200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 217 "точно затова искат да се подпишеш, че ти поемаш отговорността" Я цитирай текста, който казва, че "ти си поемаш отговорността".

199

Анонимен

преди 2 години

До Защо се ваксинира? "защото прочетох една статия в интернет" Грешка. Защото изчетох безброй научни изследвания, проследих безброй статистики показващи развитието на болестта, чух обсновката на професионалисти, които цял живот това са правили и всичко това докато сравнявам и други гледни точки.

198

Камелийке

преди 2 години

Пак ли ти *** душко?Голям глад те мъчи щом си седнала да захлебваш от подобни статии или просто толкова си можеш.Първите дни колкото скочили скочили, скоро ще си затихнат и пак ще се почне с насаждане на вина с убеждаване как неработещи ваксини спасяват животи.Чак и вълка от уолстрийт ще се изчерви от срам.

197

Анонимен

преди 2 години

212 - именно - биопродуктът не е ваксина, точно затова искат да се подпишеш, че ти поемаш отговорността. Безплатно, разбира се. А след 5 години ще си попълнят километричните листовки със странични ефекти.

196

Т К О

преди 2 години

Спокойно ако не успеят и тези ваксини да ви ги сложат до нова година ще удължат пак СРОКА на годност, няма да се притеснявайте!!!!! Хахахахаха

195

турче

преди 2 години

Теа зелени сертификати ми дойдоха дюшеш! Преди всички ходеха на пазар в Едирне за олио, зехтин, прах за пране - евтено и по-качествено. Много клиенти имаше и търговците не правеха големи отстъпки, щото не ни насмогваха. Сега правя списъци и изпълнявам поръчки, малко сме клиентите, а и аз пазаря топтан и вземам на много ниски цени. Дано да се иска навсякъде и да можем да работим като доставчици, да земаме и по някой лев докато сме тука - да напазаря с буса, да доставя и да зема парасъто!

194

риска от

преди 2 години

тежко прекарване на настинката съвсем не е огромен.Ако беше такъв, хората щяха да се ваксинират доброволно.

193

Анонимен

преди 2 години

До ХммRaдвам се че си усещаш имунната система.

192

Реалността

преди 2 години

До 190 Абсолютно си прав и те подкрепям!!!! Трябва изследвания преди да се поставя "ваксината"!!!! Все едно на всички коли сега да искат да сложат еднакви гуми....на едни джанти ще паснат, но на други...не!!!!!

191

??????

преди 2 години

Къде остана едно от основните човешки права да не бъде подлаган на медицински експерименти без негово знание и съгласие..????Биопродуктът в тестов период не е ваксина. Доброволно, а.? За никоя изпитана ваксина от имунизационния календар не са ме карали да подписвам"информирано съгласие", нито за децата ми. Дали ковидваксърите ще изпукат след време, или антиковидваксърите, едно е ясно : на останалите няма да им е лесно. Поддавате се на натиска и от носа си по-далеч не виждате.

190

Защо се ваксинира?

преди 2 години

- за да не се разболея от Ковид

189

Защо се ваксинира?

преди 2 години

за да не заразявам околните

188

Пламен

преди 2 години

До "защо се ваксинира"защото съм страхлива мишка и ми се живее ;)

187

Анонимен

преди 2 години

Във всеки форум едно и също - агресивна антиваксърска реторика, предназначена да замита и малкото здрав разум под дебела лавина от глупости.

186

Защо се ваксинира?

преди 2 години

- гледах по новините как се мъчат медиците и ми стана жал

185

Защо се ваксинира?

преди 2 години

- защото прочетох една статия в интернет

184

Защо се ваксинира?

преди 2 години

- защото искат сертификат в мола.

183

Откровението на Йоан

преди 2 години

И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата им или на челата им; за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

182

Злоба

преди 2 години

Когато здравето на човек се влошава, той се озлобява. Започва да обвинява всичко около себе си, за лошото си състояние. Може би така може да си обясним все по-злобните ваксъри, как мислите?

181

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от грешни решения и закъсняли мерки и неадекватно управление. Наистине ми дойде до гуша