117

Анонимен

преди 2 години

"Що, с грип трябва ли да сме сред хора и да заразяваме? Браво!" - Поредния телевизор се включва в коментарите хахах ... Става въпрос за това, че ПСР-а засича 48 вируса, но ти естествено нито си чувал за това, нито се сещаш какво означава. Бии си 3-тата игла, скоро 4-тата. Както писах по-долу в САЩ вече са на 4-та доза. То от 4-ри пъти нар_коман не се става, споко... :)

116

шоп

преди 2 години

Правя сметка на братчеда. С жена му са доктори. За 1.5 година по 1 000 месечно - значи допълнителен доход са получили в размер на 18х2 000 лв= 36 000лв! Яко, а? После що имало пандемия...

115

Анонимен

преди 2 години

"и ще заразиш други 13, 2 от които ще умрат." - Първо коефициентът в статията е объркан (вероятно става въпрос за 1,3, а не за 13), но папагалите не проверяват и второ смъртността от Ковид е има няма 1-2% т.е. трябва да заразиш поне 50-100 човека, за да умре 1, но папагалите не могат да смятат... Бии си 3-тата игла и скоро 4-та. В САЩ вече бият и 4-та... Скоро и нашите телевизори ще започнат да си бият 4-тата хахаха

114

Анонимен

преди 2 години

Тоест тестовете ви дават фалшиво положителни проби.

113

Анонимен

преди 2 години

За биологична информация става въпрос а не за социални мрежи.

112

Анонимен

преди 2 години

ххх, ти здрав, но може да заразяваш други!

111

Анонимен

преди 2 години

123, а сега с телефоните, социалните мрежи и т.н. не могат да разберат същото, така ли?

110

Анонимен

преди 2 години

"Хахахахахахахахааааа: с тестове, които реагират и на грип и настинка! Да, точно така, вярва ме ви! Не, всъщност не ви вярваме! И за това хората не се ваксинират...чаради видиотените ви изказвания, които нямат нищо общо с наука и действителност! ФАШИСТИ!" --------------- Що, с грип трябва ли да сме сред хора и да заразяваме? Браво!

109

светнат

преди 2 години

Няма как при коефициент 1.3 един вирусоносител да заразява други 13. Нещо се е объркал (или по-скоро списващия журналист) с един порядък.

108

Анонимен

преди 2 години

До фффда, де и ще заразиш други 13, 2 от които ще умрат. Доволен ли си, че си толкова нисък?

107

123

преди 2 години

Суперкомпютъра в ТЕХПАРК беше започнат и приключен... някой трябва да обработи днк данните на стадото /тестовете/и да разработи алгоритмиза проследяване и бъдеща работа с баркодираните "покемончета" НА МЯСТО, преди да се качат в нЕкое "облаче".Пък вие му се радвайте на "джаджата" в *** захлас... :))

106

Анонимен

преди 2 години

Зорът е всички да бъдат СЕРТИФИЦИРАНИт.е. включени в базата данни, и после с този QR-код ще имате новите документи за самоличност и новото разплащателно средство.А на бас!Затова никога няма да ви дадат сертификато срещу антитела за преболедуване.Трябва да си минете през тестовете за събиране на ДНК и това, е." Ако искаш да скриеш нещо голямо, сложи го пред очите на всички"

105

Анонимен

преди 2 години

Това беше целта, много ясно! Хора, гласувайте за Възраждане!!

104

ффф

преди 2 години

Кво значи "без симптоми"? Или си болен или не. Когато са открити вирус в носа ти, но нямаш симптоми, значи си здрав. Като не си измиеш ръцете, също има опасни бацили по тях, но си здрав. Аман от хипохондрия!

103

пена

преди 2 години

Само дето "ограничаване на вируса" в момента само удължава епидемията. Трябва хората да се ваксинират или ако са антиваксъри да се заразят и до го изкарат (или да пукнат) по-бързо. Само така ще свърши цялата работа.

102

Анонимен

преди 2 години

С писиарите се взема биологичен материал и в него е цялата информация за нас. Тази информация ще се използва в предстоящата тотална цифровизация. Пълен контрол над хората от страна на имащите тазиинформация. Затова е и тази борба за власт. Те не искат определен вид хора с определени показатели, искат контрол.

101

Анонимен

преди 2 години

Суперкомпютъра в ТЕХПАРК беше започнат и приключен по време на управлението на Борисов, а сега ,по времето на Радев, се борим за парите от Програмата за устойчивост и развитие на ЕС, за справяне с кризатата ковид 19.Прожавайте да си го повтаряте, може и да подейства, че нещо зависи от вас.Имате право да изберете слуги, нищо друго.

100

Анонимен

преди 2 години

И как така един човек е болен но няма симптоми и нищо не усеща ! Това май е новата тактика за ваксинация спусната от Брюксел който е купен от ционистките фармацефтични гиганти.

99

Репродукционно число

преди 2 години

Няма как един човек да заразява други 13. Може 10 да заразяват 13, или един да заразява 1.3.

98

Анонимен

преди 2 години

С писиарите се взема ББЦ биологичен материал и в него е цялата информация за нас. Тази информация ще се използва в предстоящата тотална цифровизация. Пълен контрол над хората от страна на имащите тазиинформация. Затова е и тази борба за власт. Те не искат мислещи хора...