120

преди 2 години

Братя и сестри удари часа на война !!!!

119

д-р Мънгарсон

преди 2 години

дрън-дрън!

118

факт

преди 2 години

Точно така е и с моето семейство!Преболедувхме го Ноември,по-леко от сезонен грип.Лекуваха ни по телефона, 14 дни карантина и всички имаме все още антитела, единадесет месеца след това!Повтарям ЕДИНАДЕСЕТ МЕСЕЦА!

117

Анонимен

преди 2 години

Да му се невиди, в цяла Европа от месеци се въвежда този зелен сертификат, колко трябва да си ограничен и да не се сещаш, че ще важи за всички европейци. Всеки сам решава, не се ваксинира - ще е ограничен, ваксинира се има свобода на действие.

116

Абе

преди 2 години

що никой не пита КОЙ пусна вируса и да му шокат на него канчето?? Що ли?! Ами щото никой не смее гък да каже нещо на ФАЩ!! Толкова много патенти и документи има по темата, че тряа да си мнооого глупавичък, за да вярваш на радио, телевизия и всякаква пропаганда! В МОМЕНТА ТЕЧЕ ПАТЕНТОВАНЕ НА ЧОВЕШКАТА ДНК И ИМУННА СИСТЕМА!!! СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ СИ РОБ ДО ГРОБ НА ФАРМАМАФИЯТА!!!

115

До ха ха

преди 2 години

Абе, б.о.т, изкарахме го вкъщи, спазихме 14 дни карантина, но не отидохме да висим на студа 2 часа за ПСР, за да протече грипът по-леко. Така и стана. Имаме антитела, не представляваме риск за никой човек със слаба имунна система, а още повече не представляваме риск за ваксинираните бал.ъ.ци. Въпроси?

114

Анонимен

преди 2 години

до ХА ХАМного си кух. Човекът може да е изкарал вируса преди една година. Като си толкова умен и като ти изтече валидността на сертификата, тогава да те видя как ще ХА ХА каш или трябва отново да се ваксинираш. Абе мислете малко с тези празни глави.

113

ха ха

преди 2 години

ИИИИ, пък сте нагли, бе. Изкарах го, ама не мога да взема сертификат.. Бреййй. Ми като сте били тарикати да не сте в системата като преболедували, естествено че няма да имате сертификат сега. Щото тогава ви беше по-важно да не си седнете на задниците 14 дни, умници. А този от статията дори не може да смята-от март досега са минали вече 6 месеца, така че спокойно може да се ваксинира. Аз се ваксинирах в началото на юни с втората игла и си имам сертификат. Така че вашите вопли изобщо не ме трогват

112

Хахаха

преди 2 години

Мрън мрън. Капан е като си на 45 литра кислород на минута и си зле. Има и други.

111

Куку руку

преди 2 години

Автора се е постарал да съчини добре статията и горе-долу му се е получило. Не, че описаната ситуация не съществува. Напротив! Но под текста прозира нещо, което повечето съфорумници вероятно са хванали много бързо. И накрая към автора! Уважаеми, дори да си беше взел сертификат през Март, той вече щеше да е изтекъл и ти отново щеше да си в същата ситуация. Затова дерзай и продължавай да пишеш. Следващият път ще ти се получи по-добре.

110

Бай Хуауей(о)

преди 2 години

ВЪПРОСИ: Защо карат ваксиниращите се да освобождават (с декларация) от финансова/съдебна отговорност производителите на ваксини и държавата? Защо ваксинираните се заразяват, пренасят вируса и умират? Защо ваксинираните не заплащат лечението си при заразяване с вируса, след като вече са ползвали безплатен препарат с претенцията, че ги "защитава"?

109

Анонимен

преди 2 години

Лека-полека, минаха 2 години и накрая намериха чалъма как да сложат чатала на врата на всички. Няма ваксинирани и неваксинирани - всички сме под ножа. И това не е от нашата държава, това дойде отвън, от ония там, дет сътвориха цялото това чудо в световен мащаб. И понеже ние най-твърдоглави, не искам е ваксини и ей на - измислиха ни и нас българите. Чатала на врата бе, няма мърдане. Лошото, което е било преди години, сега ще ни се стори като приказка и ще си го търсим. Но няма вече, свърши.....

108

Анонимен

преди 2 години

Не държавата ни вкара в капан, а ЕС, който спуска нарежданията към държавата...

107

Анонимен

преди 2 години

The quiet war has begun with silent weaponsAnd the new slavery is to keep the peoplePoor and stupid; "Novus Ordo Seclorum"How can there be any logic in biological war?We all know this is wrong, but the New World Order'sBeating down the doorOh, something needs to be done

106

гогич

преди 2 години

А това го има само в БГ-то - сертификат з ада влезеш в мол или голям магазин, собено хранителен. Няма такава глупотевина .....

105

бсп фен

преди 2 години

Къде стеее протестиращите. Ако беше Славуца щеше да е още по-зле. Ония са една тайфа ****ли дето само хейтват, но нищо разумно не казват.Бай кРадев тепърва започва шоуто. Ааа да и си купете черноморска риба с азотен тор, щото нали знаете, че няма да се изхвърли. Промяната в действие!

104

Съпротива

преди 2 години

ПРОТЕСТ СРЕЩУ КОВИД ТЕРОРА, ПРИНУДИТЕЛНАТА ФЪКСИНАЦИЯ И "ЗЕЛЕНИТЕ ПАСПОРТИ"Протестът ще се проведе в сряда, 20 октомври, от 17,00 ч. в гр. София, пред Министерството на здравеопазването пл. Света неделя 5,

103

Анонимeн

преди 2 години

Предполагам, че се намираме в ранна/тинейджърска/ демокрация, когато както при децата, отричаш всичко. Затова щеше да ми е по интересно да кажат, абе никаки мерки, никакви лечения в болници, няма такъв вирус, ... и нещата щяха да се нагласят сами.

102

Котарак

преди 2 години

До днес заразата се разнасяше от всички. От утре ще е същото, обаче част от разнасящите я ще са със зелени книжки.

101

язе да кажа

преди 2 години

До Анонимен 122Защото с тези нива на антитела след преболедуване е опасно да се ваксинираш, затова. Потвърдено и от лекарите.