81

Наи лошото е

преди 2 години

Да си със свалени панталонки срещу реджепа ,а ние сме !

80

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Турските...прокурори кат нашенския Каскет;каквото им нареди...величието.

79

до 87

преди 2 години

няма шанс да върти кранчета защото там вече директно се стига до военна инвазия. От едната страна потребителите на газ които не си я получават, а от друга продавачите които не могат да си продадат стоката.

78

SS

преди 2 години

Турция води наистина независима политика ! Не са като нашите политици.

77

Анонимен

преди 2 години

чобански лакърдии...

76

Старият номер

преди 2 години

Агресора вика аз съм жертва.

75

Анонимен

преди 2 години

Ердоган да им врътне на еврогейците газовото кранче . Сега и двете тръби минават през Турция .И турски поток и *** . Да го врътне само докато мине зимата е достатъчно.

74

Анонимен

преди 2 години

Въобще не съм му фен, обаче кефи...

73

Анонимен

преди 2 години

Ще им накриви на мaмyлa.

72

Smile

преди 2 години

Феса определено си подритва здравната книжка.

71

Анонимен

преди 2 години

Всяко търпение си има граници. Ердоган няма да се размине само с реципрочно изгонване на турските посланици. В края на краищата ще си намери майстора като много други "мъжаги" преди него. Едновременно обявяване на 10 посланици "персона нон грата" е повече от безумен ход. Прилича на съскане и зъбене на котка, притисната в ъгъла.

70

Шушана, Шушана

преди 2 години

Търъ рър ър ърръъъА е не знам и не ми пука стига да не се месят в българските дела повече от обичайното (дпс) и да нямат претенции към бг какво ме интересува анадола

69

Анонимен

преди 2 години

и ся ко

68

Анонимен

преди 2 години

Ердо е един и3трeщял пич, който не го слуша главата, ама никак. Обаче интересното е, че номерцата му минават пред западните "сили", макар да са мноооого по-брутални и явни от действията на руснаците например. Моята прогноза е, че на Ердо ще му се размине с реципрочни мерки - изгонване на турските посланици от съответните страни. И толкоз. Западът държи от векове Турция като свое куче под носа на Русия, за да може ако стане напечено да насъска първо кучето да опере пешкира.

67

до 69

преди 2 години

Какво произвеждали туците. Дронове, а. Ти нещо производство и сглобяване от готови агрегати ги бъркаш май.

66

Анонимен

преди 2 години

Ердоган не е глупав всичките тези са съюзници в нато с Турция едно на ръка сиреч Турция пази Европа от руска агресия в комбина със САЩ второто нещо е емигрантите така, че не чакайте сериозни политически последствия за Турция ердоган балансира перфектно както със западния така и с мюсюлманският свят, но вътрешните проблеми са му слабо място..

65

АнонимеН

преди 2 години

МИНИМАЛНАТА БРУТНА РАБОТНА ЗАПЛАТА В ТУРЦИЯ ПАДНА НА 600 ЛЕВА ЗАРАДИ ОБЕЗЦЕНКАТА НА ВАЛУТАТА! НА БАЗАТА НА ТАЗИ ЗАПЛАТА СЕ СФОРМИРАТ ЗАПЛАТИТЕ НА МНОГО ОТ ХОРАТА РАБОТЕЩИ В ДЪРЖАВНИЯ СЕКТОР! ОЩЕ 10% ДА ИМ СЕ ОБЕЗЦЕНИ ВАЛУТАТА И ЩЕ СА ПО-ЗЛЕ ОТ НАС :D ЩОМ НА НАС НИ Е ЗЛЕ Е ВАЖНО И НА ВУТЕ ДА МУ Е ЗЛЕ!- СТАРА БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА :)

64

бай ганю

преди 2 години

Много скоро ще осъзнае каква грешка е направил със импулсивната си простоватост

63

до 78

преди 2 години

Е що говориш глупости?Ние сме обикновени хора и тук четат група други обикновени хора.Я да опита някой журналист по-известен по медиите,да видиш какво ще го направят.Най-малко ще го пребият мутри поръчани от КОЙ и от ТОЙ.Даже може и да му ядат месото роднините му без да знаят!Или не знаеш за такива случаи?Ако не знаеш значи си мнооого зле!

62

Валутен борд

преди 2 години

В тюркия йе неизбежно я.