвянина са застинали във 7мата си жизнена година и още си мислят, че нещата в днешно време стават както ги прави Йода в Междузвездни войни.

46

Обективно

преди 2 години

ЛОКДАУНЪТ ТАКА ЩЕ СЪСИПЕ ИКОНОМИКАТА, ЧЕ ЩЕ ПРИДОБИЕМ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗБИРАМЕ ОТ КОЕ ДА УМРЕМ - ОТ КОВИД ИЛИ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ. ПРЕДСТОИ.

45

До 64

преди 2 години

Пиян шофьор те блъска и си чупиш крака.Може ли да ни кажеш как ще си го наместиш, съа силата на мисълта и билков чай?

44

Анонимен

преди 2 години

До до 54 от славянин Монасите от Шао-Лин са много добър пример: ако няма кой да ги храни ще умрат от глад! Иначе по цял ден подмотване. Тия стрес не знаят какво е. Нито отговорност.

43

Ацо

преди 2 години

Че този министър миналата година беше във тези 85% господине! Така че не ми го оправдавай ако обичаш!Негово задължение е като прилага мерки да помисли и за контрола върху тях!А не да гледам някакви *** как бият министър а полицаите пърхат около тях като пеперудки!!!

42

До 60

преди 2 години

Хахаха..нее, не мога...Оо..не, щом намеси монасите от шаолин..аз вече съм безсилен.Този ти аргумент обори всякаква нужда от съвременна медицина.

41

Анонимен

преди 2 години

До До 53/57 Тоя пич не е имал нищо повече от леки смущения на опорно-двигателния апарат (ако и това е имал) и си мисли, че "е хванал Господ за шлифера". Такива нехранимайковци, които почти са застинали във пространството, пореди което най-многото което може да им се случи е това, си мисят, че ще е така цял живот. Естествено, те нямат нито сериозен стрес, нито отговорности и целия им живот минава в това да "се гледат". Нулева полза за развитието на обществото.

40

До 58

преди 2 години

Има много некадърни лекари и тотални алчни типове.Има и много съвесъни и кадърни.

39

Анонимен

преди 2 години

Болниците и лекарите, често са масови убийци и разбойници.

38

До 53

преди 2 години

Хаха...че и си вярваш.Ходи в болницата да им кажеш да се лекуват със силата на мисълта.Абе...здравословния.Ако паднеш или кола те блъсне и си счупиш крака...сам ли ще си го наместиш?

37

Анонимен

преди 2 години

анафилактичен

36

Анонимен

преди 2 години

До до 42 от славянин "Аз съм напълно съгласен, винаги ще ти докажа че нямам нужда от доктори и мога да се лекувам сам!" Така ли? Я кажи как ще си "излекуваш" сам един спукан апендицит, че ми е любопитно? А тежък анафикатичен шок? М?

35

Анонимен

преди 2 години

До до 46 от славянин Не ми дреме за личния ти опит. Ти не си мащаб. И тепърва те чака веселбата. Това ти го ГАРАНТИРАМ!

34

До 45

преди 2 години

Давай. И твоята фамилия, също.Чай и мед.