41

Анонимен

преди 2 години

Тц, тц, тц! Майките и бащите ви за това са ви хранили и изучили, да ходите да носите чинии...

40

Анонимен

преди 2 години

Тъжна родна картинка! Армия от глупави, лесно заменими, необразовани, носещи зараза ресторантьори!

39

Анонимен

преди 2 години

Уха! Колко много минуси от армията на миещите чинии и носещи къси поли дами. Ама, моля ви се, седнете да четете книги, а не да цъкате минуси. Не може само да ходите да обслужвате готвачите. Седнете прочетете нещо! Бъдете нещо! *** то... Ко да бъдити :>

38

Анонимен

преди 2 години

Можеби кацаров мрази хотелиери и ресторантъори

37

До 48

преди 2 години

Имаме и равни задължения. Аз не искам да им плащам намаленото ДДС, да им плащам 60/40, да им плащам това, че крият пари под масата и да им плащам всички шмекерии. Да гладуват. Заслужават го отвсякъде! Те бяха най-скачащите, рипащите и знаещите. Да се оправят! Амън! Ако не могат да се оправят, капитализъм е, все някой ще ги оправя!

36

Анонимен

преди 2 години

Всички в България имат равни права, включително и хората работещи в този бранш, които в момента остават без доходи заради безсмислената заповед на Кацаров, която е напълно излишна в случая. Нищо не може да спре заразяването сега, защото закъсняха твърде много... Още по-малко сертификати, които са само за 20% ваксинирани...

35

Анонимен

преди 2 години

Нация на сервитутки. Вместо през последните 2 години да се преквалифицирате, да стане нещо от вас.... не та не... Да работите цял ден, 8-12 часа мъкнене на чинии от маса до кухня и обратно, да ви го ... говори.. Алибегов, и да ходите да друсате гюбеци след работа в съседната дискотека. Цветът на нацията! Цъфнали и вързали!

34

До 38

преди 2 години

Да бе да, вервам ти.Гербераст да протестира срещу Бойко и Шайката му.Това да го видя няма да го повярвам.

33

Анонимен

преди 2 години

Близката игрална зала работи 24/7 и хич не им пука за зелената хартийка, събират комаромани, травестити и *** денонощно. Това са радевите мерки, чакайте да дадат резултат... А тези протестират, защото са хора ба тиквата

32

Мая

преди 2 години

Заради тези ресторантьори има толкова много болни. Ако имаше локдаун за една седмица нещата можеха да са по друг начин сега

31

Анонимен

преди 2 години

33 и Бойко ако направи същата гадост със сертификатите и на него ще му скочим. Никой няма да иска сертификати. Никъде. Децата няма да се тестват и бодат. Без значение кой от къде и какво казва. Ние сме народа, ние решаваме. Ако трябва да излезем от ЕС ще излезем. И без това нищо не ни дават. Вече 6 месеца сме само на наши пари, умряхте ли? Ако ги няма тия дето ни спускат какви решения да взимаме и АЕЦа щеше да е с всички реактори и цените щяха да са ок. Бяхме най-кротките, но ни писна.

30

Анонимен

преди 2 години

Барикади и блокади му е майката, а не разходки само. Хунатата на Радев разбира само от шутове!

29

Анонимен

преди 2 години

Ти в кой век живееш ?

28

Жълтозвезда

преди 2 години

Сертификатите са фашизъм. В зората на нацизма в Германия са направили сертификат за произход, уж за да доказват по-лесно своята германска кръв. После на базата на тоя сертификат обявяват кои са полу човеци и ги вкарват в гета. После ги пращат да работят в концлагерите. Всички знаят как свършва това. Гнусното е че Германия уж прави паметници на холокоста, а сега го повтаря. Уж я е срам, но с гордост прави същото. Уж е за свобода до степен 45 пола, а налага терор и ограничения, в стил Хитлер.

27

Анонимен

преди 2 години

Съгласен сън да протестират за обезщетения,но за промяна на здравни мерки,при положение ,че и техни роднини са засегнати,това е фашизъм дами и господа,не мерките.

26

Анонимен

преди 2 години

Ей, а Бойко Добриот нищо не затваряше, а само къртеше пейките по парковете. Чалготеките си работеха на макс, а Ричи Мазния врът кале гю бе ци с тлъстюгата Сачева.

25

Истукан

преди 2 години

Знаете ли, че някои хора не трябва да се ваксинират с определени болести?

24

Анонимен

преди 2 години

Нормалните отдавна смениха бранша ,останаха тези които за друго не стават.

23

Анонимен

преди 2 години

Тия нямат срам.

22

Анонимен

преди 2 години

Прави са си хората... Откъде накъде ще ги цакат с тази бeзyмна заповед на Кацаров? Колко от тези 20% със сефте, ще отидат на заведение и колко от тях работят в този бранш?